Photo booth huren in Enschede

Photo booth huren in Enschede| Een herinnering voor later

Helemaal leuk dat je aan het zoeken bent naar een photo booth in Enschede of omgeving.

Misschien moet je een personeelsfeestje in Enschede organiseren, wil je een photobooth huren in Hengelo of wil je een fotohokje inzetten als marketingmagneet in Twente. 

Wat voor feest of evenement je ook organiseert, met een photo booth maak je gegarandeerd heel veel mensen blij. Ook al is het maar voor een paar uurtjes, deze keuze zal men niet snel vergeten. 

Op deze pagina genaamd “photo booth huren in Enschede” laten wij je specifiek voor dit deel in Nederland alle mogelijkheden en vooral ook puntjes van aandacht zien.

Waarom zou ik een photo booth huren?

Zo ondertussen verhuren we al bijna 10 jaar photo booths in Nederland. En weet je wat nou het leuke is? Onze uitvoering van afgelopen weekend levert door heel Nederland nog steeds dezelfde reacties op als 10 jaar geleden.

Super blije en dankbare mensen, die gillend met hun fotostrip door de zaal rennen. Te gekke herinneringen met dierbaren, eindelijk weer eens geprint op echt fotopapier.. En natuurlijk beschikken we van alle foto’s ook altijd nog over de digitale versies.

Weet je waarom die fotostrips zo worden gewaardeerd? Kijk dan eens rond in je huis en vraag jezelf af hoeveel foto’s jij eigenlijk nog afdrukt tegenwoordig.. Bijna niks toch meer? In dit digitale tijdperk zijn alle herinneringen vluchtig geworden, met een echte fotoprint genieten mensen thuis veel meer na van het mooie moment.

Hopelijk hebben we hiermee dus je vraag “waarom zou ik een photo booth huren” voorzien van een antwoord. Je zult jezelf, maar vooral ook andere mensen om je heen zo’n ongekende herinnering gaan meegeven.. Onze fotomachines maken iedereen een stukje gelukkiger.

Photo booth tijdens een bruiloft in Enschede

Maar, heel eerlijk gezegd is het niet alleen de foto afdrukt die zo populair is. Rondom ons fotohokje of fotokast is het ook gewoon een belevenis.

Mensen staan rondom de booth altijd heerlijk staan te kletesen en in de rij de leukste poses te oefenen met elkaar. Ondertussen kunnen ze ook al stiekem meekijken wat de andere mensen voor fratsen uithalen.

Eenmaal aan de beurt raken ze in een soort van extase en gaan ze helemaal los! Ze springen van hot naar her, over elkaar, onder elkaar door..

Alles voor een te gekke foto herinnering aan bijvoorbeeld de trouwdag.

Met het zweet op het voorhoofd en soms een wat schorre stem van al het schreeuwen rollen ze uit de booth, waarna ons photo booth host ze de foto herinnering aan kan reiken. Via onze iPad kan je daarnaast onbeperkt printen. Onbeperkte foto’s is nu eenmaal ongekend plezier.

Zie jij het al voor je op jullie bruiloft, personeelsfeest of schoolgala? Foto’s maken tot je erbij neervalt.

Zoals net al gezegd, beschikken we naast de fotoafdruk ook over het digitale bestand. Deze digitale foto is ter plaatse te delen van de E-mail en van daaruit eenvoudig te delen via Social Media zoals Facebook of Instagram. 

Wat voor feestje ga je organiseren?

Voor zo’n beetje elke gelegenheid is er wel iets te organiseren. Onderstaand kan je een overzicht van onze top inhuur in Twente vinden.

 • Trouwerij:  met de allerliefste mensen maak je de hele dag de mooiste herinneringen
 • Personeelsfeesten: samen met je collega’s de gekste fratsen uithalen voor de fotopaal
 • Smoelenboek: met een mobiele fotostudio maken we op locatie de mooiste portretten
 • Open dagen op scholen en bedrijven: de manier om een goede indruk achter te laten bij de mensen
 • Beurzen en congressen:  Reuring, dat wil je toch? Een fotokast is echt zo’n marketing magneet.
 • Galafeesten & examenfeestjes: laat die kids ‘shinen’ voor onze fotozuil
 • Festivals: zorg voor voldoende ruimte rondom de photobooth caravan of fotobus. Gegarandeerd dat hier lange rijen zullen staan.
 • Huwelijks jubilea: als je zo lang samen bent moet je weer eens iets geks doen tijdens je feest.

Wat voor photo booths verhuren jullie in Twente?

In het onderstaande overzicht kan je onze best verhuurde photobooths in Twente vinden.

Natuurlijk verhuren we nog veel meer foto apparaten, zoals een Hashtagprinter, GIF booths, een polaroid  photob booth printer en professionele fotomarketing.
Op onze photobooth overzicht pagina kan je hier nog meer informatie over vinden.

photo booth op een bruiloft in Twente

Fotohokje (foto booth – fotohuisje – kiekjeskast)

De fotohokjes blijven toch wel onze all-time favoriet. Waar we ook staan, het gaat gewoon altijd helemaal los. Wat het zo magisch maakt is het gordijn.. Mensen voelen zich achter dat gordijn helemaal veilig en komen dan helemaal los.

Daarmee kan ik met zekerheid zeggen dat de allergekste foto’s op jouw feest in ons fotohokje zullen worden gemaakt.

