fbpx

Photobooth huren Amsterdam

Photobooth huren Amsterdam| Herinneringen maak je samen

Helemaal geweldig dat je op zoek bent om een photobooth te huren in de buurt van Amsterdam.
Misschien ga je trouwen in het Krasnapolsky, vier je een personeelsfeest bij de VondelCS of vier je het feest intern.

Het maakt uit eigenlijk niet uit, want op elke locatie in Amsterdam komt onze photobooth wel tot zijn recht.

Op deze ”photobooth huren Amsterdam’ pagina vertellen wij je alle ins & outs over de inhuur van deze te gekke fotomachines.

Dat alles om jou de allertofste foto experience te garanderen.

Wat maakt een photobooth zo aantrekkelijk?

Wat wij in het leven heel graag zien zijn blije mensen. Mensen die intens genieten en het beste uit het leven halen.
Een photobooth zorgt ervoor dat deze momenten vast worden gelegd en voor altijd bewaard blijven. Bewaard in de vorm van een echte foto afdrukt.

Want kijk nou eens eerlijk hoeveel foto’s jij nog afdrukt? Bijna niks toch meer? Wij hebben thuis ook alles op de vele harde schijven staan.

En dat is dus juist wat een photobooth zo aantrekkelijk maakt. Mensen kunnen samen de mooiste foto’s maken op een feestje of evenement en krijgen deze foto print direct mee naar huis!

photobooth huren voor een bruiloft in Amterdam

 

Maar niet alleen die foto afdruk maakt een photobooth in Amsterdam aantrekkelijk, het entertainment rondom de booth is ook erg leuk.
Zo zijn mensen in de wachtrij vaak al bezig om gekke houdingen te oefenen en kijken ze stiekem langs het gordijntje mee met anderen die foto’s maken.

Hilariteit alom

En als het moment dan daar is.. Ze met een groepje voor de fotokast mogen springen, dan barst het feest echt los.

Met een photo booth prop (snor op een stokje) bij de hand, zie je ze de gekste bekken trekken voor de camera. Alles voor een te gekke herinnering.

Naast een foto print beschikken we ook over alle digitale bestanden en is het ook mogelijk om deze in een online galerie te plaatsen. Op deze manier kunnen de gasten ook na afloop van het event nog heerlijk nagenieten.  Delen via sociale media is via ons e-mail optie ook te realiseren. Mensen kunnen dan vanuit de e-mail de foto snel delen.

Wat voor evenement ga je organiseren?

Voor zo’n beetje elke gelegenheid is er wel iets leuks te organiseren. Onderstaand een overzicht van onze top inhuur in Noord Holland:

 • Bruiloften: de hele dag de leukste foto’s van je gasten voor in het gastenboek.
 • Bedrijfsfeesten: na een borrel of 2 gaat het vaak helemaal los.
 • Smoelenboek: even jezelf zijn in een fotohokje en dan jouw allerleukste foto maken voor in het smoelenboek.
 • Open dagen voor scholen en bedrijven: laat een blijvende herinnering achter.
 • Marketingevents: op beurzen werken fotobooths werkelijk als klantmagneet. Gratis foto’s, daar zegt niemand ‘nee’ tegen.
 • Galafeesten & examenfeestjes: laat die kids ‘shinen’ voor onze fotozuil en een herinnering maken voor later.
 • Festivals: lange rijen voor onze fotous of photobooth caravan, want iedereen maakt graag een te gekke foto herinnering.
 • Huwelijks jubilea: met je oude vrienden maak je nieuwe herinneringen.

Een jungle aan photobooth leveranciers

Afgelopen jaren zijn er ongekend veel nieuwe bedrijfjes met de verhuur van photobooths gestart. Ze beschikken allemaal over verschillende type photobooths en verkopen diverse opties.

Om je enigszins wegwijs te maken in deze photobooth jungle hebben we een mooi artikel geschreven: Photobooth huren keuzegids.

In dit artikel laten we eenvoudig de verschillen zien tussen de diverse fotoapparaten.

Belangrijk in de keuze is vaak die van personele begeleiding. Een photobooth zonder begeleiding is vaak iets goedkoper, maar door het missende stukje begeleiding zal hij waarschijnlijk minder goed worden gebruikt.

