photobooth christmas drinks

Photobooth huren Kerstborrel | maak samen de mooiste herinneringen

Photobooth huren Kerstborrel

Gefeliciteerd! Jij bent waarschijnlijk de gelukkige die dit jaar vanuit de party squad de photobooth voor de (online) Kerstborrel mag gaan regelen.

In deze blog gaan we binnen enkele minuten een photobooth expert van jou maken, zodat jij al je collega’s kan imponeren met de leukste ideetjes voor een ongekend leuke photobooth belevenis.

Waarom een photobooth huren op de kerstborrel

Een jaar lang hebben jullie heel erg hard gewerkt voor de zaak. Er zijn hoogtepunten geweest en wellicht ook wat dieptepunten. Een kerstborrel is echt zo’n moment aan het einde van het jaar om alle remmen los te gooien en het succes gezellig met zijn allen te vieren.

Een photobooth geeft een extra entertainment factor aan je (online) feest. Eindelijk kan je eens met die leuke collega op de foto, of gezellig met de hele afdeling (als dat past natuurlijk).

Na een fotosessie van 4 te gekke momenten, worden de foto’s direct uitgeprint en is deze foto het ultieme herinnering aan dit feest. Wedden dat je na de kerstvakantie alle strips op kantoor tegen komt?

Photobooth tip van de dag: sommige van je collega’s zullen misschien vergeten dat de foto’s ook digitaal worden opgeslagen. Zoen dus niet stiekem voor de camera als niemand dat mag weten!
Wij geven onze opdrachtgevers ook altijd het advies om de foto’s zorgvuldig te checken voordat ze op intranet of in de online galerie worden gezet.

Verhuren jullie photobooths met begeleiding?

Jazeker! Op feesten en partijen staat er bijna altijd iemand van ons team bij de photobooth. De reden hiervoor is dat wij de allerbeste foto kwaliteit willen leveren en daar een photobooth host onmisbaar bij is. Over de voor- en nadelen van een host heb ik een leuk artikel geschreven dat je hier kunt lezen.

Vergelijk het met een barman.. Laat jij je collega’s zelf los gaan op het biervat, of wil je dat een barman netjes de biertjes tapt en iedereen enigszins in het gareel houdt.

Alleen onze fotokast, polaroid printer, polaroid camera’s en instagram printers worden zonder personele begeleiding verhuurd.

Foto afdruk – kan ik het fotokader personaliseren?

De fotoprint is het ultieme souvenir aan een kerstfeest. Wedden dat je de maanden na het kerstfeest de fotostrips overal ziet hangen en op ziet duiken? Juist daarom is het zo belangrijk voor ons dat jullie bedrijfslogo mooi op de fotostrip wordt meegeprint en helemaal in stijl is vormgegeven. We hebben een zeer professionele vormgeefster bij ons in dienst die van elk fotokader een feestje probeert te maken.

photobooth huren kerstborrel

Maak je het fotokader liever zelf op, dan is dat ook mogelijk! We kunnen je dan onze templates toesturen, met uitgebreide uitleg voor een perfect ontwerp.

Onbeperkte photobooth foto’s afdrukken.

De print uit de photobooth is het ultieme aandenken aan de avond! Daarom is het bij ons standaard om de foto’s via onze bijgeleverde iPad zoveel als nodig af te drukken.

Zo weten we zeker dat iedere gast met een foto herinnering uit de fotobooth naar huis gaat. Spring je dus met 5 collega’s het hokje in, dan kun je ook alle 5 een leuke fotoprint mee naar huis krijgen. Via de iPad is het ook mogelijk om alle foto’s direct naar jezelf te E-mailen.

Photoboot huren onbeperkt printen

Welk type photobooth past bij ons feest?

De ontwikkelingen in photobooth land staan gelukkig niet stil. De afgelopen jaren zijn er super leuke initiatieven ontwikkeld:

Over de voor- en nadelen van de verschillende typen photobooths kan je deze blog doorlezen. – Photobooth huren keuze gids -.

