fotohokje in abcoude bruiloft

Photobooth huren op je bruiloft – de complete gids

Daar lig je dan na een geweldige huwelijksdag uitgeteld op bed! Je pakt het unieke gastenboek dat naast de photobooth lag en begint erin te bladeren.

Jullie komen niet meer bij van het lachen! Werkelijk al jullie gasten zijn de photobooth ingedoken en hebben de leukste foto’s van de avond gemaakt.

Zo’n photobooth huren voor je bruiloft was werkelijk de perfecte keuze voor een ongekende tastbare herinnering.

Photobooth huren bruiloft

Waarom een photobooth huren?

Ben je zelf weleens op zo’n bruiloft geweest waar je het na een uurtje wel zo’n beetje gezien had? Schat? Zullen we wat eerder naar huis gaan vanavond? De inzet van een fotobooth op je bruiloft geeft de gasten iets te doen en laat ze niet meer eerder vertrekken!
We noemen het niet voor niets foto entertainment. Even stiekem in zo’n leuk fotohokje, of gekke poses ‘striken‘ voor de fotospiegel. Het geeft de mensen een ongekende glimlach op hun gezicht.
Na de fotobelevenis krijgen ze direct de foto als herinnering mee en kunnen ze ook nog een foto afdruk in jullie gastenboek plakken.

Wedden dat ze het nog lang over jullie bruiloft en die te gekke photobooth zullen hebben? Daarnaast zal je bij al je vrienden de foto afdrukken op hun prikborden en koelkasten terugvinden.
photobooth huren bruiloft

Wat voor type photobooths zijn er?

De term photo booth is de engelse vertaling van fotohokje, maar wordt tegenwoordig veelvuldig gebruikt voor allerlei soorten foto machines.

Zo kan je ondertussen een:

Laten we de verschillende photobooth eens onder de loep nemen, want elke product heeft zo zijn specifieke karakter.

Fotohokje huren voor je bruiloft

photobooth-fotohokje

Een fotohokje op je bruiloft zorgt werkelijk voor de allergekste foto’s! Niet zo gek dat de meest mensen dus ook kiezen voor deze belevenis.

Zodra het gordijntje van de fotobooth sluit, begint de belevenis namelijk past echt.

Past iedereen in het fotohokje? Staat iedereen in de juiste positie?

Dan wordt er op de rode knop gedrukt en start het fotohokje automatisch met het nemen van foto’s.

Alle foto’s worden direct aan de buitenzijde van de photobooth afgedrukt en zijn via de iPad onbeperkt af te drukken te e- mailen of via social media te delen.

Flitskist huren voor je bruiloft

Photobooths fotodoos huren bruiloft

Wil je iedereen mee laten genieten van de photobooth op je bruiloft? Dan is de flitskist super geschikt!
De gasten kunnen zich dan namelijk niet verschuilen achter het gordijntje.
Voor de flitskist worden de gekste groepsfoto’s genomen, met onze professionele flitsers in de flitskist zorgen we voor een ongekende foto kwaliteit.

Fotobusje huren voor je bruiloft

photobooth fotobusje huren

De eye catcher op elk event, onze VW photobooth. Laat je gasten het Volkswagen gevoel in combinatie met het photobooth gevoel van vroeger ervaren. Zodra ze eenmaal in de bus zitten, zal je deze zien schudden van vreugde! Helemaal los gaan ze altij. Direct na de fotosessie wordt de foto in de VW fotobus geprint en kan iedereen aan de buitenzijde naar hartenlust de foto’s emailen en extra afdrukken.

Fotospiegel huren voor je bruiloft

Magische fotospiegel photobooth huren

Laat je betoveren door deze magische fotospiegel. Poseer voor de spiegel zoals je thuis ook voor de spiegel poseert en de spiegel zal door zijn unieke flitstechniek super mooie foto’s van jou en je gasten maken. De foto’s komen binnen enkele seconden al uit de printer rollen.

Photobooth keuze gemaakt? Ga je mee beleven?

Eenmaal de juiste keuze gemaakt, is het tijd om de fotobelevenis helemaal onvergetelijk te maken.
Dat kunnen we onder andere doen door het fotostrookje te personaliseren! Want, hoe leuk is het als mensen een aandenken mee naar huis krijgen dat helemaal past bij jullie vormgeving! Het personaliseren van het fotokader zit bij onze prijs inbegrepen, elke project is dus een een stukje maatwerk.
photobooth huren bruiloft fotostrookje

Standaard komen er 2 strookjes uit de printer rollen en is het dus ook mogelijk om beide fotostrips van een ander design te voorzien. Via de iPad aan de buitenzijde van het fotohokje kunnen mensen onbeperkt foto’s afdrukken.