Afraden doen we het niet, want ook wij verhuren fotokasten zonder personele begeleiding. Deze kasten installeren wij ruim op tijd bij de locatie waarna jullie voor 24 uur helemaal los kunnen gaan. De volgende dag wordt de kast weer netjes afgebouwd en kunnen jullie ongekend nagenieten van de mooiste foto’s.

Kijk bij de zoektocht naar een leverancier ook goed naar de apparatuur, want een iPad maakt nou eenmaal veel minder mooie foto’s dan een professionele DSLR fotocamera. Als jij ook de foto herinnering uit de photobooth zo belangrijk vindt, dan zou ik je een iPad booth niet aanraden.

Wat we zelf wel aanraden is de leveranciers check . Het geeft je tips waar je op moet letten.

Onze photobooths zijn beschikbaar in vele verschillende uitvoeringen, maar beschikken over 1 gemeende deler. Ze maken allemaal de mooiste foto’s welke op locatie direct worden afgedrukt. Zo weet jij zeker dat alle gasten op jouw feest of bruiloft met een foto herinnering naar huis gaan.

Fotohokje photobooth huren amsterdam

Fotohokje ( fotohuisje – pasfotohokje- fotobooth)

Onze all-time favoriet is en blijft toch wel een echt fotohokje (of hoe je ze ook wilt noemen). Als het gordijn van het fotohokje dicht wordt getrokken, lijkt het er net op alsof mensen al hun gene verliezen.
Er wordt gegild, gelachen en vooral heel veel gekke poses uitgeprobeerd!

En dat alles resulteert altijd weer in de allerleukste foto’s.

Fotozuil huren trouwen in Amsteredam photobooth

Flitskist (fotokist – fotozuil)

De Flitskist is zo’n ‘meubel’ waar mensen altijd even een kijkje bij komen nemen. Door het open en uitnodigende karakter kunnen mensen hier gezellig met een groep op de foto. Door deze ‘reuring’ zal het ook sneller weer andere mensen aansporen om te gekke foto’s te maken. De Flitskist wordt super veel voor bruiloften, congressen en personeelsfeesten geboekt.

 • Samen de allermooiste groepsfoto’s.
 • Met de GIF Booth optie maak je het nog leuker.
 • Een super flits voor de mooiste foto’s

Fotokast photobooth huren voor een bruiloft in Amsterdam

Fotokast (fotobox – fotodoos)

De Fotokast heeft een wat compacter design dan onze Flitskist, maar is door zijn ringflitser net zo krachtig.
Het unieke design zorgt ervoor dat de Fotokast veel voor bruiloften, beurzen en foto activaties wordt ingehuurd.

Ook bij de Fotokast zorgt het open karakter ervoor dat mensen met wat meer mensen op de kunnen. Natuurlijk zijn de foto’s onbeperkt af te drukken. Een achterwand systeem bestaand uit leuke linten maakt de belevenis helemaal compleet.

 • Altijd reuring rondom de Fotokast.
 • Met en zonder personele begeleiding in te huren op feestjes.
 • Compact van stuk, maar ongekend in kwaliteit.

Volkswagen photobooth huren in Amsterdam

Volkswagen Fotobus

Onze Fotobus is het pareltje van ons bedrijf en is overal een graag geziene gast. Eenmaal geïnstalleerd draait de fotobus op elk evenement overuren omdat werkelijk iedereen wel even in deze retro Volkswagen bus wilt zitten.
Te gekke foto herinneringen met ook hier natuurlijk weer een echte foto afdruk voor elke gast.

 • Samen lekker op een ouderwets bankje.
 • Opvallend voor elk type evenement.
 • Onbeperkt foto’s afdrukken op locatie.

Een foto print met persoonlijk design?

Bijna alle foto’s uit onze booths worden door de gasten meegenomen. Thuis op op kantoor belanden ze op de koelkast, het prikbord of op het toilet. Daar blijven ze vaak jaren hangen als foto herinnering.

Hoe tof is het dan als de foto afdruk is voorzien van een persoonlijk design dat aansluit bij jullie feest, bruiloft of marketing campagne. Zo maakt je nog eens een blijvende indruk.

Onze vormgeefster ontwerpt jaarlijks 500+ op maat gemaakte fotostrookje op en kan dus ook zeker iets te geks voor jullie ontwerpen.

