Photobooth huren goedkoop

Photobooth huren goedkoop = duurkoop? | Alle feiten & fabels

Op zoek naar een goedkope photobooth voor je bruiloft, personeelsfeest of beursstand?
In deze blog laat ik je alle voor- en nadelen zien voor de zoekterm ‘fotohokje huren goedkoop’. Na het lezen van deze blog weet ik zeker dat je een goed onderbouwde beslissing kunt nemen bij het huren van jouw goedkope fotohokje of low budget photo booth door heel Nederland.

Goedkope photobooth, goedkopere photobooth, goedkoopste photobooth

Binnen ons in het bedrijf vragen we ons dagelijks af hoe we onze photobooths zo goedkoop mogelijk aan kunnen bieden, maar wel op een manier dat we niet hoeven in te leveren op de fotokwaliteit.

Dat is meteen ook een heel belangrijk punt waar je bij het zoeken van een photo machine rekening mee moet houden: kwaliteit.
Vraag jezelf eens af waarom je nou precies de term ‘photo booth huren goedkoop’ hebt ingetoetst en wat een ongekende herinnering aan jouw feest of event je waard is. Want wil je echt iets goedkoops, dan kan je wellicht beter een polaroid camera huren

Niets is zo erg als mensen die na afloop van je feest of event naar huis gaan met halfbakken feest foto’s.. Als er natuurlijk al foto’s uit de buget photo booth zijn komen rollen en de printer niet in storing is gevlogen.
Voor sommige mensen is kwaliteit helemaal geen issue en gaat het echt alleen om de prijs.. Lees dan maar niet verder, want dan zal deze blog je toch niet verder helpen.

Maar, gelukkig zijn er ook een heleboel mensen die zowel de prijs als de kwaliteit belangrijk vinden! Kijk, daar kunnen we wat mee en ik weet zeker dat wij een ongekende feest photobooth voor je hebben!
NCwedding heeft een paar jaar geleden ook een mooi artikel geschreven over ‘bargain photobooths’. Lees het hele artikel hier.

Vraag een fotostrip sample

Vast en zeker dat je her en der wat offertes op gaat vragen bij photo booth bedrijven (dat doen wij zelf ook altijd). Niets mis mee, zo kan je precies zien welke opties zijn inbegrepen bij het photobooth huren.

Naast het aanvragen van een offerte raad ik ook altijd aan om een sample van de fotostrip met originele foto’s uit de printer van de photobooth op te vragen bij de verhuurder.
Zo kan je eenvoudig de prijs uit de offerte vergelijken met de kwaliteit van de foto. Wedden dat je hier een ongekend groot verschil in zult zien bij de verschillende photo booth websites? Vooral in de magic mirrors en fotozuilen vind ik zelf erg veel verschil zitten.

 
Fotostrip bestellen

Een photobooth huren met of zonder een begeleider

Een heel groot deel van de kosten bij photobooth verhuurbedrijven zijn terug te vinden in de personele kosten van een begeleider op locatie. Bij ons is deze verhouding veelal 40%.
Geen wonder dus dat een fotozuil met een begeleider vaak 200-300 euro duurder is dan een fotozuil zonder begeleider.

mensen voor een photobooth fun

Ja, ik weet natuurlijk dat je op zoek bent naar het huren van een goedkope photobooth en dat een photobooth met een begeleider dus eigenlijk niets voor jou is.. Maar, ik ga toch heel even de voordelen van een begeleider bij een photobooth opsommen:
– Een begeleider zorgt voor nog meer reuring rondom een fotohokje.
– Een begeleider kan eventuele technische storingen direct oplossen (ik noem maar even een stroomstoring waarna de booth uitvalt).
– Een begeleider kan mensen goed voor de fotobox positioneren waardoor de foto’s echt beter worden.
– Een begeleider kan extra foto’s afdrukken zonder dat er misbruik van het aantal prints wordt gemaakt.
– Een begeleider kan mensen wat inspiratie geven voor toffe photobooth foto’s.

Ik wil toch een photobooth zonder begeleider huren

Ja, ook helemaal begrijpelijk, want het is immers een stuk goedkoper. Groot voordeel van huur zonder begeleider is natuurlijk dat we het fotohokje of een fotozuil al in de ochtend op komen bouwen en veelal de volgende dag de fotomachine pas weer op komen halen.
De meeste verhuurders verhuren de selfie photo booths met 400 prints, wat gelijk staat aan 400 fotosessies.
Dat is in alle eerlijkheid gewoon eigenlijk altijd voldoende.

Om er zeker van te zijn dat een fotohokje of fotozuil zonder begeleiding ook goed wordt gebruikt heb ik nog wat handige tips voor je:

– Vergeet niet om zelf ook gekke foto’s te maken, vooral bruidsparen vergeten dit soms.

– Vraag je zoon, neefje of nichtje of ze het leuk vinden om als begeleider bij de fotokist te staan. Zo kunnen ze iedereen uitleggen hoeveel foto’s er worden genomen en wat leuke poses zijn.

– Vier je een feestje of bruiloft? Sluit de fotokist dan minimaal een half uur voor het einde. Zo weet je zeker dat iedereen gezellig op de dansvloer komt staan.

– Check regelmatig of de lens goed schoon is, zo voorkom je wazig foto’s.

