Photobooth huren in Alkmaar

Photobooth huren Alkmaar| Voor een ouderwetse herinnering

Wat super gaaf dat je op zoek bent naar een photobooth in de omgeving van Alkmaar.

We zullen je op deze pagina alle mogelijkheden van photobooth inhuur rondom Alkmaar en in Noord Holland laten zien.
Hopelijk kom jij zo weer een stukje verder in jouw zoektocht naar de tofste photobooth voor op je feest, bruiloft of event.

Het magische van een photobooth

Geheel Gratis! Ja, dit is wel het magische woord waar je mensen enorm blij mee kunt maken.

Iedereen kan non-stop het fotohokje induiken en de leukste foto herinneringen maken. De echte foto afdruk met daarop meerdere foto’s krijgen ze meteen mee!
Verder beschikken we ook over een digitale versie van de fotoreeks. Dit digitale bestand is zeer in trek voor het versturen per e-mail.

photobooth huren in Alkmaar Noord Holland

De belevingsfactor vind niet allen in de booth plaats, maar ook al ruim daarvoor. Je ziet mensen in de rij al hun poses oefenen en vlak voordat ze aan de beurt zijn staan ze iedereen aan te moedigen.

En dan is het eindelijk zover. Mensen zien zichzelf in het beeldscherm van de photobooth, en worden werkelijk helemaal dol van blijdschap. Gekke gezichten, de leukste poses en ongelofelijk veel gelach en vertier.

Echt even samen’ zoals Center Parcs dat zo mooi zegt!

De foto’s kunnen zo vaak als wenselijk worden afgedrukt, zodat iedereen met een foto herinnering naar huis kan gaan.
De strip uit de fotobooth is een foto die nog jaren op het prikbord blijft hangen.

Waar ga je de photobooth voor huren?

Photobooths zijn bijna voor ieder soort event wel in te zetten.

Het vaakst worden we ingezet op:

  • Bruiloften: gezellig met je familie of je ouders het fotohokje induiken. Het levert de mooiste herinneringen op.

  • Intranetfoto’s: gewoon wat leuke foto’s voor het smoelenboek

  • Marketingevents: een foto mét jouw boodschap of logo eronder? Hiermee hang je straks te prijken op talrijke prikborden.

  • Festivals: laat je sponsor nog meer bekendheid krijgen.

  • Huwelijks jubilea: laat je vrienden mooie foto’s maken en deze in een boekje inplakken. Het geeft een ongekende herinnering.

Wat voor soort photobooths zijn er te huur in Alkmaar?

Ben je zelf weleens ergens een photobooth tegengekomen? Wellicht al eens op een bruiloft van je vrienden, of op een leuke beurs? Ik hoop natuurlijk dat je toen ook een toffe foto hebt gemaakt en deze nog steeds in huis hebt hangen.

De afgelopen jaren is het assortiment aan photobooths in Nederland ongekend gegroeid. Van echt fotohokje met begeleider, tot aan een fotozuil die je voor 24 uur kunt huren zonder personeel.
Van Limburg tot aan Den Helder zijn dit onze meest verhuurde producten.

We verhuren naast photobooths ook te gekke foto printers voor de mensen die zelf een fotohoekje willen bouwen. In deze blog: photobooth huren keuzegids laten we de verschillen zien en ben jij binnen no-time een photobooth professional.

Fotohokje huren in Alkmaar

 

Fotohokje (fotohuisje – pasfotohokje)

Als je er al eens in bent gedoken dan weet je het.. De belevenis begint pas echt als het gordijn dicht is.

Een druk op de rode knop, de gekste poses en iedereen maakt in een mum van tijd de allerleukste foto’s.

Aan de buitenzijde van het fotohokje zijn de foto’s direct op te halen, voor iedereen een foto door onze onbeperkte print service

 • Print zoveel als je wilt
 • Lichtletters op de fotobooth
 • Gif booth optie voor nog meer beleving
 • Ongekende kwalteit
fotospiegel huren Alkmaar bruiloft personeelsfeest

 

Fotospiegel

Ben je op zoek naar een unieker type photoboth? Dan is onze fotospiegel ook echt een aanrader. Jouw gasten zullen zich verbazen als ze voor onze mirror booth staan en daar hun leukste foto’s kunnen maken!