Een fotohokje is nog altijd mijn persoonlijke favoriet, omdat daar (als het gordijntje eenmaal dichtgaat) echt de allerleukste foto’s worden gemaakt.

Wil je iets op bijvoorbeeld een kerstmarkt of kerst festival doen? Dan is onze fotomarketing belevenis ook te gek!

Moet ik de photobooth ver van tevoren reserveren?

Vieren jullie de kerstborrel op 13, 14, 20 of 21 december 2018?
Dit zijn dagen waarop heel veel van onze vaste klanten ook hun borrel vieren.  Wees er dus snel bij om je fotopaal of fotozuil te reserveren.

Een echte kerst belevenis?

fotobooth huren kerstborrel
Natuurlijk kunnen we deze belevenis helemaal in kerstsfeer omtoveren. Dat is wel zo leuk voor iedereen. Wat dacht je hiervan:

  • Kerst achterwand
  • Foto props in kerst thema
  • GIF animated met kerst fotokader
  • Begeleider in kerstpak

Kerst achterwanden voor in de photobooth

Maak je photobooth inhuur compleet met onze kerst achterwanden (alleen verkrijgbaar voor de fotobus en fotohokjes). Deze backdrops geven de foto’s het ultieme kerstgevoel mee.
We hebben keuze uit 4 verschillende achterwanden in dit thema.

photobooth huren kerstborrel achterwanden

GIF Animated booth – laat ze bewegen

Wil je naast een leuke fotostrip je gasten een nog leuker aandenken meegveven? Dan is de GIF animated booth optie super leuk om bij je fotobooth te huren.

Bij de GIF booth optie, worden de foto’s verwerkt tot een leuk Boomerang GIF filmpje. Dit GIF bestandje kan je natuurlijk via de iPad mailen. Een nog completer herinnering aan de avond. Wil je meer over ons GIF optie te weten komen? Deze blog maakt je een GIF expert.

Gif booth huren kerst
foto props kerst

Kerst Foto Props – tover iedereen om in kerstsfeer

Om de photobooth belevenis helemaal compleet te maken, raden we natuurlijk een setje kerst foto props aan.

Standaard nemen we altijd al wat kerst artikelen mee, maar deze sets maken het echt af voor iedereen.

Het resultaat van de photobooth inhuur

De dag na het feestje loop je behoorlijk uitgeput  van al het organiseren) het bedrijf binnen.

Op het prikbord zie je plots 20 fotostrips hangen met daarop allerlei leuke foto’s uit de fotobooth.
Rondom de foto’s hangen post-its met daarop de volgende termen “super vet!” “goed georganiseerd”, “wat een herinnering”, “binnenkort weer doen?”.

Je baas geeft je een schouderklop en zegt: “Goed geregeld zeg!”

“Die photobooth heeft ons team echt weer wat dichter bij elkaar gebracht!”

Ik weet genoeg, laat mij de prijzen zien!

Je kerstfeest laten organiseren door een evenementen bureau?

Wil je liever alles uit handen geven het je kerstfeest door een evenementen bureau laten organiseren?
Met onderstaande event bureaus hebben wij zelf een super goede ervaring:

Catering op je kerstborrel?

Natuurlijk gaat er niets boven een heerlijk hapje en drankje op je feest.

Zelf kunnen wij dat helaas niet regelen, maar onderstaande bedrijven zijn we een paar keer tegengekomen en die verzorgde heerlijk eten.

Verderop in het jaar nog een feestjes?

Naast kerstfeestjes, kan je een photobooth natuurlijk ook nog veel vaker gedurende het jaar inzetten!

Nieuwjaarsrecepties

Zomer borrels

– Bedrijfsevenementen

Beurzen

Open dagen

Lange termijn – instore merkactivatie

Photobooth huren feest

8 november 2022

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op onze bruiloft hadden wij het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!