Flitskist op een bruiloft

Het verschil tussen een iPad booth en DSLR booth

Waar denk jij dat je de beste foto’s mee kunt maken? Met een iPad of een DSLR-camera?
Kijk, natuurlijk kan je met een iPad tegenwoordig ook ‘leuke‘ foto’s maken, maar geef je iets om kwaliteit, dan zou ik je echt aan willen raden om een photobooth met DSLR-camera te huren.

Daarnaast zijn de instelmogelijkheden bij de DSLR-camera vele malen groter dan die van een iPad wat natuurlijk de kwaliteit onder wisselende omstandigheden erg ten goede komt.

Een photobooth met continu verlichting of een flitser?

Nog zo’n vergelijking waar ik in de wandelgangen altijd veel verschillende verhalen over hoor. Voor een photobooth verhuurder is het supermakkelijk om met continue verlichting te werken. Gewoon een continu brandende lamp die voor een ongekende hoeveelheid licht zorgt. Zo weet je te allen tijden dat je foto’s kunt maken. Continu verlichting zie je ook veel terug bij zogeheten gif booths omdat het daarbij fijn is om voldoende licht te hebben.

Het nadeel van de felle constant brandende verlichting is veelal dat een deel van je zaal ook meteen wordt uitgelicht.

Wil je dus een romantisch sfeertje creëren, dan zou ik je zeker geen booth met continu verlichting aan willen raden. Ben je juist op zoek naar meer licht en ook wat minder met duurzaamheid bezig? Dan is dit een uitermate goede keuze.

Heel eerlijk gezegd vind ikzelf foto’s uit een photobooth met flitsunit erin vele malen beter van kwaliteit, mede doordat daar een veel lager ISO-waarde wordt gebruikt en het foto moment door de flits ook echt wordt bevroren.

Een directe fotoprint of helemaal geen print?

Wil je jullie photobooth huwelijk belevenis echt helemaal goedkoop maken, dan kan je bij sommige bedrijven er zelfs voor kiezen om de fotoprint er niet uit te laten rollen.
Als ik je echt een tip mag geven.. Ben je dit van plan? Dan zou ik je gewoon afraden om geld uit te geven aan een photobooth. De fotoprint is echt het mooiste aandenken wat je mensen mee kunt geven.

Een fotohokje huren zonder fotoafdruk is als een surfer zonder surfplank..

Laat er te allen tijden een mooie fotoafdruk uitrollen. Het kost je natuurlijk net iets meer, maar juist die fotostrookjes zijn zo ongekend dierbaar voor velen. Het is de tastbare herinnering aan jouw event of bruiloft waar mensen nog heel erg lang van zullen genieten.

Fotostrip diploma uitreiking

Kijk bij de verschillende bedrijven ook even goed naar de opties, sommige leveren de booth ook inclusief onbeperkt printen, waarbij elke gast een foto afdruk mee kan krijgen. Daarnaast zijn de deelmogelijkheden op social media ook nog wel interessant om te bekijken.

Een fotokader dat bij jullie past

De fotoafdrukken van een fotohokje zijn zoals eerder gezegd ‘de tastbare’ herinnering aan jouw event! Hoe gaaf is het dan als deze strip helemaal naar jouw wensen is opgemaakt?
In deze blog op onze site gaan we er nog wat dieper op in.
Bij de meeste goedkope photobooths kan je uit een template database kiezen waarbij jullie namen en bijvoorbeeld trouwdatum in de template kunnen worden verwerkt. Zo komt er niet een blanco strip uitrollen en nemen mensen echt een herinnering van jullie mee naar huis. Wedden dat ze nog meer foto’s maken.

Wel of geen photobooth props bij de booth

Ja, wil je het echt goedkoop, dan kan ik je natuurlijk alleen maar aanraden om ook voor photo props geen geld uit te geven:) Zelf raden wij fotoprops altijd aan bij feesten en partijen omdat het mensen een stuk losser maakt en de foto’s veelal nog gekker!

Standaard wordt er bij sommige bedrijven een leuke kist met feestartikelen meegeleverd in het basispakket, kijk hier ook even goed naar. Photobooth accessoires maken de beleving rondom de fotobooths echt nog veel leuker!

Photobooth props goedkope fotobooth huren

In onze webshop Feestbelevenis.nl, kan je een ongekend assortiment aan fotoprops & gastenboeken terugvinden.

Zelf een photobooth maken?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen photobooth te maken! Op het moment van schrijven ben ik druk bezig met het maken van een artikel hierover met allerlei toffe tips en tricks.

Kortingsbonnen, vouchers, photobooth deals

Het is altijd fijn om niet te veel te betalen voor je booth en toch het gevoel hebben dat je de allerbeste hebt weten te strikken.
Speciaal voor jou hebben we dus een ongekende No-brainer deal gemaakt! Zodat jij goedkoop een fotokast of fotohokje kunt huren.

Want heel eerlijk gezegd.. We boeken slechts twee booths per huurdag voor deze prijs weg.
Wees er dus snel bij, want op = op.

Photobooth huren bruiloftPhotobooth huren jubileum

21 februari 2022

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Ongelofelijk hoe Fotobelevenis voor ons klaar stond! Als er weer een vraag was, kregen we gelijk antwoord! Fotobelevenis was echt een toevoeging voor ons feest! Dankjewel, nu gaan we lekker genieten van die te gekke foto's!"

Michel en Ingeborg

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!