photobooth christmas drinks

Photobooth huren kerstborrel

Photobooth huren kerstborrel

fotobooth huren kerstborrel

Gefeliciteerd! Jij bent waarschijnlijk de gelukkige die dit jaar de photobooth voor de kerstborrel mag gaan regelen. In deze blog gaan we binnen enkele minuten een photobooth expert van jou maken, zodat jij al je collega’s kan imponeren met de leukste tips en tricks voor de photoboot.

Uiteindelijk zal je hierdoor beter een keuze kunnen maken uit de vele photobooths op de markt. Want een budget is natuurlijk belangrijk, maar een super geslaagde inzet met onbetaalbare foto herinneringen uit een fotohokje natuurlijk nog veel meer!

Wil je allereerst wat meer over het ontstaan van photobooths te weten komen? Dan verwijs ik je graag naar dit artikel over het onstaan van de hype genaamd fotohokjes.

Het doel van een photobooth huren op de kerstborrel

Een jaar lang hebben jullie heel erg hard gewerkt voor de zaak. Er zijn hoogtepunten geweest en wellicht ook wat dieptepunten. Een kerstborrel is echt zo’n moment aan het einde van het jaar om even alle remmen los te gooien en het succes gezellig met zijn allen te vieren.

De photobooth geeft een extra entertainment factor aan je feest, je kan gezellig met een groepje collega’s gekke bekken trekken voor de camera. De foto’s worden direct uitgeprint en zijn de ultieme herinnering aan het feest. Wedden dat je na de kerstvakantie alle strips op kantoor tegen komt?

 

Photobooth tip van de dag: sommige van je collega’s zullen misschien vergeten dat de foto’s ook digitaal worden opgeslagen.
Daarom geven wij onze opdrachtgevers altijd het advies om de foto’s zorgvuldig te checken voordat ze op intranet of in de online galerie worden gezet.

Verhuren jullie photobooths met begeleiding?

Jazeker! Op feesten en partijen staat er altijd iemand van ons team bij de photobooth. De reden hiervoor is dat wij de allerbeste foto kwaliteit willen leveren en daar een photobooth host onmisbaar bij is. Ik heb daar een heel leuk artikel over geschreven dat je hier kunt lezen.
Vergelijk het met een barman.. Laat jij je collega’s zelf losgaan op het biervat, of wil je dat een barman netjes de biertjes tapt en iedereen enigszins in het gareel houdt.

Alleen onze polaroid printer, polaroid camera’s en instagram printers worden zonder personele begeleiding verhuurd.

Foto afdruk – kan ik het fotokader personaliseren?

De fotoprint is het ultieme souvenir aan een kerstfeest. Wedden dat je de maanden na het kerstfeest de fotostrips overal ziet hangen en op ziet duiken? Juist daarom is het zo belangrijk voor ons dat jullie bedrijfslogo mooi op de fotostrip wordt meegeprint en helemaal in stijl is vormgegeven. We hebben een zeer professionele vormgeefster bij ons in dienst die van elk fotokader een feestje probeert te maken.

Maak je het fotokader liever zelf op, dan is dat ook mogelijk! We kunnen je dan onze templates toesturen, met uitgebreide uitleg voor een perfect ontwerp.

Onbeperkte photobooth foto’s afdrukken.

De print uit de photobooth is het ultieme aandenken aan de avond! Daarom is het bij ons standaard mogelijk om de foto’s via onze bijgeleverde Ipad onbeperkt af te drukken.

Zo weten we zeker dat iedere gast met een foto herinnering uit de fotobooth naar huis gaat. Spring je dus met 5 collega’s het hokje in, dan kun je ook alle 5 een leuke fotoprint mee naar huis krijgen. Via de Ipad is het ook mogelijk om de foto’s direct naar je zelf te E-mailen. En kies je voor onze Picture Perfect Aanbieding, dan kan deze E-mail ook helemaal worden gepersonaliseerd. Zo kun je de gasten direct een leuke kerstboodschap meegeven.

Photoboot huren onbeperkt printen

Welk type photobooth past bij ons feest?

De ontwikkelingen in photobooth land staan gelukkig niet stil. De afgelopen jaren zijn er super leuke initiatieven ontwikkeld:

Over de verschillende typen photobooths heb ik een leuke blog geschreven, waarin duidelijk de verschillen naar voren komen.

Lees hier het artikel – Photobooth huren keuze gids -.

