fbpx

Watskeburt? Watskebizzy bizzle rob robber Photobooth

Bijna 2 maanden hebben we niks op onze blog gezet.
Oh jeetje, Watskeburt?
Watskebizzy bizzle rob robber

Ehmmmmm,tja… We hadden het te druk met al onze klanten en projecten!
Wat zijn we 2013 uitgevlamd, niet te geloven.

Te gekke bruiloften, bruidsbeurzen, annual meetings, super vette bedrijfsfeesten, kickuh lanceringen, het kon allemaal niet op!
Daarnaast hebben we het ook als eerste in Nederland voor elkaar gekregen om een Blacklight Photobooth te maken en heeft onze photobooth bus de afgelopen maand de nodige kilometers mogen rijden. Een mooie update hiervan kan je ‘op korte termijn’ terugvinden op onze site www.photoboothbus.nl

Verder zijn Marijn en ik een nieuw avontuur ingedoken, namelijk de verhuur van Intstant fun camera’s in combinatie met leuke props! Een super leuke toevoeging op je bruiloft, voor je bachelor party of bij baby shower. De oprichting van www.Polaroidfun.nl heeft daarmee ook iets boven het bijhouden van de blog gestaan.
Oja… www.photoboothprops.de – Verrücktheiten an einem Holzstab , is ook online! De photoboothprops site voor onze Duitse klanten!

Om nou van elk event een apart blogje achteraf te maken leek ons wat overbodig, daarom hebben we het samengevat in een mooi fotoverslag, zodat jullie toch kunnen genieten van ons avonturen van afgelopen maanden..

Facebook Comments

Photobooths fotomarketing

7 januari 2014

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis

© 2019 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!