Wel of geen begeleiding bij de photobooth?

Deze keuze laten we altijd aan onze klanten over. Wel weten we vanuit ervaring dat een begeleider bij een photobooth een enorme toegevoegde waarde heeft. Vooral vanwege de complete service en de hulp bij het maken van de foto’s. Benieuwd hoe ons team van photobooth hosts eruit ziet? Bekijk ons photobooth team
Enige tijd geleden hebben we een leuke blog geschreven over de voor- en nadelen van een photobooth host.

Natuurlijk kan je ook zelf met je bruiloft corsage naast de booth staan, dat vinden we ook helemaal geen enkel probleem. Bekijk dan deze mega actie even.

Een complete photobooth belevenis

Om de photobooth belevenis helemaal compleet te maken, raden we zelf altijd de volgende extra’s aan:

   • Gastenboek
   • GIF animated optie
   • Bedank envelopjes
   • Online galerie

Gastenboek photobooth

Hoe gaaf is het als je al je gasten een fotostrip in jullie gastenboek laat plakken en ze daarbij vraagt iets leuks op te schrijven.

Wedden dat je aan het einde van de avond een super gek gevuld gastenboek in je handen hebt? We horen wekelijks van bruidsparen dat ze niet hadden verwacht dat het gastenboek zo’n gave herinnering zou zijn.
Gastenboeken verkopen we in alle soorten en maten, neem gerust een kijkje in onze photobooth webshop.

Tip van ons: zet alvast een mooi aangekleed tafeltje naast de photobooth neer waar mensen de ruimte hebben om ook daadwerkelijk iets moois in jullie boek te schrijven.

Gastenboek-ivoor-goud-photobooth

GIF booth (extra optie)

Vind jij het leuk om je gasten ook nog een te gek digitaal bestandje mee te geven? Dan is onze GIF optie een te gekke. De 4 foto’s uit de fotobooth worden dan achter elkaar geplakt en kunnen als boomerang GIF aan de gasten worden verstuurd. Wedden dat iedereen die GIF’je op Instagram of Facebook gaat posten? Meer weten over onze GIF optie? Lees dan deze blog over de GIF booth.

gif booth

Bedankje bruiloft

Het sluitstuk van jullie dag, het bruiloft bedankje voor je gasten! Wat ga jij aan je gasten meegeven aan het einde van de avond? Wordt het de welbekende Trouwgom, de hartjes snoepjes of de gepersonaliseerde flesjes drank?

Of tover jij de foto uit de photobooth om in een ongekend leuk bruiloft bedankje! Wij kunnen dat natuurlijk voor je verzorgen door middel van onze fotomapjes met daarop leuke teksten. De fotostrip kan dan in het mapje worden gestoken, waardoor ze een instant bedankje hebben gemaakt!

Foto enveloppen fotohokje

Online galerie

Naaste de echte fysieke afdruk, bezitten we ook altijd nog de digitale foto’s! Natuurlijk kunnen we die foto’s voor jullie samenvoegen in een online galerie, zodat alle gasten achteraf nog eens kunnen bekijken hoe leuk die photobooth op jullie bruiloft wel niet was!

Voorbeelden van onze online galerie kan je bekijken op de Online galerie pagina.

Photobooth huren bruiloft?

Hopelijk hebben wij je met deze keuzegids een eerste indruk gegeven van alle mogelijkheden. Wellicht dat je ook al wat informatie bij andere aanbieders hebt opgesnoven? We raden je dan aan om eens de photobooth leverancierscheck uit te voeren. Zo kan je snel en eenvoudig bekijken of een aanbieder echt bij jou past! Eventueel kan je natuurlijk ook naar een weddingplanner om alles te laten regelen.

Mocht je er deels al uit zijn? Dan stellen we met alle liefde een vrijblijvende offerte voor je op! Dat kan via onderstaande knop.

Ja ik wil een gratis advies

Extra tips voor nog meer fun op je bruiloft:

Op zoek naar een DJ op je bruiloft?

YOR entertainment

Op zoek naar live muziek op je trouwceremonie?

– MusicaRosa

Photobooth huren bruiloft

1 februari 2023

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje is een echte aanrader voor een bruiloft, feest of event. Als onze gasten op de bruiloft vonden het fantastisch en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Verder goede service en vriendelijke mensen. In een woord: Super!"

Kim van Dalen - Purmerend

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!