Photobooth huren Amersfoort

Photobooth huren Amersfoort | Herinneringen voor later

Wat super leuk dat je een photobooth wilt gaan huren in of rondom Amersfoort.
Wellicht ga je trouwen en wil je daar een fotohokje voor huren, of vier je een personeelsfeestje bij de Mariënhof?

Het maakt ook eigenlijk niet uit, want een photobooth geeft op ieder feest vertier.
Op deze pagina genaamd”photobooth huren Amersfoort’ laten we jou de belangrijkste zaken zien waar je rekening mee moet houden.

Dat alles om jou de allertofste fotobelevenis te geven.

De waarde van een photobooth belevenis?

Het mooiste compliment dat wij van klanten krijgen komt vaak pas een jaar na het feest. Als ze ons mailen en vertellen dat ze nog steeds dagelijks overal de fotostrips tegenkomen!

Want zeg nou eerlijk, hoeveel echte foto afdrukken heb jij thuis nog hangen? Iedereen heeft tegenwoordig toch alle foto’s digitaal opgeslagen?

En dat is dus juist de meerwaarde van een photobooth belevenis. Mensen kunnen gratis de allerleukste foto’s maken op een feest of evenement en krijgen de foto afdruk direct mee!

 

photobooth huren amersfoort fotostrip bruiloft fotozuil

Maar de foto afdruk is natuurlijk niet de enige fun factor, het hele foto’s maken is een feest op zich. Het begint vaak al in de rij, waar mensen gezamenlijk de leukste poses oefenen en stiekem kijken wat anderen uithalen.
En als het dan zover is. Dan springen ze met de hele groep voor de fotokast en kan het feest echt beginnen.

Hangend over elkaar, de gekste bekken trekkend en natuurlijk met een leuke set foto props voor hun neus maken ze de leukste foto herinneringen.
Photobooths brengen mensen echt een stukje dichter bij elkaar.

Naast een foto afdruk beschikken we ook over alle digitale bestand en is het ook mogelijk om deze in een online galerie te plaatsen. Zo kunnen alle genodigden nogmaals de mooie momenten herbeleven. Delen via social media is via ons e-mail optie ook super eenvoudig.

 

Wat voor evenement ga je organiseren?

Er zijn zoveel verschillende soorten evenementen te organiseren. Onderstaand een overzicht van onze top inhuur:

 • Bruiloften: met alle genodigden de hele avond foto’s maken voor een origineel gastenboek
 • Bedrijfsfeesten: eindelijk eens met die leuke manager op de foto
 • Smoelenboek: met een mobiele fotostudio maken we op locatie de mooiste portretten
 • Open dagen op scholen en bedrijven: een echte indruk achterlaten bij je prospects.
 • Marketingevents: op beurzen werken fotobooths werkelijk als klantmagneet. Gratis foto’s, daar zegt niemand ‘nee’ tegen.
 • My sweet 16 en 18 feesten: pak eens echt uit en huur een fotokast bij je feest voor de mooiste foto’s
 • Festivals: zorg voor voldoende ruimte om de fotobus of fotocaravan, want gegarandeerd dat hier lange rijen zullen staan.
 • Huwelijks jubilea: samen met al je oude maten op de foto

Een jungle aan photobooth leveranciers

Wellicht is het je al opgevallen in Google, maar op dit moment zijn er ongekend veel kleine photobooth aanbieders op de markt. Allemaal met verschillende soorten booths en diverse opties.

Om je wegwijs te maken in deze jungle hebben we een mooi artikel geschreven: Photobooth huren keuzegids. We laten je hier eenvoudig de verschillen zien tussen de diverse fotomachines.

Een belangrijke keuze blijft vaak die van personele begeleiding. Een photobooth met begeleiding is veelal iets duurder, maar wordt door het stukje begeleiding wel veel vaker en beter gebruikt.

Het is daarnaast ook mogelijk om een fotobox of fotozuil te huren voor 24 uur zonder personele begeleiding. De fotobox wordt de volgende dag dan weer netjes opgehaald.

Ook hier is de keuze van leverancier en zijn apparatuur essentieel, want een iPad maakt nu eenmaal veel minder mooie foto’s dan een professionele DSLR fotocamera. En omdat je een photobooth huurt om foto herinneringen te maken, is de kwaliteit toch ook best belangrijk.

Wat we zelf altijd aanraden is de leveranciers check . Het geeft je wat handvaten waar je op moet letten.

Hoewel onze photobooths er ook in verschillende uitvoeringen zijn, hebben ze allemaal 1 ding gemeen. Ze maken de mooiste foto’s welke we direct afdrukken op locatie. Zo weet je zeker dat iedereen met een foto herinnering naar huis gaat.

photobooth huren in Amersfoort Utrecht voor een bruiloft

Fotohokje (fotobooth – fotohuisje – pasfotohokje)

Fotohokjes (en hoe ze ook worden genoemd) blijven onze all-time favoriet. Dat komt vooral omdat de foto’s uit een fotohokje altijd net wat gekker zijn dan bij onze andere photobooths.
Dat komt doordat mensen na het sluiten van het gordijntje al hun gene verliezen en de gekste dingen uithalen.

 • De gekste foto’s maak je in een fotohokje
 • Met super toffe lichtletters
 • Ongekend mooie fotokwaliteit

Fotozuil fotodoos huren Amersfoort Utrecht photobooth

Flitskist (fotokist – fotozuil)

Kijk in de camera en laat je pose bevriezen door het ongekend mooie flitslicht dat uit onze flitskist komt! Door het open karakter kan je met wat meer mensen van deze fotobooth gebruik maken. De Flitskist wordt erg veel voor bruiloften en personeelsfeesten geboekt.

