open dag organiseren photo booth huren

Open dag organiseren | Huur een photo booth

Ben jij dit jaar de gelukkige die mee mag helpen bij het organiseren van jullie open dag? Op het werk, op school of op de vereniging?
Uiteindelijk draait het om 1 ding, de gasten de mooiste kant van jullie zelf laten zien en ze met een positieve ervaring huiswaarts sturen.

In deze blog laat ik je zien hoe een photo booth op een open dag een enorme bijdrage kan leveren aan deze positieve ervaring

Kies een belevenis die bij jullie past

Er zijn verschillende soorten photo booths op de markt, voor ieder wat wils.
Bij het kiezen van de juiste belevenis is het vooral goed om naar de beschikbare ruimte te kijken en/of je het maken van een foto voor iedereen zichtbaar wilt maken, of lekker privé wilt houden.
Kijk na het lezen van deze blog eens op “photo booth huren keuzegids”, daarin laat ik je de verschillende soorten photo booths en hun specifieke kenmerken zien.

Neem een voorbeeld aan de IKEA

Ken jij het bijna gratis ontbijt van de IKEA? Voor 1 euro krijg je een croissant, bolletje, eitje en ook nog een heerlijk kopje koffie! Om bij het restaurant te komen, kan je niet meteen bij de voordeur linksaf, maar moet je wel eerst de hele winkel doorlopen!

Wedden dat er dagelijks mensen zijn die dan toch nog iets leuks erbij kopen?

open-dag-organiseren-huur-een-photo-booth

En zo werkt het ook met een photo booth! Communiceer vooraf duidelijk dat er een gratis foto kan worden gemaakt, maar plaats de photo booth niet direct bij de ingang.
Het is veel leuker om de booth halverwege de route neer te zetten. Mensen zijn dan al wat vrolijker, opgewarmd en helemaal klaar voor de allerleukste foto herinnering

Print jullie logo mee op de foto

Al onze fotobelevenissen hebben één duidelijke taak, het leveren van een directe foto afdruk. Deze afdruk zullen mensen mee naar huis nemen en thuis op hun prikbord op koelkast hangen. De ultieme foto herinnering aan jullie te gekke open dag!

Feel good marketing noem ik het altijd maar.
Hoe mooi is het dan als deze foto afdruk is voorzien van jullie logo en helemaal is opgemaakt is de gewenste huisstijl.
Dagelijks zullen mensen naar deze foto herinnering kijken en terugdenken aan jullie geslaagde open dag

Bereik meer met E-mail marketing

Vraag jezelf eens af.. Waarom organiseren we eigenlijk een open dag?
Vaak doe je dit toch met 1 ultiem doel, het binnenhalen van nieuwe klanten.
Naast onze befaamde fotoprint, bieden we ook de mogelijkheid om de foto’s per mail te laten toesturen.
Of deze optie wordt aanbevolen hangt erg van de leeftijd van jullie doelgroep af. Bij open dagen voor basisscholen is deze optie vaak overbodig, maar voor bedrijven of voortgezet onderwijs kan dit uitermate handig zijn.

De tekst in de mail is geheel te personaliseren door middel van HTML en kan ook worden voorzien van jullie logo en share buttons.

Mits er gebruik wordt gemaakt van een aan te vinken disclaimer, kunnen de mailadressen na afloop ook nog worden gebruikt voor E-mail marketing

Maak vooraf reclame voor de photo booth

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar bij onze beste activatie wisten mensen vooraf al dat er een fotobelevenis aanwezig was. Je zult echt merken dat de aanloop naar een fotohokje of fotokast groter zal zijn als mensen er al vanaf weten. Post daarom alvast een paar leuke selfies op Facebook, Instagram of op de website.
Zo kunnen de mensen zich vooraf al verheugen op een leuke activiteit

Vergeet zelf ook geen foto herinneringen te maken

Een goed voorbeeld doet altijd volgen en juist daarom raad ik aan om voorafgaand aan de opening van de photo booth even met een paar mensen uit het team op de foto te gaan. Deze foto’s kan je dan ook meteen gebruiken om mensen te laten weten dat er een leuke activiteit op ze staat te wachten. Daarnaast is het natuurlijk ook een te gekke herinnering voor jullie zelf!

Zet een begeleider bij de photo booth

Open dagen worden vaak bezocht door mensen die geen directe verbinding met jullie hebben. Ze zijn hiermee vaak wat terughoudender dan je vrienden die gezellig op je bruiloft langskomen.

Een begeleider (host) kan de mensen net wat enthousiaster maken om op de foto te gaan.
Natuurlijk hoeft dat niet altijd iemand van ons team te zijn, maar kan je er ook voor kiezen om daar een werknemer of leerling neer te zetten, zodat er ook meteen wat extra informatie over het bedrijf of de school kan worden verstrekt

Hoe AVG proof willen jullie zijn?

Voor je marketing is het natuurlijk hartstikke leuk als alle gemaakte foto’s direct op jullie Facebook pagina worden getoond. Maar, met de nieuwe AVG regels is dat niet aan te raden.

Wil je de foto’s toch gebruiken voor marketing doeleinden? Laat mensen dan op de iPad naast de photo booth een vinkje aankruisen ter goedkeuring. Wedden dat de meeste mensen er helemaal geen probleem mee zullen hebben

Motiveer mensen al bij de entree

Doorgaans is het zo dat mensen bij de ingang van een bedrijf of school welkom worden geheten bij binnenkomst.
Hoe leuk is het dan om tijdens het welkomstwoord een voucher aan ze mee te geven voor een gratis foto op deze bijzondere avond.
Zo tover je jullie open dag echt om tot een ware belevenis.

Ik hoop je met deze blog weer enorm te hebben geinspireerd!
Mocht je behoefte hebben aan een gratis vrijblijvend inspiratiegesprek, dan kan je ons altijd bellen. We denken maar al te graag mee

Op naar een top belevenis,

Jasper

P.s. mocht jij nou ook verantwoordelijk zijn voor alle andere feestjes dit jaar? Check dan ook even:

Facebook Comments

Photobooth fotohokje

8 januari 2020

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Ongelofelijk hoe Fotobelevenis voor ons klaar stond! Als er weer een vraag was, kregen we gelijk antwoord! Fotobelevenis was echt een toevoeging voor ons feest! Dankjewel, nu gaan we lekker genieten van die te gekke foto's!"

Michel en Ingeborg

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!