Photobooth huren in Gelderland

Photobooth huren in Gelderland | Ouderwets op de foto

Wat super gaaf dat jij op zoek bent naar een photo booth in Gelderland.

Om je compleet te informeren hebben we op deze pagina alle informatie verzameld rondom photobooth verhuur in Gelderland.
Wist je dat een photobooth vaak wordt gezien als leukste ’to do’ op een feestje of bruiloft?

De aantrekkingskracht van een photobooth

Gratis op de foto met al je vrienden! Wie wilt dat nou niet, hoeveel foto’s heb jij thuis nog op het prikbord hangen?

Samen kan je gezellig het fotohokje induiken en zo vaak als je wilt foto’s maken. De foto afdruk van 5 x 15cm komt direct uit de fotoprinter rollen en kan je dus ook meteen meenemen.

Daarnaast beschikken we ook over de digitale versie van het bestand, welke zeer goed via de E-mail en sociale media is te delen.

photobooth huren in Gelderland

Alles rondom deze belevenis is een gebeurtenis. In de rij zie je mensen vaak gezamenlijk al de gekste poses oefenen en stiekem meekijken wat anderen doen.

En als ze dan eenmaal aan de beurt zijn.. Hectiek, geschreeuw, gelach, gegil en op naar de leukste foto’s. Mensen komen vaak totaal bezweet het fotohokje uit met een ongekende lach op hun gezicht

Echt even samen’ zoals Center Parcs dat zo mooi zegt!

Door onze onbeperkte foto afdruk mogelijk, kan ook werkelijk iedereen direct een foto afdruk meekrijgen.

Het is veelal deze foto uit onze photobooths die nog jaren op het prikbord blijft hangen. En natuurlijk leveren we alle foto’s ook digitaal aan na afloop.

Wat voor een evenement organiseren jullie?

Photobooths zijn werkelijk voor ieder soort event wel in te zetten.

Klanten die in Gelderland een fotohokje huren zetten deze vaak in op:

 • Trouwerij: samen met je vrienden en familie de allermooiste herinneringen maken.
 • Personeelsfeesten: eindelijk eens met die leuke manager of collega op de foto. Pas op dat er achter het gordijn geen gekke dingen gebeuren.
 • Intranetfoto’s: maak de leukste sprekende selfies in onze fotocabine.
 • Open dagen op scholen en bedrijven: een blijvende indruk laat je eenvoudig achter met onze booths.
 • Marketingevents: wil jij jouw doelgroep nog beter bereiken? Een gratis foto doet echt wonderen en ze hangen ‘m thuis ook nog eens op!
 • My sweet 16 en 18 feesten: herinneringen moet je natuurlijk wel maken!
 • Festivals: geef je bezoekers een blijvende herinnering mee en natuurlijk wat extra entertainment.
 • Huwelijks jubilea: met al je oude vrienden maak je herinneringen voor later.

Welke type photobooths zijn er?

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten photobooths en foto activiteiten te huur. Van een ouderwets pasfotohokje, tot aan een fotokast waar de foto’s uit komen rollen.

In Gelderland zijn dit onze meest verhuurde fotomachines.

Naast deze fotomachines verhuren we nog veel meer soorten foto activaties. Van Instagram hashtag printers tot aan echte polaroid camera’s. In deze blog: photobooth huren keuzegids laten we de verschillende photobooths van Nederland zien en ben jij binnen no-time een professional.

photobooths fotohokje huren voor bruiloft of feest

Fotohokje (kiekjeskast – fotohuisje)

Een fotohokje moet je echt zelf een keer ervaren. Want als het gordijn eenmaal dicht gaat, dan begint de lol pas echt. Samen kan je de gekste poses aannemen zonder dat iemand ander dit ook kan zien. Dat is vragen om gekkigheid en daar weten de gasten wel raad mee. Natuurlijk krijgt iedereen na afloop een geweldige foto afdruk mee naar huis als tastbare herinnering.
 • Onbeperkt afdrukken via onze iPad
 • In chique/with met te gekke lichtletters
 • Gif booth optie maakt je belevenis compleet
 • De kwaliteit van de foto’s doet je glimlachen
Photobooths fotodoos huren bruiloft

Flitskist (fotozuil – fotobox)

Op zoek naar een leuke photobooth waar je met z’n allen te gekke foto’s voor kan maken? Onze flitskist brengt met zijn open karakter mensen gezellig samen. Door het retro karakter valt de flitskist echt op, zodat iedereen de weg naar deze kast goed kan vinden. De leukste foto’s maak je samen zeggen we maar.

