Photobooth huren Utrecht

Photobooth huren Utrecht | Een herinnering voor het leven

Super leuk dat jij de aangewezen persoon bent die een photobooth mag gaan huren in en rondom Utrecht.

Wellicht wil je een fotohokje huren voor een bruiloft bij boerderij Mereveld, een fotobusje bij Feel good tent events, of onze fotokast voor een winkelopening in het centrum van Utrecht.

Op deze pagina laten wij je alle belangrijke zaken zien waar je bij het huren van een photobooth rondom Utrecht rekening mee moet houden.

Waarom een photobooth huren?

De belangrijkste vraag die we onszelf altijd stellen is de ‘waarom’ vraag. Waarom zouden mensen in hemelsnaam een photobooth moeten huren op hun bruiloft of feestje?

Het antwoord is simpel, want het maakt niet uit wat voor soort evenement je gaat organiseren, een photobooth doet het overal wel goed!

Mensen kunnen gratis en voor niks op de foto en daar zullen ze uitermate veel gebruik van gaan maken.Als trofee krijgen ze een foto print mee naar huis, een tastbare herinnering voor het leven.

Photobooth fotobus huren in Utrecht voor een bruloft

Al voordat de foto wordt gemaakt is er al een stukje beleving in de rij. Mensen kunnen vaak al stiekem wat meekijken en hun toffe poses oefenen. Tijdens het foto moment worden er gekke bekken getrokken, vreemde poses aangenomen en ongelofelijk veel gelachen met elkaar.

Natuurlijk krijg jij als opdrachtgever ook alle foto’s nog digitaal aangeleverd. Daarnaast is het mogelijk om de digitale fotostrookjes in een online galerie te plaatsen, zodat alle genodigden nogmaals kunnen genieten van de mooie moment.

Bij welk event ga je de photobooth inzetten?

Een photobooth is werkelijk op bijna elk evenement in te zetten, zolang er maar leuke mensen zijn. Onze phtobooths worden erg veel ingezet op:

 • Bruiloften: samen met al die mensen uit de provincie Utrecht op de foto
 • Bedrijfsfeesten: eindelijk met die leuke collega’s op de foto!
 • Intranetfoto’s: voor (minder) serieuze profielfoto’s van iedereen in je organisatie.
 • Marketingevents: Maak indruk op het publiek met een foto die ze mee kunnen nemen
 • My sweet 16 en 18 feesten: Hoe jong je ook bent, herinneringen maak je voor later.
 • Festivals: Een ongekende magnetische werking
 • Huwelijks jubilea: met oude vrienden mooi nieuwe herinneringen maken.

Er zijn zoveel verschillende booths

Zo ondertussen zijn er heel wat verschillende type photobooths op de markt, van heel veel verschillende aanbieders. En weet je wat het mooiste is: allemaal schreeuwen ze dat ze de beste photobooths van Nederland hebben.

Een ware photobooth jungle noemen we het soms weleens!

Vaak is het goed om allereerst eens de leveranciers check te doen voordat je iets gaat reserveren. Daarnaast is het ook belangrijk om te onderzoeken welke photobooth het beste bij jullie past.

Wil je bijvoorbeeld een photobooth met begeleiding, of wellicht een fotokast die je voor 24 uur kunt huren?

Hoewel onze photobooths er in verschillende uitvoeringen zijn, hebben ze allemaal 1 ding gemeen. Ze maken te gekke foto’s welke ze onbeperkt printen. Zo kan werkelijk iedereen met een foto van zichzelf naar huis toe.

photobooths fotohokje huren voor bruiloft of feest in Utrecht

Fotohokje (kiekjeskast – pasfotohokje)

Fotohokjes blijven onze grootste favoriet. De reden hiervoor is dat er werkelijk de gekste dingen achter dat gesloten gordijn gebeuren. Met 1 druk op de knop start het fotohokje met het maken van foto’s en zie je door het gordijntje heen mensen de gekste poses aannemen. Na de sessie worden de foto’s direct afgedrukt en kan iedereen genieten van zijn foto.
 • Iedereen met een echte foto afdruk naar huis
 • In verschillende uitvoeringen
 • Belachelijk mooie foto’s
Photobooths fotodoos huren bruiloft in Utrecht

Flitskist (fotobox – flitsbox)

De naam zegt het eigenlijk al, uit deze kist komt een ongekend mooie flits! Binnen in de kast zitten 2 professionele flitsers waardoor we een ongekende lichtverspreiding krijgen. De looks van de flitskist doet het ook altijd erg goed, mensen vinden het een super interessant stukje meubel.

