Online Nieuwjaarsborrel organiseren

Online Nieuwjaarsborrel organiseren | uniek fotomoment

Nog even en dan is het zover: de Nieuwjaarsborrel mag weer worden georganiseerd.
Ik weet 100% zeker dat iedereen daar dit jaar enorm veel zin in heeft, want we willen dolgraag toosten op en goed en voorspoedig jaar!

2022 moet het jaar gaan worden waarin we weer bij elkaar kunnen komen, waarin we hopelijk het ‘normale’ leven weer een beetje op kunnen pakken.

In deze blog laat ik zien hoe je mensen eenvoudig een tastbare herinnering mee kunt geven aan deze unieke Nieuwjaarsreceptie.

Nog even terugkijken op 2021

Belangrijk tijdens de Nieuwjaarsborrel is natuurlijk dat er wordt teruggekeken op het afgelopen jaar. Nou, dat is dit jaar niet zo moeilijk. Hoe we het ook wenden of keren, voor een groot deel van Nederland is 2021 een moeilijk en gek jaar geworden.
We werken plots  weer massaal thuis, zoomen meer dan ooit met collega’s en ons sociale leven staat behoorlijk ‘on hold’.
Gelukkig lijkt er met de komst van een vaccin grotendeels een einde te komen aan deze pandemie, een schitterend vooruitzicht voor het nieuwe jaar.
Met dit beoogde goede vooruitzicht zal de directie van het bedrijf vast en zeker wel even een mooie toespraak willen houden. Daarin zal de directie je vast en zeker ook bedanken voor alle flexibiliteit en ongekende inzet!

Tja, kijkend naar 2022 ziet het er gewoonweg beter uit en laten we dat samen online gaan vieren!

Een foto brengt mensen dichter bij elkaar!

Hoe tof is het om van deze gekke periode een geweldige fotoherinnering te hebben? Het zal een herinnering worden waar we later waarschijnlijk nog over zullen praten, zo uniek is 2021 geweest!
Maar, hoe gaan we dat doen nu iedereen online is? Een photobooth huren voor je Nieuwjaarsborrel is nu niet echt van toepassing.
Gelukkig is enige tijd geleden de virtuele photobooth ontwikkeld, een Corona-proof stukje foto-entertainment voor een Corona-proof Nieuwjaarsborrel.

In onderstaande video leg ik je kort uit hoe de online photobooth werkt, door zijn eenvoud is de applicatie werkelijk door iedereen te gebruiken tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Breng een leuke online Nieuwjaarswens uit

Een veel gebruikt einddatum om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen is 15 januari 2022. Probeer er dus voor te zorgen dat jullie nieuwjaarsreceptie wel voor deze tijd wordt gevierd.

Normaal gesproken sta je met z’n allen bij elkaar met een geheven glas en kan je na het proost moment genieten van een heerlijk glas champagne.

Met onze virtuele photobooth kan je natuurlijk ook een proost uitbrengen, maar nog leuker is het om een nieuwjaarswens vast te leggen.

Na het maken van de foto’s is het namelijk mogelijk om stickers/digitale fotoprops aan je foto toe te voegen. Daarna heb je de keuze om uit verschillende Nieuwjaarswensen te kiezen, hoe leuk is dat?

Online Nieuwjaarsborrel fotoprops

Het mooie aan de digitale props is de mogelijkheid om deze helemaal naar de wensen van de klant te personaliseren. Huisstijlkleuren, lettertypes, deze virtuele Nieuwjaarswens laten we naadloos aansluiten met de stijl van het bedrijf.

Print alle Nieuwjaarswensen uit

Wil je deze fotoherinnering echt uniek maken, dan raad ik je aan om de foto’s ook af te laten drukken! Dat kan direct op 1 locatie, of eventueel achteraf. Met de foto’s kan je op het hoofdkantoor wellicht een leuke fotoslinger maken, of een wensmuur? Eventueel is het ook mogelijk om van alle gemaakte foto’s een mozaïek te laten maken op Dibond, een herinnering waar veel mensen naar zullen kijken! Wat een leuke nieuwjaarsborrel ideeën allemaal vind je niet?

Virtuele Nieuwjaarsborrel 2021

Toegang krijgen tot de online photobooth

De virtuele photobooth is het beste te gebruiken met een smartphone omdat er een camera nodig is om een foto te maken.

Toegang is het makkelijkste te verkrijgen door het scannen van een unieke QR-code of eventueel een directe link naar de galerie.

Host je een online event met bijvoorbeeld een presentator, dan kan deze persoon de QR-code vasthouden en vragen of iedereen deze zou willen scannen met de telefoon.
Binnen een mum van tijd zal de galerie zich vullen met de leukste selfies en Nieuwjaarswensen.

Eventueel is de photobooth ook compleet te ‘embedden’ in een webpagina, dit is vooral handig als er gebruik wordt gemaakt van een virtueel platform.

Zelf ons virtuele fotohokje even proberen? Dat kan door onderstaand op ‘Start belevenis’ te klikken!

Op naar een mooie belevenis

Natuurlijk hoop ik je met deze blog weer te hebben geïnspireerd! We denken graag met je mee om jullie Nieuwjaarsborrel om te toveren tot een aangename verrassing. Organiseren jullie trouwens wel een fysieke bijeenkomst, dan is deze blog over het huren van een photobooth op de Nieuwjaarsborrel een aanrader!
Via onderstaande knop kan je ons elke werkdag contacten.

Photobooth fotohokje

25 december 2021

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Ongelofelijk hoe Fotobelevenis voor ons klaar stond! Als er weer een vraag was, kregen we gelijk antwoord! Fotobelevenis was echt een toevoeging voor ons feest! Dankjewel, nu gaan we lekker genieten van die te gekke foto's!"

Michel en Ingeborg

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!