fbpx
Photobooth huren Amsterdam

Photobooth huren Amsterdam

Photobooth huren Amsterdam

Gefeliciteerd, want jij bent waarschijnlijk de aangewezen persoon die binnenkort een photobooth mag gaan huren in Amsterdam!
Wellicht wil je een fotohokje huren voor een bruiloft, een bedrijfsfeest, voor winkel promotie of een brand event.
In deze blog nemen wij je mee in de wereld van de photobooths en dan specifiek voor mensen die in Google ‘photobooth huren Amsterdam’ hebben ingetoetst.

 Wat voor een photobooth ga je huren?

Heb je daar al over nagedacht? Wij verhuren verschillende soorten photobooths en foto activaties. Van fotohokje tot fotobusje en van fotospiegel tot aan een hashtag printer.
Een ding hebben al onze foto apparaten gemeen: ze zijn ontworpen vanuit een passie voor fotografie, met als doel om belachelijk mooie foto’s te maken, te printen en direct op social media te delen. Een tastbare herinnering aan een evenement in Amsterdam, dat willen we toch allemaal?

Weet je nog niet welke type photobooths er allemaal op de markt zijn en welke het beste bij jouw evenement in Amsterdam zou passen? Lees dan onze inspirerende blog: Hoe je een photobooth kiest voor jouw event.

 Moet ik nog ergens rekening mee houden?

Nee, dat doen we gezamenlijk in de opstart van het project! Zo kijken we in Amsterdam Centrum altijd goed naar de laad/ lostijden, de parkeermogelijkheden dichtbij en natuurlijk of er trappen zijn waar we rekening mee moeten houden. Onze photobooths kunnen op elk gewenste locatie neer worden gezet, maar als er steile trappen van grachtenpanden in Amsterdam Centrum moeten worden overwonnen, dan kost dat toch echt wat meer tijd dan gemiddeld.

Amsterdams grachtenpand

Welk type evenement ga je organiseren?

Voor elke type evenement kunnen wij je wat extra tips & tricks geven om de photo booth inzet zo succesvol mogelijk te maken. Daarnaast zijn we al op heel veel verschillende locatie in Amsterdam met onze photo booth belevenissen geweest en weten we via onze locatie database veelal goed te achterhalen of  er met betrekking tot de locatie nog wat extra aandachtspuntjes waren.

Photobooth huren bruiloft Amsterdam

Trouwen in Amsterdam is en blijft geweldig! Er zijn tal van unieke trouwlocaties en ook voor de fotoshoots zijn er te gekke foto locaties binnen en buiten de stad te vinden.
In het centrum van Amsterdam raden we vooral onze fotohokjes en flitskisten aan, waarbij er extra aandacht aan trappen en laden/ lossen voor de deur moet worden geschonken. Buiten Amsterdam centrum kom je veelal op nog ruimer opgezette locatie terecht en is ook onze retro Volkswagen fotobusje super in te zetten.

Wat voor type photo booth je ook zal huren , uiteindelijk draait het allemaal om ongekend leuk foto entertainment voor jullie gasten! En natuurlijk een uniek herinnering voor jullie in de vorm van een orgineel gastenboek.
Hoe je het beste uit een photobooth op je bruiloft haalt, lees je in deze blog: 10 Tips voor een super photobooth belevenis op je bruiloft.

Photobooth huren bruiloft Amsterdam

Mocht je nog op zoek zijn naar een trouwlocatie, onderstaand onze 10 favoriete trouwlocaties in Amsterdam

het Rijk van de Keizer – bruisende en creatieve event locatie in Amsterdam Nieuw-West
het West-Indisch Huis – schitterende trouwlocatie met een rijk verleden
The College Hotel – ervaar Amsterdam in stijl en klasse
Blijburg aan Zee – voor een vrij gevoel
Het Scheepvaartmuseum – een unieke trouwlocatie aan het water
Westerliefde – een prachtige industriële locatie
De Vondelkerk – sprookjesachtig trouwen
The Dylan Amsterdam – trouwen in luxe
Rode Hoed – romantisch trouwen op de Keizersgracht
Desmet Studio’s Amsterdam – ongekend leuke plek
Kompaszaal – NDSM werf

Ben daarnaast ook nog op zoek naar een goede wedding planner in Amsterdam?
Dit zijn onze favorieten:
Het Bruidsmeisje
Wedding & Planning
Weddingbliz
Bloom wedding
Astrid Blaauw-Thoonsen
Weddings & Details

En mocht je nog op zoek zijn naar een trouwjurk.. Xsasa.nl

Photobooth huren in Amsterdam voor een brand event

Maak je brand event helemaal compleet met een photobooth! Het is een van de unieke aandenkens die de gasten mee naar huis zullen nemen. Een aandenken dat direct op hun prikbord komt te hangen en waar jouw merk mee is verbonden.
Een brand event verdient belachelijk mooie foto’s, dat is dan ook de reden waarom we veel voor dit soort events worden ingehuurd! Daarnaast zijn al onze photobooths ook helemaal te personaliseren in de stijl van het merk of thema.
Geef je brand nog meer exposure door de foto’s uit onze photobooths direct te delen via Social Media en door eventueel ook mailadressen van je bezoekers af te vangen, zodat je ze na het event nog een leuke marketing actie kan toesturen.

Photobooth huren brand event Amsterdam

Om je brand event in Amsterdam helemaal uniek te maken, is het misschien leuk om deze blogs te lezen over de laatste trends in fotomarketing
GIF Animated photo booth – Foto activatie trend 2017
De meest orginele giveaway | Gratis foto’s afdrukken?
Hashtag printer – druk je Instagram foto’s direct af!

Ben je nog op zoek naar een creatief bureau dat jouw brand event kan ondersteunen? Dan is Bureau JEZ een aanrader.