 • Samen de leukste foto’s maken
 • Te voorzien van de leukste achterwanden
 • Een super flits voor de mooiste foto
Fotokast fotokist fotodoos sharingbox voor bruiloft huren

Fotokast (fotodoos – fotokist)

Onze nieuwste photobooth in het assortiment brengt mensen echt dichter bij elkaar. Door zijn compacte karakter is deze fotokast overal te plaatsen voor de leukste foto’s. Zijn stijlvolle design maakt ‘m erg aantrekkelijk voor bruiloften en beurzen

 • Leuk voor te gekke groepsfoto’s
 • Print zoveel als je kan
 • Iets kleiner in formaat, groot in kwaliteit
Photobooths Fotobusje huren voor je bruiloft

VW Photobooth

Ons retro Volkswagen Fotobusje is zo’n fotomachine die het op elk evenenement ongekend goed doet. Want werkelijk iedereen vindt deze busjes helemaal het einde. Samen kan je gezellig de bus induiken en voor de camera de allerleukste foto’s maken. Doe lekker gek, binnen no-time vliegen de foto afdrukken je om het hoofd

 • Nog leuker dan een fotohokje
 • Alleen de bus trekt al veel bekijks
 • Een directe foto afdruk voor iedereen

Een gratis vrijblijvend advies gesprek

Het zal je tijdens je zoektocht naar ‘ photobooth huren Gelderland’ vast en zeker al zijn opgevallen dat er ongekend veel aanbieders op de markt zijn. Een ware jungle van photobooth leveranciers noemen wij het.

Met onze service en ongekende foto kwaliteit proberen wij boven het oerwoud uit te stijgen. Om je deze service te laten ervaren beiden we gratis een advies gesprek aan. Gewoon om te kijken welke wensen jullie hebben en wat voor soort photobooth je daar het beste voor kan huren.

We vinden het fijn om voor het telefonische gesprek een goed beeld te kunnen vormen van jullie wensen. Alle informatie kan je via onderstaande knop achterlaten.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek

Verhuren jullie photobooths door heel Nederland en België?

Yes! We verhuren onze booths niet alleen in Gelderland, maar ook photobooths in Amsterdam, Utrecht en de rest van Nederland. Elke week zijn we (CO2 gecompenseerd) onderweg naar de mooiste bruiloften en congressen. Onze hoofdvestiging zit in Noord-Holland (Purmerend) en sinds 2014 hebben we ook een vestiging in Gelderland (Deventer). Daarnaast zijn we sinds kort ook gestart in België, waarmee onze cirkel helemaal rond is.

Trouwen in Gelderland?

Wil je een photo booth huren voor je trouwfeest? Dan heb ik iets ongekends tof voor je klaarliggen! Want vanuit onze 9 jaar photo booth ervaring hebben we de beste tips & tricks voor je samengesteld.

En deze tips zijn samen met een setje DIY Fotoprops gratis en voor niks te ontvangen. Gewoon omdat wij je het allerbeste gunnen. Klik op onderstaande link om hier gebruik van te maken.

JA IK WIL DEZE GRATIS TIPS & TRICK + DIY FOTOPROPS

Onze photobooths in Gelderland & Overijssel leveren we via onze vestiging in Deventer. De reiskosten zijn hiermee super voordelig.
DJ Productions verzorgt daarbij de belevenis en dit bedrijf levert ook te gekke bruiloft DJ’s.

Ben je dus op zoek naar een fotohokje en een DJ voor je bruiloft?
Vanuit onze vestiging in Deventer kunnen we het voor je regelen.

Bruiloft DJ booth

Hopelijk ben je na het lezen van deze pagina compleet geïnformeerd over onze diensten. Ben jij benieuwd of we beschikbaar zijn en wat eventuele kosten zouden zijn?
Druk dan op onderstaande knop!

Bereken vrijblijvend je prijs

Opties

Polaroid camera huren

Ben jij naast een fotohokje op zoek naar nog meer foto entertainment? Vanuit Fotobelevenis verhuren we ook Polaroid Camera's. Daarbij kan er gekozen worden uit enkel verhuur van de camera of in combinatie met super enthousiast personeel!

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op onze bruiloft hadden wij het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!