 • Gezellig met z’n allen op de foto
 • Een uniek stukje entertainment
 • Ongekende flits voor te gekke foto’s
Fotozuil huren Alkmaar feest bruiloft entertainment

 

Fotozuil (fotodoos – fotokist)

De Fotozuil is ook een open photobooth en goed te vergelijken met onze flitskist. Het verschil zit ‘m vooral in de grootte en het gewicht. Ook voor de Fotozuil kan je met meerdere mensen tegelijk op de foto om de mooiste herinneringen te maken. De foto afdruk komt er binnen no-time aan de zijkant uitrollen.

 • Leuk voor te gekke groepsfoto’s
 • Print zoveel foto’s als je kan
 • Compact van stuk, groot in kwaliteit
Photobooths Fotobusje huren voor je bruiloft

 

VW Photobooth Bus

De eye catcher op elk event, onze retro Volkswagen bus. Want, zeg nou eerlijk.. Wie wil er nou niet in zo’n leuk busje zitten. Mensen vinden de bus altijd ongekend leuk en naast het foto’s maken is ook het zitten in de bus gewoon een belevenis. Na de fotosessie wordt de foto in de VW Photobooth geprint en kan iedereen aan de buitenzijde de foto’s extra afdrukken.

 • Nog leuker dan een fotohokje
 • Super marketing magneet
 • De foto’s worden meteen afgedrukt

Een gratis advies gesprek

Het maken van de juiste keuzes. Dat is soms best lastig, want als je ‘photobooth huren Alkmaar’ in Google toetst komen er ongekend veel aanbieders naar voren.

Voor ons is het heel erg belangrijk dat mensen kiezen voor de juiste foto activatie. Dit zorgt er namelijk voor dat er optimaal gebruik van zal worden gemaakt tijdens je feest of bruiloft.
Daarom bieden we een gratis adviesgesprek aan waarin we verder denken dan jullie wensen. We vinden het fijn om voor het telefonische gesprek een goed beeld te kunnen vormen van jullie wensen. Via onderstaande knop kan je de wensen achterlaten.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek

Verhuren jullie photobooths ook buiten Alkmaar?

Jazeker! We verhuren niet alleen maar fotohokjes in Alkmaar en omgeving. Elke week rijden we het hele land door om aanwezig te zijn op de leukste feesten en partijen in heel Nederland en België. Van Amsterdam tot aan Limburg, rijden we overal CO2 gecompenseerd naartoe. Onze hoofdvestiging zit in Noord-Holland (Purmerend, dus lekker dichtbij) en sinds 2014 hebben we ook een vestiging in Gelderland (Deventer). Afgelopen jaar is er ook een vestiging in België geopend. Doordat we vanuit meerdere vestigingen werken is het voor iedereen mogelijk om voordelig een photobooth te huren.

Trouwplannen in Alkmaar?

Wil je een photobooth huren voor je trouwfeest? Super leuk natuurlijk, ik weet zeker dat je gasten dit ongekend zullen waarderen!
Om het allerbeste uit je photobooth te halen, heb ik speciaal voor jouw een ongekend toffe (korte) reeks van E-mails klaarliggen met daarin onze beste tips & tricks. Hiermee ga jij zeker al het mogelijke uit je bruiloft booth halen en alle foto’s opmaken.

Benieuwd? Check dit eens: Tips & Tricks Fotobelevenis

Kijk verder vooral ook eens in onze webshop voor de mooiste gastenboeken en hoesjes voor de fotostrips: www.feestbelevenis.nl

Flitskist fotobox huren voor je bruiloft

We hopen je met deze pagina weer helemaal geïnformeerd te hebben over onze diensten. Ben jij benieuwd naar onze beschikbaarheid of eventuele kosten per uur huur?
Druk dan op onderstaande knop om vrijblijvend een offerte + optie aan te vragen!

Bereken vrijblijvend je prijs

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op onze bruiloft hadden wij het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!