 • De gekste foto’s op jouw feest of evenement
 • In Bohemian stijlen Chique goud/wit
 • De allermooiste fotokwaliteit

Fotokast bruiloft Enschede Twente Overijssel

Fotokast (fotokist – fotodoos – kamerakast)

Ben je op zoek naar een open type photo booth, dan is onze Fotokast echt een aanrader.
Voor de Fotokast kan je met groter groepen mensen een pose aannemen
De Fotokast maakt zulke gave foto’s, dat het net lijkt alsof er een professionele fotografe aanwezig is.

Deze kast is met personele begeleiding, maar ook zonder personele begeleiding voor 24 uur huren.

Een achterwand systeem met leuke linten maakt de beleving helemaal compleet.

 • Altijd gezellig rondom de Fotokast
 • Met en zonder begeleiding in te huren op feestjes
 • Compact van stuk, groot in kwaliteit door de ringflitser

Een foto print met eigen ontwerp?

Bijna elke foto afdruk uit onze photo booths worden door de mensen mee naar huis genomen. Daar eindigen ze bijna altijd op een prikbord, in een plakboek of op de koelkast. Eigenlijk hebben we nog nooit gehoord dat iemand de foto bij het oud papier had gegooid.

Met dit in het achterhoofd..Hoe gaaf is het dan als het fotostrookje wordt voorzien van jullie namen, logo of slogan? Je kan het zo gek niet bedenken of onze vormgeefster kan het wel opmaken voor jullie. Jaarlijks maakt ze 500+ op maat gemaakte fotostrookje op en heeft daarmee genoeg inspiratie om dat ook voor jullie te doen.

photobooth huren amersfoort fotostrip bruiloft fotozuil

Gratis advies? Dat vind je toch nergens meer?

Als je op het internet ‘photobooth huren’ intoets raakt je verstrengeld in een jungle van photobooth aanbieders. Het zijn er zoveel dat sommige de weg een beetje kwijtraken. Want, hoe weet je nou of een aanbieder wel een juiste kwalteit levert.

Met bijna 10 jaar ervaring op zak hebben we ongekend veel kennis in huis. Kennis die we graag met je delen.

En daarom is het mogelijk om bij ons een gratis telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit telefonische gesprek kunnen we zaken als verhuurtijden, type photo booths en personele begeleiding met je doorspreken.

We vinden het fijn om voor het telefonische gesprek een goed beeld te kunnen vormen van jullie ultieme wensen. Deze kan je achterlaten als je via onze website op onderstaande knop klikt.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek

Wat als ik buiten Twente een photo booth wil huren?

Vier je buiten Twente een feestje? Dan is dat naturlijk geen probleem, want we beschikken over een auto. Helaas werken wij niet met gratis transport, maar rijden we dagelijks (CO2 gecompenseerd via Treesforall) veel kilometers. Bijvoorbeeld naar de gaafste trouwerijen, personeelsfeesten en beurzen in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam.

Met vestigingen in Purmerend, Deventer en Zolder (België) zitten we veelal super dichtbij jullie locatie.

Wist je trouwens dat we vanuit Deventeria onze partner DJ Productions en YOR Entertainment ook super mooie DJ booths voor op bruiloften en feesten verhuren?. Deze DJ geluidssets (eventueel met DJ) zijn bij alle foto belevenissen als extra entertainment bij te boeken.

Bruiloft DJ en Enschede op een bruiloft

Gaan jullie trouwen in Enschede?

WOW, is hij eindelijk door zijn knieën gegaan en heeft hij je verrast met een aanzoek? Super gefeliciteerd! Wellicht willen jullie dan een fotohokje huren voor jullie bruiloft in Twente. Helemaal leuk, want wellicht heb ik dan wat gaafs voor je.

De afgelopen tijd heb ik gewerkt aan een korte reeks van mails met daarin super veel waardevolle tips en als bonus nog extra gratis foto props.

Je kan deze tips + unieke aanbieding eenvoudig krijgen door op onderstaande link te klikken.

De beste photobooth Tips & Tricks

Om de trouwbelevenis in Twente  nog completer te maken kan je eens in onze webshop te kijken. Via onze shop: www.polaroidbelevenis.nl leveren wij de mooiste receptieboeken, photo booth props en bedankhoesje voor je fotostrips..

Ben je eventueel op zoek naar een ander soort foto entertainment? Wat dacht je hiervan: Polaroid camera huren voor je bruiloft

photo booth tijdens bruiloft in Enschede

Zo, dat was het dan. Wij hopen dat je na het lezen van deze pagina over ‘photo booth huren in Enschede’ helemaal op de hoogte bent van alle foto entertainment mogelijkheden.

Ben jij benieuwd of we beschikbaar zijn op jouw gewenste datum en wat eventuele kosten zouden zijn? Druk dan op onderstaande knop of bel ons gewoon gezellig.

Bereken vrijblijvend je prijs

Opties

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Thema achtergronden

We vinden het heerlijk om jullie het WOW effect mee te geven aan een foto en daarom hebben we verschillende achtergronden ontworpen die bij de meeste thema's goed passen! Unieke thema achterwanden, hebben we in de volgende varianten: zwart, zilver, goud, 80's (zwart/wit), retro (groen/wit), party, rood, mugshot, roze stippen, safari.

Lees meer

Polaroid camera huren

Ben jij naast een fotohokje op zoek naar nog meer foto entertainment? Vanuit Fotobelevenis verhuren we ook Polaroid Camera's. Daarbij kan er gekozen worden uit enkel verhuur van de camera of in combinatie met super enthousiast personeel!

Lees meer

Custom achtergrond

Wil jij je merk helemaal in de schijnwerpers zetten en het Hollywood gevoel meegeven aan je foto. Met een uniek stukje maatwerk kunnen we een custom achterwand voor jullie leveren.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!