fbpx

Photobooth huren Amsterdam

Photobooth huren Amsterdam| Herinneringen maak je samen

Helemaal leuk dat je op zoek bent om een photobooth te huren in of rondom Amsterdam.
Wellicht ga je trouwen in het Krasnapolsky, vier je een personeelsfeest bij de VondelCS of vier je het feest intern.

Het maakt uit eigenlijk niet uit, want op elke locatie in Amsterdam komt onze photobooth wel tot zijn recht.

Op deze pagina genaamd ”photobooth huren Amsterdam’ vertellen wij je alle ins & outs over de inhuur van deze te gekke fotomachines.

Dat alles om jou de allertofste foto experience te garanderen.

Wat maakt een photobooth zo aantrekkelijk?

Wat wij in het leven heel graag zien zijn blije mensen. Mensen die intens genieten en het beste uit het leven halen.
Een photobooth zorgt ervoor dat deze momenten vast worden gelegd en voor altijd bewaard blijven. Bewaard in de vorm van een echte foto afdrukt.

Want zeg nou eerlijk, hoeveel echte foto’s druk jij nog af? Bijna niks toch meer? Wij hebben thuis ook alles op de vele harde schijven staan.

En dat is dus juist wat een photobooth zo aantrekkelijk maakt. Mensen kunnen samen de allerleukste foto’s maken op een feest of evenement en krijgen de foto print als extra’s direct mee naar huis!

photobooth huren amersfoort fotostrip bruiloft fotozuil

 

Maar niet alleen die foto afdruk maakt een photobooth in Amsterdam aantrekkelijk, het entertainment rondom de booth is ook erg leuk.
Zo zijn mensen in de wachtrij vaak al bezig om gekke poses te oefenen en kijken ze stiekem mee met anderen die foto’s maken.

Hilariteit alom

En als het moment dan daar is.. Ze met een groepje voor de fotokast mogen springen, dan barst het feest echt los.

Met een photo booth prop (snor op een stokje) bij de hand, zie je ze de gekste bekken trekken voor de camera. Alles voor een te gekke herinnering.

Naast een foto afdruk beschikken we ook over alle digitale bestanden en is het ook mogelijk om deze in een online galerie te plaatsen. Op deze manier kunnen de gasten de mooie momenten herbeleven. Delen via social media is via ons e-mail optie ook super eenvoudig te realiseren.

Wat voor evenement ga je organiseren?

oor zo’n beetje elke gelegenheid is er wel iets te organiseren Onderstaand een overzicht van onze top inhuur in Noord Holland:

 • Bruiloften: de hele dag de leukste foto’s van je gasten voor in het gastenboek
 • Bedrijfsfeesten: na een borrel of 2 gaat het vaak helemaal los
 • Smoelenboek: met een mobiele fotostudio maken we op locatie de mooiste portretten
 • Open dagen op scholen en bedrijven: laat een blijvende herinnering achter
 • Marketingevents: op beurzen werken fotobooths werkelijk als klantmagneet. Gratis foto’s, daar zegt niemand ‘nee’ tegen.
 • Galafeesten & examenfeestjes: laat die kids ‘shinen’ voor onze fotozuil
 • Festivals: zorg voor voldoende ruimte rondom de photobooth caravan of fotobus, want gegarandeerd dat hier lange rijen zullen staan.
 • Huwelijks jubilea: met je oude vrienden maak je nieuwe herinneringen

Een jungle aan photobooth leveranciers

Afgelopen jaren zijn er ongekend veel nieuwe bedrijfjes met de verhuur van photobooths gestart. Ze beschikken allemaal over verschillende type photobooths en verkopen diverse opties.

Om je wegwijs te maken in deze photobooth jungle hebben we een mooi artikel geschreven: Photobooth huren keuzegids.

In dit artikel laten we eenvoudig de verschillen zien tussen de diverse fotoapparaten.

Belangrijk in de keuze is vaak die van personele begeleiding. Een photobooth zonder begeleiding is veelal iets goedkoper, maar wordt door het missende stukje begeleiding minder goed gebruikt.

