Merkbeleving - Maak je klanten gek met een photobooth in je winkel

De beste klantbeleving – Photobooth huren lange termijn

Klantbeleving of winkelbeleving, is geloof ik de meest gebruikte marketing term op dit moment. Onderzoekend op het internet, lezen we zelfs dat Emerce Marketing zegt dat klantbeleving belangrijker gaat worden dan prijs en product. Met onze naam Fotobelevenis zitten we dan wel goed voor de toekomst, maar hoe staat het er bij jullie voor? Ben jij klaar voor de toekomst?

Laat je klanten beleven, maak ze gek!

Er zijn natuurlijk meerdere wegen naar Rome om een klant jouw merk en jouw product te laten beleven. Een van die wegen is de inzet van een photobooth in je winkel of kantoorpand. We hebben het dan niet over 1 dagje inhuur, maar over de inhuur van een photobooth voor langere termijn. Bijvoorbeeld 2 dagen, of 7 dagen, of 21 dagen, of een jaar lang? Zolang als dat jij merkt dat het een toegevoegde waarde voor je merkt en omzet heeft. Je klanten kunnen zo de keuzestress  van het winkelen even achter zich laten en zonder na te hoeven denken ongekend leuke herinneringen maken in jouw fotohokje. De foto worden vanuit de photobooth direct afgedrukt, zodat je klanten direct met een mooie tastbare herinnering naar huis toe gaan. Eventueel is het ook nog mogelijk om direct een kortingvoucher mee te laten printen, waarbij je klanten korting krijgen op hun volgende aankoop. En ander gaaf voucher idee kwam ik laatst tegen bij BringMeBag.com. Dat is een leuk bedrukt tasje met een voucher, waar je dan de foto als kadootje in kan doen tezamen met alle aankopen:)

Enthousiast gegil in je winkel prikkelt de zintuigen

En waar zintuigen worden geprikkeld, kan volgens L1nda magazine de verkoop van je artikelen en de productiviteit van je medewerkers weleens toe gaan nemen. Je medewerkers moeten dan natuurlijk niet zelf non-stop in de photobooth gaan zitten, maar zo nu en dan eens wat leuke foto’s van de collega’s met elkaar zal de teamspirit binnen het bedrijf vast en zeker in positieve zin helpen.

Als je photobooth foto’s in je etalage hangt

En je daarbij een bordje hangt ‘Maak hier je gratis foto’, dan weet je 100% zeker dat de klantenstroom  hoger zal zijn dan normaal gesproken. Natuurlijk zullen het niet allemaal potentiële kopers zijn, maar ze gaan wel allemaal je winkel uit met jouw logo op een te gekke fotoprint. En, zoals het op internet werkt, zo werkt het ook in de echte wereld. Des te meer bezoekers, des te groter de kans op een aankoop.

Het digitale fotobestand voor remarketing

Natuurlijk bewaren we alle geschoten foto’s ook digitaal en juist deze foto is nog eens super in te zetten voor een remarketing actie. Zo is het mogelijk om de foto’s na te sturen naar je klanten als ze hun Email adres achterlaten en zich inschrijven voor je nieuwsbrief. Ook kan je er een leuke actie op Facebook aan koppelen, zodat ze bij thuiskomst kans maken op een leuke prijs. Daarnaast geven de foto’s ook voor je eigen marketing een toegevoegde waarde, want bedrijven die leuke dingen doen, trekken natuurlijk ook leuke klanten aan.

De Foto op de koelkast

Je klant komt na een lange dag winkelen dan eindelijk thuis. Trots laat hij/zij de nieuwe aankopen van die dag zien en plakt hij daarna meteen de foto uit jullie photobooth op zijn prikbord of koelkast. Gemiddeld hangt zo’n foto er 1  tot 2 jaar (wetenschappelijk bewezen uit eigen onderzoek onder vrienden) en zal deze foto een ‘Feel Good’ effect opwekken, dat wordt geassocieerd met jouw merk. Daarnaast zal deze foto ook door vrienden en familie worden bewonderd.

Hoe werkt de inhuur van een photobooth voor langere tijd?

Omdat we een groot verhuurder van fotohokjes zijn, beschikken we over een aardig aantal fotohokjes. Naast onze reguliere inhuur op feesten en bruiloften, hebben we altijd wel een paar fotohokjes paraat staan voor langere termijn fotomarketing inhuur.
Deze fotohokjes verhuren we zonder personele begeleiding, om zo de investering goed betaalbaar te houden (toevallig hebben we vorige maand net een blog geschreven over de voordelen van een begeleider bij een fotohokje, dat geldt vooral voor korte inzetten). Jullie verrichten het nodige onderhoud aan het hokje en door middel van een online inlog systeem, monitoren wij dagelijks de kwaliteit van de photobooth en leveren we de foto’s aan.

Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om onze photobooth helemaal te bestickeren? Zo krijgt de photobooth de uitstraling die past binnen jouw bedrijf of winkel. Het zal de winkel beleving helemaal compleet maken.

Ben jij toe aan een GRATIS inspiratie sessie, waarbij we de meerwaarde van een photobooth voor jouw klantbeleving in beeld gaan brengen?

Neem dan snel contact met ons op

Winkelbeleving verhogen met een photobooth

Photobooth huren zakelijk

8 april 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

UWV Logo
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
logo Armade Music photobooth

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!