Photobooth huren bedrijfsfeest in Amsterdam

Als jouw baas snapt hoe hij zijn personeel tevreden houdt, dan zal hij jullie natuurlijk minimaal 1 keer per jaar trakteren op een bedrijfsfeestje. Veelal komen we op zowel de zomer borrels als de kerstborrels van bedrijven. Een fotobobooth huren op je bedrijfsfeest is echt altijd een succes! Gratis eten, gratis drinken en dan met je beste collega’s mooie momenten maken in onze photobooth. Maar.. Maak het niet te mooi, want we worden regelmatig op maandag gebeld door mensen die iets geks in ons fotohokje hebben gedaan:) Natuurlijk kunnen we bij dat soort verzoeken direct de foto’s van onze server verwijderen.

Onze grootste tip aan onze opdrachtgevers na de inhuur van een photobooth op een bedrijfsborrel is dan ook om de foto’s eerst goed te screenen voordat ze bijvoorbeeld op intranet worden gezet.

Photobooth huren bedrijfsfeest Amsterdam

Onze top 10 feestlocaties in Amsterdam
A’DAM Tower – ongekend uitzicht
Westerunie – heerlijk industrieel
De Hortus Botanicus – groen feesten
AIR – geweldige locatie in oost
Ocean Diva – de varende event locatie
De Goudfazant – ongekend lekker eten in de garage
Hotel Arena  – dit voelt als thuiskomen
Rai Amsterdam – voor wie het echt groots wilt vieren
StrandZuid – voor een echt dagje uit
IJ kantine – heerlijk feesten aan het water

Ben je op zoek naar een evenementen bureau dat jouw feest kan organiseren? Met onderstaande bedrijven werken wij heel veel samen:
Leukefeesten.nl
Swinging.nl
O-buro.nl
Gimago.nl
BusinesseventsAmsterdam.nl

Photobooth huren voor winkel promotie in Amsterdam

Forever21, Hunkemoller, Vera Moda, WE, Ascics .. Het zijn een paar namen waar we de afgelopen jaren voor hebben mogen werken om hun winkels in Amsterdam te promoten.
Naast geurmarketing, doen deze bedrijven ook aan fotomarketing. Het is een super effectieve manier om je klantbeleving in de winkel te verhogen en een mailing lijst via onze iPad uit te breiden.
Nieuwe klanten, marketing mix, instore promotie, dat is waar het allemaal om draait. En natuurlijk om je klanten een geweldige photobooth belevenis meegeven!

Bied jouw winkel de mogelijkheid om ook op straat iets aan fotomarketing te doen? Dan raad ik je natuurlijk onze VW Fotobus aan. Een mobiele photobooth, ingebouwd in een retro Volkswagen busje. Iedereen die de bus induikt komt er met een uniek glimlach en fotoherinnering uit. Door ons mobiele aggregaat is Guerillia marketing met de fotobus ook een mogelijkheid. Een foto activatie midden op de Dam is natuurlijk bij voorbaat ongekend succesvol.

Photobooth Amsterdam Forever 21

Wist je trouwens dat we ook photobooths voor langere termijn verhuren? Een fotohokje kan dan voor enkele maanden een vast onderdeel van je winkel worden en een gigantische lading aan social exposure opleveren.
Lees meer hierover op onze blog: De beste klantbeleving – Photobooth huren lange termijn

Photobooth huren Winkelpromotie Amsterdam huren

Waarom een photobooth bij Fotobelevenis huren

Dat is een vraag die wij ons natuurlijk in de wir war van fotobooth bedrijven ook dagelijks afvragen. Nou ja, meer eigenlijk als vraag van “hoe laten wij onze klanten zien dat we ongekend onderscheidend zijn in een wereld waar iedereen een gelikte website kan maken”.

Dat is en blijft ongekend moeilijk, we proberen daarom zoveel als mogelijk onze huidige klanten voor ons te aten spreken.

Als het om prijs gaat, dan weten we alleen dat die voelbaar is als het op ‘jouw’ avond plotseling mis gaat met de booth… Een begeleider volstrekt onbekwaam lijkt te zijn, de foto kwaliteit bizar slecht is, of de printer niet goed werkt.
Nu ligt voor iedere klant die voelbare grens anders en beschikt ook niet iedereen over een eenzelfde budget. Maar 1 dingen heeft iedereen gemeen, ze willen iets van foto entertainment, dat kwalitatief goed is en waar direct fotoprints uitkomen rollen!

Nou, daar helpen we graag bij!

De kracht van ons Fotobelevenis team!

Opererend vanuit Purmerend en Deventer, zijn we elke dag met z’n allen bezig om een top foto belevenis neer te zetten voor onze klanten. Jouw moment verdient belachelijk mooie foto’s en dat moet ook nog eens goed in je budget passen. Dat is onze gezamenlijke deler!

We kunnen hier natuurlijk een hele lijst gaan opsommen wat ons zo uniek maakt..
Maar weet je? Daar houden we helemaal niet van!
Graag laten we onze klanten dat aan je vertellen via onze review platforms.

ThePerfectWedding is het review platform voor onze bruidsparen, Klantenvertellen het review platform voor onze zakelijke opdrachten.
Eerlijke reviews, die ons elke dag helpen om ons bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen. Eerlijke reviews die ons de dagelijkse energie boost geven om er volledig voor te gaan!

Fotobelevenis.nl

Check snel de prijs van jouw belevenis

Facebook Comments

Photobooth huren feest

7 juni 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje is een echte aanrader voor een bruiloft, feest of event. Als onze gasten op de bruiloft vonden het fantastisch en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Verder goede service en vriendelijke mensen. In een woord: Super!"

Kim van Dalen - Purmerend

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!