Afraden doen we het niet, want ook wij verhuren Het is een fotobox voor 24 uur zonder personele begeleiding. De fotobox wordt de volgende dag dan weer netjes opgehaald bij jullie locatie.

Kijk bij de zoektocht naar een leverancier ook goed naar de apparatuur, want een iPad maakt nou eenmaal veel minder mooie foto’s dan een professionele DSLR fotocamera. Als jij ook de foto herinnering uit de photobooth zo belangrijk vindt, dan zou ik je een iPad booth niet aanraden.

Wat we zelf wel aanraden is de leveranciers check . Het geeft je tips waar je op moet letten.

Onze photobooths zijn beschikbaar in vele verschillende uitvoeringen, maar hebben ze allemaal 1 ding gemeen. Ze maken de mooiste foto’s welke we direct afdrukken op locatie. Zo weet jij zeker dat alle gasten op jouw feest of bruiloft met een foto herinnering naar huis gaan.

photobooths fotohokje huren voor bruiloft of feest

Fotohokje (fotobooth – fotohuisje – pasfotohokje)

Onze all-time favoriet is en blijft toch wel een echt fotohokje (of hoe je ze ook wilt noemen). Als het gordijn van het fotohokje dicht wordt getrokken, lijkt het er net op alsof mensen al hun gene verliezen.
Er wordt gegild, gelachen en vooral heel veel gekke poses uitgeprobeerd!

En dat alles resulteert altijd weer in de allerleukste foto’s.

Photobooths fotodoos huren bruiloft

Flitskist (fotokist – fotozuil)

De Flitskist is zo’n ‘meubel’ waar mensen altijd even een kijkje bij komen nemen. Door het open en uitnodigende karakter kunnen mensen hier gezellig met een groep op de foto. Door deze ‘reuring’ zal het ook sneller weer andere mensen aansporen om te gekke foto’s te maken. De Flitskist wordt super veel voor bruiloften en personeelsfeesten geboekt.

 • Samen de allermooiste groepsfoto’s.
 • Gif booth optie mogelijk voor nog leuker belevenis.
 • Een super flits voor de mooiste foto’s

Fotokast fotokist fotodoos sharingbox voor bruiloft huren

Fotokast (fotobox – fotodoos)

De Fotokast heeft een wat compacter design dan onze Flitskist, maar is door zijn ringflitser net zo krachtig.
Het unieke design zorgt ervoor dat de Fotokast veel voor bruiloften, beurzen en foto activaties wordt ingehuurd.

Ook bij de Fotokast zorgt het open karakter ervoor dat mensen met wat meer mensen op de kunnen. Natuurlijk zijn de foto’s onbeperkt af te drukken. Een achterwand systeem met leuke linten maakt de belevenis helemaal compleet.

 • Altijd gezellig rondom de Fotokast
 • Met en zonder begeleiding in te huren op feestjes
 • Compact van stuk, groot in kwaliteit door de ringflitser

Photobooths Fotobusje huren voor je bruiloft

Volkswagen Fotobus

Onze Fotobus is het pareltje van ons bedrijf en is overal een graag geziene gast. Eenmaal geïnstalleerd draait de fotobus op elk evenement overuren omdat werkelijk iedereen wel even in deze retro Volkswagen bus wilt zitten.
Te gekke foto herinneringen met ook hier natuurlijk weer een echte foto afdruk voor elke gast.

 • Samen lekker op een bankje.
 • Een eye-catcher op ieder event.
 • Meteen een echte foto afdruk mee naar huis.

Een foto print met persoonlijk design?

Bijna alle foto’s uit onze booths worden door de gasten meegenomen. Thuis op op kantoor belanden ze op de koelkast, het prikbord of op het toilet. Daar blijven ze vaak jaren hangen als foto herinnering.

Hoe tof is het dan als de foto afdruk is voorzien van een persoonlijk design dat aansluit bij jullie feest, bruiloft of marketing campagne. Zo maakt je nog eens een blijvende indruk.

Onze vormgeefster maakt jaarlijks 500+ op maat gemaakte fotostrookje op en kan dus ook zeker iets te geks voor jullie ontwerpen.

