Photo booth huren in Enschede

Photo booth huren in Enschede| Een herinnering voor later

Helemaal leuk dat je aan het zoeken bent naar een photo booth in Enschede of omgeving.

Misschien mag je een feest in Enschede organiseren, wil je een photobooth huren in Hengelo of wil je een fotohokje inzetten als marketingmagneet in Twente. 

Welk feest of evenement je ook organiseert, met een fotomachine maak je gegarandeerd heel veel mensen blij. Ook al is het maar voor een paar uurtjes, deze belevenis zal men niet snel vergeten. 

Op deze pagina genaamd “photo booth huren in Enschede” laten wij je specifiek voor dit deel in Nederland alle mogelijkheden zien.

Waarom zou ik een photo booth huren?

Zo ondertussen verhuren we al bijna 10 jaar photo booths in Nederland. Het blijft ook voor ons ongekend leuk om te zien dat op elk feestje of evenement de photo booth een succesnummer is. De respons van onze klanten en hun gasten blijft nog steeds ongekend leuk!

Superblije en dankbare mensen, die gillend met hun fotostrip door de zaal rennen. Te gekke herinneringen met dierbaren, eindelijk weer eens geprint op echt fotopapier. Natuurlijk beschikken we van alle foto’s ook altijd nog over de digitale versies.

Photo booth tijdens een bruiloft in Enschede

 

Maar, heel eerlijk gezegd is het niet alleen de fotoafdruk die zo populair is. Rondom ons fotohokje of fotokast is het ook gewoon een belevenis.

Mensen staan rondom de booth altijd heerlijk te kletsen en in de rij de leukste poses te oefenen met elkaar. Ondertussen kunnen ze ook al stiekem meekijken wat de andere gasten voor fratsen uithalen.

Eenmaal aan de beurt raken ze in een soort van extase en gaan ze helemaal los! Ze springen van hot naar her, over elkaar heen en onder elkaar door.

Met het zweet op het voorhoofd en soms een wat schorre stem van al het schreeuwen, rollen ze uit de photobooth. De fotoprinter print de feestfoto’s al na enkele seconden uit. Via onze iPad kan je daarnaast onbeperkt printen: onbeperkte foto’s is nu eenmaal ongekend plezier.

Welk feestje ga je organiseren?

Voor zo’n beetje elke gelegenheid is er wel iets te organiseren. Hieronder kan je een overzicht vinden van de belevenissen die je in Twente kunt huren:

Welke photo booths verhuren jullie in Twente?

In het onderstaande overzicht kan je onze best verhuurde photobooths in Twente vinden.

Op onze photobooth overzicht pagina kan je het complete overzicht van al onze fotomachines vinden.

photo booth op een bruiloft in Twente

Fotohokje (foto booth – fotohuisje – kiekjeskast)

De fotohokjes blijven toch wel onze all-time favoriet. Waar we ook staan, het gaat gewoon altijd helemaal los. Wat het zo magisch maakt is het gordijn.. Men voelt zich achter dat gordijn veilig en gaat dan helemaal los.

Daarmee kan ik met zekerheid zeggen dat de allergekste foto’s op jouw feest in ons fotohokje zullen worden gemaakt.

  • De gekste foto’s op jouw feest of evenement
  • Met te gekke lichtletters op de booth
  • De allermooiste fotokwaliteit

Fotokast bruiloft Enschede Twente Overijssel

Fotokast (fotokist – fotodoos – kamerakast)

Ben je op zoek naar een open type photo booth, dan is onze Fotokast echt een aanrader.
Voor de Fotokast kan je met grotere groepen mensen een pose aannemen.
Een achterwandsysteem met leuke linten maakt de beleving helemaal compleet.

  • Altijd gezellig rondom de Fotokast
  • Met of zonder begeleiding in te huren op feestjes
  • Compact van stuk, groots in kwaliteit door de ringflitser

 

Wat als ik buiten Twente een photo booth wil huren?

Vier je buiten Twente een feestje? Dan is dat natuurlijk geen probleem, want we beschikken over een auto. Helaas werken wij niet met gratis transport, maar rijden we dagelijks (CO2 gecompenseerd via Treesforall) veel kilometers. Bijvoorbeeld naar de gaafste trouwerijen, personeelsfeesten en beurzen in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam.

Met vestigingen in Purmerend, Deventer en Zolder (België) zitten we veelal super dichtbij jullie locatie.

Wist je trouwens dat vanuit Deventer onze partner YOR Entertainment ook supermooie DJ booths voor op bruiloften en feesten verhuurt? Deze DJ geluidssets (eventueel met DJ) zijn bij alle fotobelevenissen als extra entertainment bij te boeken.

Bruiloft DJ en Enschede op een bruiloft

Gaan jullie trouwen in Enschede?

WOW, is hij eindelijk op zijn knie gegaan en heeft hij je verrast met een aanzoek? Supergefeliciteerd! Wellicht willen jullie dan een fotohokje huren voor jullie bruiloft in Twente. Helemaal leuk, want wellicht heb ik dan wat gaafs voor je!

De afgelopen tijd heb ik gewerkt aan een aantal mails. Daarin heb ik superveel waardevolle tips voor de beste belevenis verwerkt.

Je kan deze tips + unieke aanbieding eenvoudig via onze website downloaden door op onderstaande link te klikken.

De beste photobooth Tips & Tricks

Om de trouwbelevenis in Twente nog completer te maken, kan je eens in onze webshop te kijken. Via onze shop: Polaroidbelevenis.nl leveren wij de mooiste receptieboeken, photo booth props en bedankhoesje voor je fotostrips..

Een vrijblijvende optie op jouw datum?

We hopen dat je na het lezen van deze pagina over ‘photo booth huren in Enschede’ helemaal op de hoogte bent van alle foto entertainment mogelijkheden.

Benieuwd of we beschikbaar zijn op jouw gewenste datum en wat de eventuele kosten zouden zijn? Druk dan op onderstaande knop en we maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

Ja, ik wil een vrijblijvende optie!

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Heel fijn om met Fotobelevenis samen te werken. Goede follow up, redelijke prijzen, leuk personeel en het hele concept is gewoon geweldig en al het personeel was heel enthousiast en heeft opnieuw een mooie blijvende herinnering meegekregen. Voor herhaling vatbaar!"

Nienke

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!