 • Maak samen de mooiste groepsfoto’s.
 • Gif booth optie mogelijk voor nog leuker belevenis.
 • Met de super flits bevriezen we elke beweging.

Fotokast-fotokist-fotodoos-sharingbox-voor-bruiloft-huren Amersfoort Utrecht

Fotokast (fotobox – fotodoos)

Net een iets ander design dan onze Flitskist, maar door zijn krachtige ringflitser maakt deze booth ook te gekke foto’s!
Ook hier weer een open karakter om met wat meer mensen op de foto te gaan. De foto’s kan je onbeperkt printen.
Een achterwand systeem met leuke linten maakt de belevenis helemaal compleet.

 • Leuk voor te gekke groepsfoto’s
 • Met en zonder begeleiding in te huren op feestjes
 • Compact van stuk, groot in kwaliteit door de ringflitser

Volkswagen photobooth fotobus huren bruiloft personeelsfeest amersfoort utrecht

VW Photobooth Bus

Zie jij het al voor je dat deze VW photobooth op jouw bruiloft of personeelsfeest komt te staan? Iedereen zal er ongekend van genieten. Met een groep duiken ze de bus in, waar ze de allerleukste foto’s kunnen maken.
Aan de buitenkant rolt er natuurlijk voor iedereen weer een ouderwetse foto afdruk uit.

 • Gezellig met z’n allen op een bankje.
 • Een eye-catcher op ieder event.
 • Meteen een echte foto afdruk mee naar huis.

Een foto afdruk met persoonlijk ontwerp?

Zo’n beetje alle foto’s uit een photobooth worden door de mensen mee naar huis genomen. Daar belanden ze op de koelkast, in een fotoboek of veelal aan een prikbord.
Hoe gaaf is het dan als het fotokader van de print is voorzien van een persoonlijk ontwerp dat aansluit bij jouw idee!

Onze vormgeefster maakt jaarlijks 500+ op maat gemaakte fotostrips op en kan dus ook voor jullie iets te geks ontwerpen.

En wat helemaal mooi is, het zit bij onze prijs inbegrepen, zodat alle foto’s er in (jullie) stijl uit komen rollen.

 

photobooth huren amersfoort fotostrip bruiloft fotozuil

 

Gratis advies? Kan dat nog tegenwoordig?

Al bijna 10 jaar zijn we actief in de photobooth verhuur en met de toename van het aantal leveranciers merken we dat mensen moeite hebben om de juiste keuzes te maken.

En dat is natuurlijk zonde, want een slechte keuze kan slechte foto herinneringen opleveren.

Juist hierom is het ook mogelijk om geheel gratis een adviesgesprek aan te vragen. In dit telefonische gesprek kunnen we zaken als huurtijden, type booths en personele begeleiding met je doorspreken.

We vinden het fijn om voor het telefonische gesprek een goed beeld te kunnen vormen van jullie wensen. Je wensen kan je achterlaten als je op onderstaande knop klikt.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek

Wat ik buiten Amersfoort een photobooth wil huren?

Vier je een feestje buiten Amersfoort, dan is dat voor ons helemaal geen probleem.Onze photobooths zetten we overal neer! Van Amsterdam tot aan België, wekelijks rijden we (CO2 gecompenseerd via Treesforall) naar de gaafste personeelsfeesten, beurzen en bruiloften.

We hoeven tegenwoordig gelukkig iets minder te rijden omdat we naast een vestiging in Purmerend ook een vestiging in Deventer en Zolder (België) hebben. Vanuit Deventer leveren we via onze partner YOR entertainment ook te gekke DJ booths voor op bruiloften en partijen. Deze DJ booths zijn bij alle Foto belevenissen als extra entertainment bij te boeken

Waar vier jij je feestje in Amersfoort?

Zo ondertussen zijn we de afgelopen jaren al op heel veel locaties geweest. We proberen daarbij alle informatie over het laden/lossen en parkeren op te slaan in onze database. Dit met als doel om stressless op de locatie aan te komen en elk uur huur waar te kunnen maken.

Rondom Amersfoort zijn we o.a. al bij de volgende locaties geweest: Mariënhof, het oude magazijn, het centraal ketelhuis en nog veel meer gave plekken natuurlijk.

Trouwplannen in Amersfoort?

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie een photobooth huren voor de bruiloft in Amersfoort? Super gaaf, want dan heb ik iets speciaals voor jou! De afgelopen tijd heb ik gewerkt aan een korte reeks van mails met daarin super veel waardevolle tips & gratis foto props. Het enige wat je hoeft te doen is op de volgende link te klikken.

De beste photobooth Tips & Tricks

Om de trouwbeleving nog leuker te maken zou ik je ook aan willen raden om eens in onze webshop te kijken. We leveren daar de mooiste gastenboeken, photo booth props en fotostrip hoesjes: Polaroidbelevenis.nl

fotozuil huren bruiloft of personeelsfeest Amersfoort Utrecht

Hopelijk ben je na het lezen van deze pagina ‘photobooth huren Amersfoort’ helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden.

Ben jij benieuwd of we beschikbaar zijn en wat eventuele kosten zouden zijn? Druk dan op onderstaande knop!

Bereken vrijblijvend je prijs

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
logo Armade Music photobooth
UWV Logo
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!