Photobooth huren Haarlem

Photobooth huren Haarlem | Herinneringen maak je samen.

Wat ongekend leuk dat jij op zoek bent naar het huren van een photobooth in of rondom Haarlem.
Misschien wil je een fotohokje huren voor je bruiloft bij Orangerie Elswout, een fotozuil voor een bedrijfsfeest bij de Lichtfabriek of een polaroid camera bij het Teyler Museum.

De pagina genaamd ‘photobooth huren Haarlem’ laat jou de belangrijkste punten zien waar je rekening mee kan houden.

 
Dat alles met het doel om je te voorzien van de leukste fotobooth belevenis op jouw feest of evenement.

Waarom zou je een photobooth huren?

Hoeveel waarde hecht jezelf aan een echte foto? En dan bedoelen we niet een digitaal bestand, maar een echte afdruk.
De meeste mensen vinden juist de echte foto van ongekende waarde en blijven maar terugkomen bij onze phtotobooths.

Iedereen kan gratis op de foto en je zult echt zien dat werkelijk iedereen gebruik zal maken van de foto machine. Jong of oud, ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Aan het einde van de avond zal je zien dat ze allemaal met een fotoprint naar huis gaan. De trofee van de avond.

photobooth in haarlem voor een bruiloft 4 fotostrips foto's

Maar een photobooth is naast het maken van foto’s ook gewoon echt een beleving. Het begint allemaal al in de rij, waar je mensen gezamenlijk gekke poses ziet oefenen en waar ze stiekem al mee kunnen kijken met de andere mensen.

En als het dan zover is. Dan springen ze massaal voor de fotozuil of in het fotohokje en kan de lol echt beginnen. Wat extra foto props maken de belevenis natuurlijk helemaal compleet.

3-2-1, strike a pose! Je zult ze de vreemdste poses aan zien nemen en ongelofelijk veel met elkaar lachen.

Photobooths brengen mensen echt een stukje dichter bij elkaar.

Naast een foto afdruk beschikken we ook over alle digitale fotostrookjes en is het ook mogelijk om deze in een online galerie te plaatsen, zodat alle genodigden nogmaals kunnen genieten van de mooie moment. Delen via social media is via ons e-mail optie ook super eenvoudig.

Wat voor evenement ga je organiseren?

Een photobooth is werkelijk op bijna elk evenement in te zetten, zolang er maar leuke mensen zijn. Onze phtobooths worden erg veel ingezet op:

 • Bruiloften: gezellig met al je vrienden de gekste foto’s maken voor het gastenboek.
 • Bedrijfsfeesten: met het personeel gek op de foto in een fotohokje.
 • Intranetfoto’s: met een mobiele fotostudio maken we op locatie de leukste foto’s.
 • Open dagen op scholen en bedrijven: laat een ‘onvergetelijke’ indruk achter op alle genodigden.
 • Marketingevents: een foto mét jouw boodschap of logo eronder? Hiermee hang je straks te prijken op talrijke prikborden.
 • My sweet 16 en 18 feesten: een leeftijd die je moet vieren en waarbij een foto activatie natuurlijk niet mag ontbreken.
 • Festivals: zorg voor voldoende ruimte om de fotobus of fotocaravan, want gegarandeerd dat hier lange rijen zullen staan.
 • Huwelijks jubilea: met oude vrienden mooi nieuwe herinneringen maken.

Een jungle aan fotobooth aanbieders

Ben jij ook een beetje de weg kwijt aan het raken op Google? Er zijn tegenwoordig zoveel aanbieders die photobooths verhuren en allemaal verhuren ze ook nog eens allerlei verschillende soorten booths met diverse opties.

In dit artikel: Photobooth huren keuzegids laat ik je de eenvoudig de verschillen zijn tussen de diverse apparaten.

Een belangrijke keuze blijft vaak of je wel of niet kiest voor personele begeleiding. Een photoboth met begeleiding is veelal net iets duurder, maar wordt door het stukje begeleiding wel veel meer en beter gebruikt.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een fotokast of fotozuil te huren zonder personele begeleiding voor 24 uur. Ook daar is de keuze van apparatuur essentieel, want een iPad maakt nu eenmaal wat minder mooie foto’s dan een professionele DSLR fotocamera.

Vaak is het goed om ook eens de leveranciers check te doen voordat je iets gaat reserveren bij een aanbieder.

Hoewel onze photobooths er ook in verschillende uitvoeringen zijn, hebben ze allemaal 1 ding gemeen. Ze maken te gekke foto’s welke we op locatie ook onbeperkt afdrukken. Zo weet je zeker dat iedereen met een foto herinnering naar huis gaat.

photobooth huren in Haarlem Noord Holland voor een bruiloft

Fotohokje (fotobooth – fotohuisje – pasfotohokje)

Fotohokjes blijven onze grootste favoriet. Met een groepje van 3-5 personen ervaren mensen echt een ongekend toffe belevenis in het hokje.
Als het gordijntje dichtgaat vergeten ze even waar ze zijn en ligt de focus alleen nog maar op het maken van gekke foto’s.

Als het aftellen start, zal je onder het gordijntje door mensen de gekste poses aan zien nemen.

 • Print zoveel als je kan met onze onbeperkt printen service
 • In Vintage en Chique wit/goud leverbaar
 • Ongekend mooie fotokwaliteit

Fotozuil fotodoos huren Haarlem Noord Holland photobooth

Flitskist ((Fotokist – Fotozuil)

De flitskist is ook zo’n fotomachine waar iedereen blij mee is. Het design spreekt mensen erg aan en de flits die uit de kist komt maakt mensen nog mooier.
Door het open karakter kan je hier met wat meer mensen op de foto, waardoor hij erg in trek is bij personeelsfeesten en bruiloften.

