fbpx

Watskeburt? Watskebizzy bizzle rob robber Photobooth

Bijna 2 maanden hebben we niks op onze blog gezet.
Oh jeetje, Watskeburt?
Watskebizzy bizzle rob robber

Ehmmmmm,tja… We hadden het te druk met al onze klanten en projecten!
Wat zijn we 2013 uitgevlamd, niet te geloven.

Te gekke bruiloften, bruidsbeurzen, annual meetings, super vette bedrijfsfeesten, kickuh lanceringen, het kon allemaal niet op!
Daarnaast hebben we het ook als eerste in Nederland voor elkaar gekregen om een Blacklight Photobooth te maken en heeft onze photobooth bus de afgelopen maand de nodige kilometers mogen rijden. Een mooie update hiervan kan je ‘op korte termijn’ terugvinden op onze site www.photoboothbus.nl

Verder zijn Marijn en ik een nieuw avontuur ingedoken, namelijk de verhuur van Intstant fun camera’s in combinatie met leuke props! Een super leuke toevoeging op je bruiloft, voor je bachelor party of bij baby shower. De oprichting van www.Polaroidfun.nl heeft daarmee ook iets boven het bijhouden van de blog gestaan.
Oja… www.photoboothprops.de – Verrücktheiten an einem Holzstab , is ook online! De photoboothprops site voor onze Duitse klanten!

Om nou van elk event een apart blogje achteraf te maken leek ons wat overbodig, daarom hebben we het samengevat in een mooi fotoverslag, zodat jullie toch kunnen genieten van ons avonturen van afgelopen maanden..

Facebook Comments

Photobooths fotomarketing

7 januari 2014

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje is een echte aanrader voor een bruiloft, feest of event. Als onze gasten op de bruiloft vonden het fantastisch en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Verder goede service en vriendelijke mensen. In een woord: Super!"

Kim van Dalen - Purmerend

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!