Photobooth huren bij Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Photobooth huren bij Scheepvaartmuseum in Amsterdam Photo booth huren bij Scheepvaartmuseum in Amsterdam fotobooth huren bij Scheepvaartmuseum in Amsterdam foto booth huren bij Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Wat is het toch altijd leuk om wat vaker op een bepaalde locatie terug te keren! Ditmaal mochten we met ons fotohokje weer naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam om de gasten van Rivkah en Gerard een waanzinnige herinnering aan hun feest mee te geven.
Het scheepvaartmuseum blijft echt zo’n WOW plek… Daarmee bedoelen we natuurlijk dat de WOWS uit het fotohokje zo heerlijk weergalmen door de zalen..
Kevin mocht samen met Maarten het hokje begeleiden en waren beiden onder de indruk.. Wat een super fijne gasten, wat was iedereen heerlijk aan het genieten.

Ik hoop dat iedereen naar huis is gegaan met een heerlijke stapel fotostrip en onwijs heeft genoten van onze photobooth!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Gerard en Rivkah kan je het paswoord bemachtigen..

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

22 mei 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!