Photobooth huren in België | Herinneringen machine

Photobooth huren België | Herinneringen moet je maken

Leuk dat jij op zoek bent naar een photobooth in België voor te gekke herinneringen.. Wellicht wil je een fotohokje huren in Antwerpen op een bruiloft, of onze fotokast voor een beurs in Brussel. Op deze pagina laten wij je alle mogelijkheden van onze photobooths voor feesten en evenementen in België zien.

Wat een fotohokje teweeg zal brengen.

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor soort evenement je gaat organiseren, de impact van een fotohokje is overal gelijk. Personen kunnen geheel gratis het fotohokje induiken en een te gekke reeks met foto’s maken. De fotoafdruk komt binnen enkele seconden uit de printer rollen en krijgen ze direct mee. Het perfecte plaatje voor een ongekende herinnering. Daarnaast leveren we ook over een digitale versie van de strip, welke ongekend goed is te delen via sociale media en e-mail.

photobooth huren in belgie bruiloft congres feestje fotobox

De belevingsfactor vindt niet alleen voor de photobooth plaats, maar start eigenlijk al vanaf het begin dat ze de booth zien.

Het wachten in de rij, het oefenen van poses met je vrienden.. En dan eindelijk het fotohokje in.
We werken met een ‘live preview, waarmee iedereen precies kan zien wat voor gekke pose hij aanneemt. Een soort van Selfie booth. Gekke bekken, de leukste poses en ongelofelijk veel gelach met elkaar in de booth.

Met het afdrukken van de foto’s zijn we niet zuinig, want voor iedereen komt er zo’n leuk fotostrookje uit de boothrollen. Het is juist deze foto uit onze photobooth die we nog overal op prikborden tegenkomen. Wij leveren achteraf ook nog alle foto’s digitaal aan, zodat die wederom leuk kunnen worden gebruikt.

Waar gaat u de photobooth inzetten?

Onze fotocabines zijn bijna voor iedere gebeurtenis wel in te zetten.

Het vaakst worden we ingezet in België op:

 • Bruiloften: samen mooie herinneringen maken op de mooiste dag
 • Bedrijfsfeesten: na een drankje gezellig met de manager op de foto
 • Intranetfoto’s: laat uw medewerkers de meest spontane foto’s in onze fotocabine maken.
 • Open dagen op scholen en bedrijven: geef de mensen een herinnering mee naar huis aan de open dag.
 • Marketingevents: een foto mét jouw boodschap of logo eronder? Hiermee hang je straks te prijken op talrijke prikborden.
 • My sweet 16 en 18 feesten: ook bij jongeren zijn photobooths ongekend populair. Non-stop gebruik verzekerd
 • Festivals: gratis op de foto, wie wil dat nou niet
 • Huwelijksverjaardagen: maak nieuwe herinneringen met al uw dierbaren.

Welke verschillende photobooths zijn er?

Ben je zelf weleens een fotohokje ingedoken? Of heb je weleens voor een fotozuil gekke bekken getrokken?
Er zijn tegenwoordig ongekend veel soorten fotohokjes (ook wel photobooths genoemd) te huur. Van echt ouderwets fotohokje met begeleider, tot aan een fotobox met GIF animated fotofilmpjes.

Van Antwerpen tot aan Namen zijn onderstaande photobooths onze meest verhuurde geweest de afgelopen jaren.

Natuurlijk bestaat ons assortiment uit nog meer modellen. In deze blog: photobooth huren keuzegids laten we de verschillen zien en ben jij binnen no-time een photobooth professional.

photobooths fotohokje huren voor bruiloft of feest in Belgie

Fotohokje (fotobooth – fotohuisje)

Mensen die dit fotohokje weleens in het echt hebben gezien weten het..

Als het gordijntje dicht gaat, dan worden de allergekste foto’s genomen

Na afloop komen ze direct uit de printer rollen en kunnen de volgende mensen de booth alweer induiken.

Fotokast fotokist fotodoos sharingbox voor bruiloft huren in Belgie

Fotokast (fotodoos – fotokist)

Hou jij niet van een gesloten booth en wil je graag dat mensen met iets grotere groepjes op de foto kunnen? Dan is onze fotokast wellicht een goede match. Met zijn open karakter brengt deze photobooth mensen wat dichter bij elkaar. Gezellig met z’n allen gekke foto’s maken voor de photobooth. Voor alle gasten een tastbare herinnering welke ze direct mee naar huis kunnen nemen.

 • Gezellig met een groep op de foto
 • Ook zonder personele begeleiding te huur
 • Compacte uitvoering

Een gratis advies gesprek of offerte aanvraag

Vaak horen we dat het internet een ‘jungle van photobooth verhuurders’ laat zien.
Daar zijn wij het helemaal mee eens, want er zijn tegenwoordig ongekend veel aanbieders. Waarschijnlijk heb je dat zelf ook al ondervonden toen je ‘photobooth huren België’ in Google intoetste.

Voor ons is het altijd erg belangrijk dat mensen kiezen voor de juiste foto activatie. Hiermee weten wij zeker dat er optimaal gebruik van de activatie zal worden gemaakt.

Op onze site is het mogelijk om gratis een adviesgesprek aan te vragen om vrijblijvend je wensen met ons team te bespreken. Via onderstaande link kan je alle wensen invullen.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek

Verhuren jullie photobooths door heel België?

Jazeker! We verhuren niet alleen maar fotohokjes in Antwerpen en omgeving, maar rijden heel België en Nederland door. Altijd op zoek naar de allerleukste feesten en partijen.

Onze Belgische vestiging is gevestigd in Zolder. Daarnaast zijn we ook actief in Nederland, met vestigingen in Purmerend en Deventer. Door onze onderlinge samenwerking kunnen we een ongekende kwaliteit en beschikbaarheid leveren

Trouwplannen in België?

Wil u een photobooth huren voor je trouwfeest? Dan heb ik iets ongekends leuk voor jullie! Want afgelopen winter hebben we al onze kennis samengevoegd tot een ongekende lijst van Tips & Tricks.

Via deze link kan je deze Tips & Tricks gratis ontvangen: GRATIS PHOTOBOOTH TIPS & TRICKS

Kijk verder vooral ook eens in onze webshop voor de mooiste gastenboeken en fotostrook envelopjes: www.polaroidbelevenis.nl

Flitskist fotobox huren voor je bruiloft

Natuurlijk hopen wij je met deze informatie pagina compleet geïnformeerd te hebben over onze diensten. Ben jij benieuwd of we beschikbaar zijn en wat eventuele kosten voor een photobooth in België zouden zijn?
Druk dan op onderstaande knop en ontvang vrijblijvend een offerte.

Bereken vrijblijvend je prijs

Opties

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Polaroid camera huren

Ben jij naast een fotohokje op zoek naar nog meer foto entertainment? Vanuit Fotobelevenis verhuren we ook Polaroid Camera's. Daarbij kan er gekozen worden uit enkel verhuur van de camera of in combinatie met super enthousiast personeel!

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!