Photobooth huren in België | Herinneringen machine

Photobooth huren België | Herinneringen moet je maken

Leuk dat jij op zoek bent naar een photobooth in België voor te gekke herinneringen.. Wellicht wil je een photobooth huren in België op een bruiloft in Brussel, of onze fotobox huren in Antwerpen voor een beurs. Op deze pagina laten wij je alle mogelijkheden van onze photobooths en fotohokjes voor feesten en evenementen in België zien.

Wat een fotohokje teweeg zal brengen.

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor soort evenement je ter plaatse gaat organiseren, de impact van een foto booth is overal gelijk. Personen kunnen geheel gratis het fotohokje induiken en een te gekke reeks met foto’s maken.

De fotoafdruk komt binnen enkele seconden uit de printer rollen en krijgen ze direct mee. Het perfecte plaatje voor een ongekende herinnering. Daarnaast leveren we ook de foto digitaal, welke ongekend goed is te delen via sociale media en e-mail.

photobooth huren in belgie bruiloft congres feestje fotobox

De belevingsfactor vindt niet alleen voor de fotomachine plaats, maar start eigenlijk al vanaf het begin dat ze de booth zien.

Het wachten in de rij, het oefenen van poses met je vrienden.. En dan eindelijk het fotohokje in.
We werken met een ‘live preview, waarmee iedereen precies kan zien wat voor gekke pose hij aanneemt. Een soort van Selfie booth. Gekke bekken, je handen op beide oren, de leukste poses en ongelofelijk veel gelach met elkaar in de booth.

Met het afdrukken van de foto’s zijn we niet zuinig, want voor iedereen komt er zo’n leuk fotostrookje uit de booth rollen. Het is juist deze foto uit onze photobooth die we nog overal op prikborden tegenkomen. Wij leveren achteraf ook nog alle foto’s digitaal aan, zodat die wederom leuk kunnen worden gebruikt. Dat hoort allemaal bij onze prijs kwaliteit verhouding.

Waar gaat u de photobooth inzetten?

Onze fotocabines zijn bijna voor iedere gebeurtenis wel in te zetten.

Het vaakst worden we ingezet in België op:

Welke verschillende photobooths zijn er?

Ben je zelf weleens een fotohokje ingedoken? Of heb je weleens voor een fotozuil gekke bekken getrokken?
Er zijn tegenwoordig ongekend veel soorten fotohokjes . Van echt ouderwets fotohokje met begeleider, tot aan een mirror photobooth. Daarnaaast verschilt de kwaliteit ook enorm, bekijk altijd goed uit bij het huren van een budget photo booth.

Van Antwerpen tot aan Namen zijn onderstaande photobooths onze meest verhuurde geweest in de afgelopen jaren.

Natuurlijk bestaat ons assortiment uit nog meer modellen. In deze blog: photobooth huren keuzegids laten we de verschillen zien en ben jij binnen no-time een photobooth professional.

photobooths fotohokje huren voor bruiloft of feest in Belgie

Fotohokje (fotobooth – fotohuisje)

Mensen die dit fotohokje weleens in het echt hebben gezien weten het..

Als het gordijntje dicht gaat, dan worden de allergekste foto’s genomen

Na afloop komen ze direct uit de printer rollen en kunnen de volgende mensen de booth alweer induiken.

  • Gewoon zoveel printen als je wilt
  • Met mooie lichtletters op de booth
  • Gif Animited photobooth optie maakt je belevenis compleet
  • Ongekende fotokwaliteit
Fotokast fotokist fotodoos sharingbox voor bruiloft huren in Belgie

Fotokast (fotodoos – fotokist)

Hou jij niet van een gesloten fotobooth en wil je graag dat mensen met grotere groepjes op de foto kunnen? Dan is onze fotokast wellicht een goede match. Met zijn open karakter brengt hij mensen wat dichter bij elkaar. Gezellig met z’n allen gekke foto’s maken voor de photobooth.

  • Gezellig met een groep op de foto
  • Ook zonder personele begeleiding te huur
  • Compacte uitvoering

Verhuren jullie photobooths door heel België?

Jazeker! We verhuren niet alleen maar fotohokjes in Antwerpen, maar rijden heel België en Nederland door. Altijd onderweg naar de allerleukste feesten en partijen.

Onze Belgische vestiging is gevestigd in Zolder. Daarnaast zijn we ook actief in Nederland, met vestigingen in Purmerend en Deventer. Door onze onderlinge samenwerking kunnen we een ongekende kwaliteit en beschikbaarheid leveren.

Trouwplannen in België?

Willen jullie een photo booth of fotoprinter huren voor je trouwfeest? Dan heb ik iets ongekend leuks! Want we hebben al onze kennis samengevoegd tot een ongekende lijst van Tips & Tricks.

Via deze link kan je deze Tips & Tricks gratis ontvangen: GRATIS PHOTOBOOTH TIPS & TRICKS

Kijk verder vooral ook eens in onze webshop voor de mooiste gastenboeken en fotostrook envelopjes: Polaroidbelevenis.nl

Ja ik wil een vrijblijvende offerte!

Opties

Polaroid camera huren

Ben jij naast een fotohokje op zoek naar nog meer foto entertainment? Vanuit Fotobelevenis verhuren we ook Polaroid Camera's. Daarbij kan er gekozen worden uit enkel verhuur van de camera of in combinatie met super enthousiast personeel!

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje van Fotobelevenis was de hele avond een succes, een constante rij van mensen die zin hebben in een leuk fotomomentje. En altijd lachen achteraf om het leuke resultaat. Volgende keer boeken we hem zeker weer."

Monique

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
logo Armade Music photobooth

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!