Het mooiste is wellicht nog wel dat deze opmaak bij onze prijs zit inbegrepen, zodat alle foto’s er in (jullie) stijl uit komen rollen.

photobooth huren amersfoort fotostrip bruiloft fotozuil

Gratis advies? Waar vind je dat nog tegenwoordig?

We zijn dit jaar al bijna 10 jaar actief in de photobooth verhuur. Waar we ooit met 3 verschillende leveranciers de markt voorzagen van photobooths, delen we de markt nu met 70+ leveranciers.

Met deze enorme toename zien we dat veel mensen moeite hebben om het kaf van de koren te scheiden en de juiste keuzes te maken.

Dat blijft vervelend, want er is werkelijk niets ergers dan een photobooth die niet goed werkt of simpelweg gewoon super slecht foto’s levert.

Juist om deze reden is het mogelijk om een telefonisch adviesgesprek bij ons in te plannen. In dit telefonische gesprek kunnen we zaken als verhuurtijden, type fotobooths en personele begeleiding met je doorspreken.

We vinden het heerlijk om voor het telefonische gesprek een goed beeld te kunnen vormen van jullie ultieme wensen. Deze wensen kan je invullen als je op onderstaande knop klikt.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek

Ik wil buiten Amsterdam een photobooth huren?

Vier je buiten Amsterdam een feestje? Helemaal geen probleem natuurlijk. Dagelijks rijden we (CO2 gecompenseerd via Treesforall) naar de leukste personeelsfeesten, trouwerijen of zomerborrels in bijvoorbeeld Rotterdam of Amersfoort.

Door vestigingen in Purmerend, Deventer en Zolder (België) zitten we veelal super dichtbij jullie locatie. Vanuit Deventer leveren we via onze partner DJ Productions ook super mooie DJ booths voor op bruiloften en feesten. Deze DJ sets zijn bij alle foto belevenissen als extra entertainment bij te boeken

Waar in Amsterdam vier je het feestje?

Zo ondertussen zijn we de afgelopen jaren geloof ik al bijna op alle locaties in Amsterdam geweest. We proberen daarbij alle informatie over het laden/lossen en parkeren op te slaan in onze database. Dit vooral omdat we het heerlijk vinden om relaxed op de locatie aan te komen en elk uur inhuur waar te kunnen maken.

Rondom Amsterdam zijn we o.a. al bij de volgende locaties geweest: Krasnaplosky, Amstelhotel, Hotel Arena, Goudfazant, The Butch, NEMO, Scheepvaartmuseum, Amstelkerk, Koepelkerk, Westerunie, Strand Zuid, Rai, IJ-kantine, A’dam Tower, VondelCS, Club AIR , The Dylan, The College Hotel, het Rijk van de Keizer, Vondelkerk en nog veel meer gave locaties natuurlijk.

Trouwplannen in Amsterdam?

Heeft hij eindelijk JA gezegd en willen jullie een photobooth huren voor de bruiloft in Amsterdam? Gefeliciteerd, want dan heb ik iets heel tofs voor jullie!

De afgelopen tijd heb ik super veel gewerkt aan een korte reeks van mails met daarin ongekend veel waardevolle tips voor de perfecte inzet van een photobooth.

Je kan deze tips eenvoudig krijgen door op onderstaande link te klikken.

De beste photobooth Tips & Tricks

Om de trouwbeleving op jullie huwelijk nog completer te maken kan je in onze webshop te kijken. We leveren daar o.a. de tofste gastenboeken, photo booth props en fotostrip hoesjes: www.polaroidbelevenis.nl

Ben je naast het huren van een photobooth eventueel op zoek naar een ander soort foto entertainment? Wat dacht je hiervan: Polaroidcamera huren Amsterdam.

En, mocht je nog op zoek naar een goede weddingplanner. Astrid Blaauw kunnen we van harte aanraden.

Fotobox photobooth huren voor een bruiloft in Amsterdam

Wij hopen dat je na het lezen van deze pagina ‘photobooth huren Amsterdam’ ongekend op de hoogte bent van alle mogelijkheden.

Ben jij benieuwd of we beschikbaar zijn en wat eventuele kosten zouden zijn? Druk dan op onderstaande knop!

Bereken vrijblijvend je prijs

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Alles was heel goed geregeld. De medewerker was enthousiast! Van de bezoekers hebben we alleen maar positieve reacties gehad over de photo booth."

Bram

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!