Watskeburt? Watskebizzy bizzle rob robber Photobooth

Bijna 2 maanden hebben we niks op onze blog gezet.
Oh jeetje, Watskeburt?
Watskebizzy bizzle rob robber

Ehmmmmm,tja… We hadden het te druk met al onze klanten en projecten!
Wat zijn we 2013 uitgevlamd, niet te geloven.

Te gekke bruiloften, bruidsbeurzen, annual meetings, super vette bedrijfsfeesten, kickuh lanceringen, het kon allemaal niet op!
Daarnaast hebben we het ook als eerste in Nederland voor elkaar gekregen om een Blacklight Photobooth te maken en heeft onze photobooth bus de afgelopen maand de nodige kilometers mogen rijden. Een mooie update hiervan kan je ‘op korte termijn’ terugvinden op onze site www.photoboothbus.nl

Verder zijn Marijn en ik een nieuw avontuur ingedoken, namelijk de verhuur van Intstant fun camera’s in combinatie met leuke props! Een super leuke toevoeging op je bruiloft, voor je bachelor party of bij baby shower. De oprichting van www.Polaroidfun.nl heeft daarmee ook iets boven het bijhouden van de blog gestaan.
Oja… www.photoboothprops.de – Verrücktheiten an einem Holzstab , is ook online! De photoboothprops site voor onze Duitse klanten!

Om nou van elk event een apart blogje achteraf te maken leek ons wat overbodig, daarom hebben we het samengevat in een mooi fotoverslag, zodat jullie toch kunnen genieten van ons avonturen van afgelopen maanden..

Facebook Comments

Photobooths fotomarketing

7 januari 2014

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!