Een fotohokje is nog altijd mijn persoonlijke favoriet, omdat daar (als het gordijntje eenmaal dichtgaat) echt de allerleukste foto’s worden gemaakt en het hardst in wordt gegild.

Hoe lang moet ik zo’n photobooth huren op mijn kerstborrel?

Onze pakketten starten vanaf 2 uur tot aan een hele dag. Voor het bepalen van het juiste pakket kijken wij altijd naar de hoeveelheid aanwezigen op een feestje.
Wordt het feestje met een klein gezelschap gevierd en zet je de photobooth voor een lange tijd neer, dan bestaat de kans dat iedereen alleen maar bij het fotohokje staat en niet op de dansvloer aanwezig is.

Gemiddeld kunnen we zo’n 30 sessie per uur verrichten. De door ons aangeraden inhuur:

Kerstborrel organiseren tot 60 man – 2 uur photo booth

Kerstborrel organiseren tot 130 man – 3 uur photo booth

Kerstborrel organiseren tot 200 man – 4 uur photo booth

Wil je de photobooth eerder opgebouwd hebben, dan kan dat natuurlijk altijd! We rekenen dan met een speciaal wachttijd tarief. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de photobooth wel al aan het begin van de avond gereed te hebben, maar onder het eten (een tijdstip dat er altijd weinig foto’s worden gemaakt) even uitzet.

Check hier je snel je prijs en begin je kerst vrolijk

Moet ik de photobooth ver van tevoren reserveren?

Vier jij je kerstborrel op 15, 16, 21 of 22 december? Dan zou ik je aan willen raden om snel contact met ons op te nemen! Deze dagen zijn elk jaar super populair en snel gevuld.

Welke extra photobooth opties raden jullie aan?

Om je fotobooth ervaring ongekend te maken, bieden we tal van extra opties aan:

  • Picture Perfect Christmas aanbieding
  • Kerst achterwanden
  • GIF animated
  • Photobooth props kerst editie

Picture Perfect Christmas aanbieding t.w.v. 84,95

Dit pakket bestaat uit:

  • Kerst foto props
  • Gepersonaliseerde Email functie
  • Online galerie
  • Foto’s binnen 2 dagen nageleverd
  • Ook alle enkele foto’s digitaal nageleverd

Kerst achterwanden photobooth

Maak je photobooth inhuur compleet met onze kerst achterwanden (alleen verkrijgbaar voor de fotobus en fotohokjes). Deze backdrops geven de foto’s het ultieme kerstgevoel mee. Aangevuld met dit leuke foto props kerst pakket, een top begeleider uit ons team en een gepersonaliseerde fotostrip, kan de avond niet meer kapot.

photobooth huren kerstborrel achterwanden

GIF Animated booth

Wil je naast een leuke fotostrip je gasten een nog leuker aandenken meegeveven? Dan is de GIF animated booth optie super leuk om bij je fotobooth te huren.

Bij de GIF booth optie, worden de foto’s gemaakt in het fotohokje verwerkt tot een leuk Boomerang GIF filmpje. Dit GIF bestandje kan je natuurlijk via de Ipad mailen. Een nog completer herinnering aan de avond. Wil je meer over ons GIF optie te weten komen? Deze blog maakt je een GIF expert.

Gif booth huren kerst

Photo props kerst

Om de photobooth belevenis helemaal compleet te maken, raden we natuurlijk een setje kerst photo props aan.

Onze props zijn gemaakt van stevig karton en voorzien van een houten stokje en te koop via onze Webshop.

foto props kerst

Je kerstfeest laten organiseren door een evenementen bureau?

Wil je liever alles uit handen geven het je kerstfeest door een evenementen bureau laten organiseren?
Met onderstaande event bureaus hebben wij zelf een super goede ervaring:

Catering op je kerstborrel?

Natuurlijk gaat er niets boven een heerlijk hapje en drankje op je feest.

Zelf kunnen wij dat helaas niet regelen, maar onderstaande bedrijven zijn we een paar keer tegengekomen en die verzorgde heerlijk eten.

Check hier jouw photo booth prijs

Waar kan je een photobooth nog meer voor inzetten?

Naast kerstfeestjes, kan je een photobooth natuurlijk ook nog veel vaker gedurende het jaar inzetten!

Nieuwjaarsrecepties

– Zomer borrels

– Bedrijfsevenementen

Beurzen

– Open dagen

Lange termijn – instore merkactivatie

 

 

Facebook Comments

Photobooth huren feest

4 oktober 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!