 • Maak samen de mooiste groepsfoto’s.
 • Gif booth optie mogelijk voor nog leuker belevenis
 • Super flits voor de mooiste foto herinneringen

Fotokast-fotokist-fotodoos-sharingbox-voor-bruiloft-huren Haarlem Noord Holland

Fotokast (Fotobox – Fotodoos)

Een compacte variant van onze Flitskist, maar door de ingebouwde ringflitser net zo krachtig.
De aluminium omkasting geeft deze Fotokast de look & feel die bij vele bruiloften en beurzen past.
Via het touchscreen kunnen mensen eenvoudig de fotokast starten en zien ze precies wat voor gekke poses ze aannemen.
Een achterwand systeem met leuke linten maakt de belevenis helemaal compleet.

 • Leuk voor te gekke groepsfoto’s
 • Met en zonder begeleiding in te huren op feestjes
 • Compact van stuk, groot in kwaliteit

Volkswagen photobooth fotobus huren bruiloft personeelsfeest Haarlem Noord Holland

VW Photobooth Bus

Een droom die uit is gekomen en we heel graag met iedereen delen. Een oud Volkswagen busje met daarin een photobooth. Het is de eye-catcher op ieder evenement waar we staan.
Bruiloften, personeelsfeesten, beurzen of een huwelijksjubileum, hij is eigenlijk overal wel in te zetten zolang er genoeg plek is.

 • Gezellig met z’n allen op een bankje
 • Een eye-catcher op ieer event
 • Direct fotoprint voor iedereen

Een foto afdruk met persoonlijk ontwerp?

Foto’s uit onze photobooth belanden grotendeels bij mensen thuis op het prikbord of de koelkast. Hoe mooi is het dan als deze foto is voorzien van een persoonlijk ontwerp!

Bij Fotobelevenis verzorgd onze vormgeefster 500+ gepersonaliseerde fotostrips per jaar en kan dus ook voor jullie iets te geks ontwerpen.
En wat helemaal mooi is, het zit bij onze prijs inbegrepen, zodat alle foto’s er in stijl uit komen rollen.

photobooth in haarlem voor een bruiloft 4 fotostrips foto's

 

Het beste advies dat geven we gratis

Met het toenemend aantal photobooth leveranciers is het overzicht van de verschillende soorten photobooths en keuze mogelijkheden een behoorlijke wirwar geworden.

We zien vaak dat onze klanten het fijn vinden als er met ze mee wordt gedacht. Wellicht dat het idee van een tafeltje naast een hokje net voor een mooier gastenboek kan zorgen.

Wij vinden het daarnaast ook gewoon super leuk om onze kennis van de afgelopen 9 jaar te delen met eenieder die daar behoefte aan heeft.

Juist hierom is het ook mogelijk om gratis en voor niks een adviesgesprek aan te vragen. In dit telefonische gesprek gaan we onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden door en adviseren we eerlijk wat de beste huurtijden voor jullie ouden zijn.

We vinden het fijn om voor het telefonische gesprek een goed beeld te kunnen vormen van jullie wensen. Je wensen kan je achterlaten als je op onderstaande knop klikt.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek

Verhuren jullie photobooths ook buiten Haarlem?

Onze photobooths zetten we werkelijk overal neer! Van Amsterdam tot aan België, wekelijks rijden we (CO2 gecompenseerd) naar de tofste feesten en partijen.

We hoeven tegenwoordig iets minder te rijden om we naast een vestiging in Purmerend ook een vestiging in Deventer en Zolder (België) hebben. Vanuit Deventer leveren we via YOR entertainment ook te gekke DJ booths voor op bruiloften en partijen. Deze DJ booths zijn bij alle Fotobelevenissen door het hele land er als extra entertainment bij te boeken

Waar ga jij de booth in Haarlem plaatsen?

Geen stress, dat is ons motto als we op locatie aankomen. En juist daarom komen we graag goed voorbereid aan op de locaties zodat we elk uur huur waar kunnen maken. Dat is ook de reden dat we van alle locaties waar we ooit zijn geweest de aanrijroute bewaren:)

Rondom Haarlem zijn we o.a. al bij de volgende locaties geweest: Teyler museum, Orangerie Elswout, Grote kerk, Lichtfabriek, Expo en nog veel meer gave plekken natuurlijk

Gaan jullie trouwen in Haarlem?

Wil je een photobooth huren voor je bruiloft in Haarlem? Super gaaf, want dan heb ik iets speciaals voor jou!  Super veel waardevolle tips & gratis foto props. Het enige wat je hoeft te doen is op de volgende link te klikken.

De beste photobooth Tips & Tricks

Verder hebben we ook een te gekke webshop, waar we de mooiste gastenboeken en fotostrip hoesjes verkopen: www.feestbelevenis.nl

fotozuil huren bruiloft of personeelsfeest Haarlem Noord Holland

We hopen je met deze pagina over ‘photobooth huren in Haarlem’ helemaal geïnformeerd te hebben over onze diensten en alle mogelijkheden. Ben jij benieuwd of we beschikbaar zijn en wat eventuele kosten zouden zijn? Druk dan op onderstaande knop!

Bereken vrijblijvend je prijs

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje van Fotobelevenis was de hele avond een succes, een constante rij van mensen die zin hebben in een leuk fotomomentje. En altijd lachen achteraf om het leuke resultaat. Volgende keer boeken we hem zeker weer."

Monique

Deze bedrijven gingen je voor!

Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Logo Drechtsteden
UWV Logo
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!