fotobooth caravan huren event

Photobooth caravan huren | mobiel fotohokje

Ben jij op zoek naar een geweldig stukje uniek entertainment voor op je feest, beurs of bruiloft? Onze photobooth caravan kan je hier zeker bij gaan helpen.
Want wat is er nou leuker dan samen gezellig een vintage caravan in te duiken om daar ouderwets leuke foto’s te maken welke direct worden afgedrukt op een leuk fotostrookje.

In deze blog laat ik je alle ins- en outs van onze fotocaravan zien, een mobiel fotohokje voor ongekend veel plezier.

Geschiedenis van onze Yvonne Mostard

Onze photobooth caravan is van het merk Yvonne Mostard (vernoemd naar de dochter van de heer Mostard) en gebouwd in 1970. De eerste eigenaar is bij ons niet bekend, maar de afgelopen 30 jaar is hij in het bezit geweest van een fijn echtpaar. In 2018 kregen wij de kans om de caravan over te nemen en sindsdien is hij in ons bezit.

photobooth caravan betsie huren bruiloft
Omdat er veel nostalgie in de caravan zit hebben we besloten om ‘m helemaal origineel te behouden. Je krijgt daardoor echt het gevoel dat je even teruggaat in de tijd..

Het enige dat we hebben aangepast zijn onze leuke lichtletters op het dak en een verwisselbaar achterwandsysteem in de caravan.

Juist dit ouderwetse gevoel in combinatie met een echte foto maakt het geheel zo’n unieke belevenis.

Waar is de mobiele photobooth het beste te plaatsen?

Belangrijkste bij de plaatsing zijn natuurlijk de afmetingen van de caravan en daarbij behorende specificaties.

– Bouwjaar: 1970
– Gewicht: 560 kg
– Lengte: 3.30 m (4.30 m met trekhaak)
– Breedte: 2.30 m
– Diepte: 1.95 m

Een 220V stroompunt binnen een afstand van 10 meter is gewenst als je onze photobooth caravan wilt huren.

 

photobooth huren bruiloft betsy caravan

De fotocaravan is zowel binnen als buiten te plaatsen en zowel op gras als op een verharde ondergrond.

Wil je het nog leuker aankleden, kunnen we ook onze luifel op locatie opzetten. De optie is uitermate
geschikt voor buiten opdrachten waar het weer niet helemaal stabiel is.
Zo blijft de host lekker droog en kunnen de gasten ook overdekt in de rij staan. Mocht het op locatie niet mogelijk zijn om gebruik te maken van haringen, dan zullen we extra stenen/ zandzakken meenemen om de luifel vast te zetten.

De fotocaravan photobooth in werking

Is de fotocaravan helemaal opgezet (hier trekken we 1,5 uur voor uit), dan kan het startsein worden gegeven en kan iedereen gratis op de foto in de caravan.
Binnen in de caravan staat namelijk onze fotokast opgesteld, waarbij mensen automatisch de leukste foto’s kunnen maken. De ruimte is wat beperkt in de caravan, maximaal kunnen er 4-5 mensen
tegelijk op de foto. Dit maximum heeft trouwens ook te maken met de draagkracht van de pootjes, het is van origine een 4 persoons caravan en dus niet geschikt voor 9 mensen:)

Fotocaravan huren photobooth bruiloft

Met de leukste foto accessoires schuiven we het gordijntje dicht en komt er veelal ongekend gelach uit de caravan. Na afloop van de fotosessie zal de foto aan de buitenzijde van de caravan direct worden afgedrukt, deze flow is fijner omdat mensen dan minder lang in de caravan blijven hangen. Hiermee kunnen nieuwe gasten alweer een sessie starten.

Een photobooth huren met of zonder host?

Onze fotocaravan is met of zonder host vanuit Fotobelevenis te boeken. Daarmee is het ook een stukje voordeliger geworden om de caravan voor meerdere dagen in te huren.
Omdat de huurder altijd verantwoordelijk blijft voor de caravan is het zeker aan te raden om er wel een host bij te zetten. Daarmee zorgt een host er doorgaans ook voor dat er gewoon meer foto’s worden gemaakt doordat mensen sneller doorhebben dat er iets leuks te doen is.

Aankleding van de belevenis

Om de belevenis nog leuker te maken zijn er verschillende leuke extra’s bij de belevenis.

– thema achtergrond

– op maat gemaakt fotokader

– leuk attributenkist

Thema achtergrond

Achter de gasten plaatsen we altijd een achtergrond, waarbij jullie kunnen kiezen uit een vaste zet thema achtergronden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen design hiervoor aan te leveren, zodat mensen een foto maken voor jouw backdrop.

Gepersonaliseerd fotokader

In de caravan is het mogelijk om voor meerdere fotokader formaten te kiezen. Een enkele groot formaat foto, of zo’n leuke fotostrip met daarop 3 of 4 foto’s. Na afloop van de fotosessie worden de foto’s direct geprint in de printerunit buiten de fotocaravan. Natuurlijk is dit fotokader helemaal naar jullie wensen aan te passen, zodat jouw gasten met een uniek aandenken naar huis gaan.

Photobooth caravan huren bedrijfsevent
Photobooth caravan huren bruiloft
Photobooth caravan huren bedrijfsborrel
Photobooth caravan huren zomerborrel

Leuke attributenkist

Niets is er leuker dan gekke props te gebruiken bij het maken van een foto. Fotoprops zorgen ervoor dat mensen sneller zichzelf zijn en lekker los gaanJ Bij iedere belevenis leveren wij een krat met daarin hoedjes, brillen en fotoprops op een stokje.
Natuurlijk is het altijd mogelijk om zelf nog extra props toe te voegen, of natuurlijk nog extra fotoprops te bestellen in onze webwinkel Feestbelevenis.nl.

 

Hopelijk heeft deze blog je weer geïnspireerd en al je vragen beantwoord.

Mocht je nog met vragen zitten kan je ons altijd contacten via de mail (info@fotobelevenis.nl) of telefonisch contact met ons opnemen via 0299-748025

Mocht je het leuk vinden en nog wat tijd overhebben kan je natuurlijk ook nog onze andere blogs lezen:

Maak van je photobooth een trouwbedankjes machine.

Photobooth huren goedkoop | Alle feiten en fabels.

– Photobooth huren bruiloft | De complete gids

Facebook Comments

Photobooth fotohokje

5 december 2022

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje van Fotobelevenis was de hele avond een succes, een constante rij van mensen die zin hebben in een leuk fotomomentje. En altijd lachen achteraf om het leuke resultaat. Volgende keer boeken we hem zeker weer."

Monique

Deze bedrijven gingen je voor!

Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis

© 2023 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!