 • De leukste groepsfoto’s voor de kist
 • Mogelijkheid voor GIF animated optie
 • Ongekende flits voor te gekke foto’s
Fotokast fotokist fotodoos sharingbox voor bruiloft huren in Utrecht

Fotokast (fotodoos – fotobox)

Iets minder gesloten dan een fotohokje, maar dan nog steeds de pret van het foto’s maken. De fotokast brengt mensen dichter bij elkaar zoals we het zelf zeggen. Aan de zijkant komt de fotoprint er direct uitrollen en door de unieke ringflitser is de belichting heel erg mooi.
 • Geweldig voor wat grotere groepen
 • Print zoveel foto’s als je kan
 • Compact van stuk, groot in kwaliteit
Photobooths Fotobusje huren voor je bruiloft in Utrecht

Retro Volkswagen Fotobusje

Onze Volkswagen Fotobus blijft een ongekende eye catcher. Waar we ook staan in het land, mensen blijven het een te gekke auto vinden. Helemaal dol worden ze als ze horen dat je er ook in kan zitten voor een super leuke foto. Het record staat op 10 mensen tegelijk, opgepropt in de bus. Of dat de foto echt mooier maakt durf ik niet te zeggen, maar leuk om te zien was het wel.

 • Nog wat gekker dan een fotohokje
 • Belachelijke marketing magneet deze VW T2a
 • Direct fotoprint voor iedereen

Een gratis advies gesprek

Iedere photobooth heeft zo zijn eigen specificaties en doeleinden, in deze blog: photobooth huren keuzegids lopen we alle soorten fotobooths met je door en ben je binnen no-time een photobooth professional.

Waarom we al deze informatie zo weggeven? Omdat het voor ons heel erg belangrijk is dat mensen kiezen voor de juiste foto activatie. Dit zorgt ervoor dat er optimaal gebruik van zal worden gemaakt en de printer niet stil zal staan.

Juist hierom is het ook mogelijk om gratis en voor niks een adviesgesprek aan te vragen. We vinden het fijn om voor het telefonische gesprek een goed beeld te kunnen vormen van jullie wensen. Je wensen kan je achterlaten als je op onderstaande knop klikt.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek

Waar in Utrecht ga je de booth inzetten?

Wij vinden het altijd heerlijk om zeer goed voorbereid op locatie aan te komen. Dat is ook de reden dat we van alle locaties waar we ooit zijn geweest de aanrijroutes bewaren:)

Rondom Utrecht zijn we o.a. al bij de volgende locaties geweest: Basis, De Fabrique, Club Poema, Fort aan de Klop, Boerderij Merveld, Ottone, Winkel van Sinkel, Tivoli Vredenburg, Werkspoor Kathedraal en nog veel meer gave plekken natuurlijk

Trouwplannen in Utrecht?

Wil je een photobooth huren voor je bruiloft? Super tof! Speciaal voor jou heb ik super veel waardevolle tips & gratis foto props klaarliggen. Het enige wat je hoeft te doen is op de volgende link te klikken. JA IK WIL GRATIS TIPS & FOTO PROPS

Kijk verder natuurlijk ook eens in onze webshop voor de mooiste gastenboeken en photobooth hoesjes: www.feestbelevenis.nl

Flitskist fotobox huren voor je bruiloft

Hopelijk ben je na het lezen van deze pagina compleet geïnformeerd over onze diensten. Ben jij benieuwd of we beschikbaar zijn en wat eventuele kosten zouden zijn? Druk dan op onderstaande knop!

Bereken vrijblijvend je prijs

Opties

Thema achtergronden

We vinden het heerlijk om jullie het WOW effect mee te geven aan een foto en daarom hebben we verschillende achtergronden ontworpen die bij de meeste thema's goed passen! Unieke thema achterwanden, hebben we in de volgende varianten: zwart, zilver, goud, 80's (zwart/wit), retro (groen/wit), party, rood, mugshot, roze stippen, safari.

Lees meer

Polaroid camera huren

Ben jij naast een fotohokje op zoek naar nog meer foto entertainment? Vanuit Fotobelevenis verhuren we ook Polaroid Camera's. Daarbij kan er gekozen worden uit enkel verhuur van de camera of in combinatie met super enthousiast personeel!

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Heel fijn om met Fotobelevenis samen te werken. Goede follow up, redelijke prijzen, leuk personeel en het hele concept is gewoon geweldig en al het personeel was heel enthousiast en heeft opnieuw een mooie blijvende herinnering meegekregen. Voor herhaling vatbaar!"

Nienke

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
UWV Logo
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!