Het mooiste is wellicht nog wel dat deze opmaak bij onze prijs zit inbegrepen, zodat alle foto’s er in (jullie) stijl uit komen rollen.

photobooth huren amersfoort fotostrip bruiloft fotozuil

Gratis advies? Waar vind je dat nog tegenwoordig?

We zijn dit jaar al bijna 10 jaar actief in de photobooth verhuur. Waar we ooit met 3 verschillende leveranciers de markt voorzagen van photobooths, delen we de markt nu met 70+ leveranciers.

Met deze enorme toename zien we dat veel mensen moeite hebben om het kaf van de koren te scheiden en de juiste keuzes te maken.

Dat blijft vervelend, want er is werkelijk niets ergers dan een photobooth die niet goed werkt of simpelweg gewoon super slecht foto’s levert.

Juist om deze reden is het mogelijk om een telefonisch adviesgesprek bij ons in te plannen. In dit telefonische gesprek kunnen we zaken als verhuurtijden, type fotobooths en personele begeleiding met je doorspreken.

We vinden het fijn om voor het telefonische gesprek een goed beeld te kunnen vormen van jullie ultieme wensen. Deze kan je achterlaten als je op onderstaande knop klikt.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek

Wat als ik buiten Amsterdam een photobooth wil huren?

Vier je buiten Amsterdam een feestje? Dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem voor ons. Dagelijks rijden we (CO2 gecompenseerd via Treesforall) naar de gaafste personeelsfeesten, beurzen en bruiloften in bijvoorbeeld Rotterdam of Amersfoort.

Door vestigingen in Purmerend, Deventer en Zolder (België) zitten we veelal super dichtbij jullie locatie. Vanuit Deventer leveren we via onze partner DJ Productions ook super mooie DJ booths voor op bruiloften en feesten. Deze DJ sets zijn bij alle foto belevenissen als extra entertainment bij te boeken

Waar in Amsterdam vier je het feestje?

Zo ondertussen zijn we de afgelopen jaren geloof ik al bijna op alle locaties in Amsterdam geweest. We proberen daarbij alle informatie over het laden/lossen en parkeren op te slaan in onze database. Dit vooral omdat we het heerlijk vinden om stressless op de locatie aan te komen en elk uur huur waar te kunnen maken.

Rondom Amsterdam zijn we o.a. al bij de volgende locaties geweest: Krasnaplosky, Amstelhotel, Hotel Arena, Goudfazant, The Butch, NEMO, Scheepvaartmuseum, Amstelkerk, Koepelkerk, Westerunie, Strand Zuid, Rai, IJ-kantine, A’dam Tower, VondelCS, Club AIR , The Dylan, The College Hotel, het Rijk van de Keizer, Vondelkerk en nog veel meer gave locaties natuurlijk.

Trouwplannen in Amsterdam?

Heeft hij eindelijk JA gezegd en willen jullie een photobooth huren voor de bruiloft in Amsterdam? Super gaaf, want dan heb ik iets heel tofs voor jullie!

De afgelopen tijd heb ik gewerkt aan een korte reeks van mails met daarin super veel waardevolle tips & gratis foto props.

Je kan deze tips eenvoudig krijgen door op onderstaande link te klikken.

De beste photobooth Tips & Tricks

Om de trouwbeleving in Amsterdam nog completer te maken kan je in onze webshop te kijken. We leveren daar de mooiste receptieboeken, photo booth props en fotostrip hoesjes: www.polaroidbelevenis.nl

Ben je eventueel op zoek naar een ander soort foto entertainment? Wat dacht je hiervan: Polaroidcamera huren Amsterdam.

Flitskist fotobox huren voor je bruiloft

Wij hopen dat je na het lezen van deze pagina ‘photobooth huren Amsterdam’ helemaal op de hoogte bent van alle mogelijkheden.

Ben jij benieuwd of we beschikbaar zijn en wat eventuele kosten zouden zijn? Druk dan op onderstaande knop!

Bereken vrijblijvend je prijs

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!