photobooth huren bruiloft | geef je gasten een print kado

10 Tips voor een super photo booth op je bruiloft!

Hoe haal je het meeste uit je photobooth inhuur op je bruiloft? Met ons team hebben wij de 10 meest geadviseerde tips & tricks voor je samengesteld.
Doe er je voordeel mee en zorg ervoor dat de foto booth op je bruiloft ongekend goed wordt gebruikt en super mooie herinneringen vangt van jullie trouwdag.

Tip 1: Voor hoeveel uur huur je een photobooth?

Nodig jij minder dan 130 gasten uit? Boek een photobooth dan niet langer dan 3 uur op je feest. Photobooths zijn super populair, omdat iedereen natuurlijk met elkaar grappige foto’s wilt maken. Maar, waak er ook voor dat niet iedereen bij de foto booth blijft hangen en daardoor de dansvloer deels leeg blijft.
Ons advies: zorg er zeker voor dat je de laatste 45 minuten op je bruiloft met iedereen los kan gaan op de dansvloer en iedereen met fotostrips in zijn handen heerlijk staat te springen.

Tip 2: Hoe je iedereen laat weten dat er een photobooth op je feest staat.

Laat je ceremoniemeester voor de openingsdans duidelijk vertellen dat er een photobooth op het feest staat en dat het de bedoeling is dat iedereen hier gebruik van gaat maken. Daarnaast kan de ceremoniemeester ook meteen vertellen dat er een gastenboek naast de foto booth ligt, waar mensen minimaal 1 foto in moeten plakken. Wedden dat iedereen zich verplicht voelt om toch even de booth uit te proberen? En eenmaal uitgeprobeerd…

Tip 3: Maak de herinnering compleet met een gastenboek.

Leg een gastenboek naast de photobooth en laat je ceremoniemeester aan het begin van de avond omroepen dat iedereen daar een foto in moet plakken. Het is de herinnering aan een ongekende avond, gevuld met grappige foto’s van je vrienden en familie, aangevuld met persoonlijke gelukswensen. Een leuk gedecoreerd tafeltje vind ik zelf altijd het allerleukste om te zien! Gastenboeken, fotoplakkers en markers zijn natuurlijk ook via onze webshop Polaroidbelevenis.nl te bestellen.

Tip 4: Hoe je teleurstelling bij een photobooth voorkomt.

Roep een half uur voor het einde van de inhuur om dat de photobooth bijna gaat sluiten. Terwijl je dit omroept, zal je de rij direct even zien groeien! Je voorkomt dat mensen teleurgesteld zijn als ze zien dat de photobooth net voor het einde van het feest is gesloten. Het kan ook verstandig zijn om een bordje met openingstijden bij de foto booth te plaatsen.

Tip 5: #BruidspaarSelfie

Dit is de grootste tip die we altijd meegeven.. Duik als bruidspaar zelf ook de photobooth in met z’n tweetjes! Dit wordt zo vaak vergeten in alle hectiek die trouwdag heet. Na deze sessie zal waarschijnlijk iedereen ook de photobooth met jullie in willen duiken:) Laat het gebeuren en maak mooie herinneringen in de foto booth.

Tip 6: Een online galerie om heerlijk van na te genieten

Hoe leuk is het om een week na je bruiloft al je gasten nog een link naar een online galerie te mailen? Daar in de galerie kunnen ze alle foto’s nogmaals bewonderen en eventueel downloaden. Bij ons zit deze feature standaard in de prijs inbegrepen, omdat we het heel belangrijk vinden dat iedereen van de foto’s kan genieten.

Tip 7: Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Maak gedurende de avond nog een paar leuke foto’s met je ceremoniemeester(s) en je getuigen in het fotohokje en natuurlijk een hele gave reeks met alleen jullie twee!

Tip 8: Wat zeg je? Ik kan je niet verstaan!

Zet de photobooth op een wat rustiger gedeelte van je feest. Bij rijvorming versper je daarmee niet een gedeelte van de feestzaal en voor onze medewerker is het super fijn om aan jullie gasten duidelijk uit te kunnen leggen hoe de photo booth werkt.

Tip 9: Maak het persoonlijk.

Zorg ervoor dat de fotostrip mooi gepersonaliseerd is vormgegeven. De fotostrip is het aandenken aan jullie bruiloft en verdient een schitterende uitstraling. Zelf hebben wij een vormgeefster in dienst, die alle fotostrips omtovert in iets speciaals.

Tip 10: Print meteen een mooi trouwbedankje uit

Maak van je fotostrip een bedankje! Doordat de fotostrip helemaal in stijl is vorm te geven, kunnen we ook eenvoudig de tekst ‘bedankt voor je aanwezigheid’ aan de fotostrip toevoegen. Het bedankje komt dan na elke fotosessie direct uit de photobooth rollen. Door gebruik te maken van onze kraft look fotomapjes, maak je het bedankje helemaal compleet.

En nog een laatste tip om heerlijk rustig te eten.. Veelal komen we rond het diner opbouwen, het is daarmee verstandig om even met de locatie te communiceren waar de photobooth moet staan. Dan hoeven wij jullie of de ceremoniemeester geeneens te storen! Dat is toch helemaal lekker!

Extra tip: Start pagina’s over trouwen

Waarschijnlijk verbaas jij jezelf al wat er op trouwgebied wel allemaal niet mogelijk is vandaag de dag! Zelf vind ik het altijd leuk om even heel snel alle startpagina’s over trouwen te doorlopen.

Onderstaand een overzicht van onze favorieten:

Fotomapje fotoboothfotomapjes photobooth

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

4 april 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis

© 2021 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!