Photobooth bruiloft

Photobooth op de bruiloft van Daniel en Zosia

 

We rijden het hele land door met ons fotohokjes, van Maastricht naar Enschede en van Groningen naar Rotterdam. Want bij ons kan jij een geweldigde photobooth huren voor jouw bruiloft. Maar, zo nu en dan is het ook best fijn om gewoon eens lekker dicht bij huis een fotobelevenis te verhuren! Ditmaal op de bruiloft van Daniel en Zosia, die hun feest bij De Hofjes in Wormer vierden! Een Top Trouwlocatie!

De locatie met een prachtig uitzicht over het water en waar je bij mooi weer op een schitterend terras kunt trouwen. Wosie, daar houden we van!

De avond was geweldig en zo’n beetje alle gasten hebben de booth wel kunnen gebruiken! Hopelijk heeft iedereen een te gekke foto herinnering aan zijn koelkast hangen!

Voor de bruidsgasten: Via onderstaande link krijgt u toegang tot de online galerie!

 

Galerie Daniel & Zosia

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

3 juli 2016

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!