Photo booth huren?
Maak jullie feest of bruiloft onvergetelijk

Belevingsgarantie photobooth

Beleefgarantie

Wij krijgen gemiddeld een 9.8 van 645 klanten. Yeah!

Onbeperkte foto's

Elke gast op jullie feestje kan meerdere keren op de foto.

Overal in Nederland

Verhuur van photo booths voor bruiloften door het hele land.

Onbeperkt foto's maken met een photo booth

Geef je gasten wat feestartikelen en een photo booth? Dan wordt het gegarandeerd een levendige happening. Sterker nog: gasten zullen jullie feest of bruiloft herinneren als een topfeest. De foto’s hangen als bewijs op hun prikbord. Dat was lachen!

En weet je wat het leuke is als herinnering? Als je jouw gasten vraagt om 1 fotostrip in het gastenboek te plakken kunnen jullie achteraf nagenieten van alle doldwaze acties en gekke bekken van familie en vrienden.


foto booth bruiloft loosdrecht finley
mensen voor een photobooth fun

Specialist in photo booth verhuur

Al sinds 2010 behoort Fotobelevenis tot de topverhuurders van photo booth in Nederland en België. Met een team van 10 mensen en 2 vestigingen verzorgen we jaarlijks meer dan 600 unieke fotobelevenissen. Van bruiloften tot personeelsfeestjes en van 30 gasten tot wel 10.000 bezoekers op een beurs.
Samen maken we er een perfecte belevenis van. Mogen wij jullie huwelijksfeest ook toevoegen aan onze agenda? Dat zouden we super vinden!

Wat vinden bruidsparen van onze photo booths?

Absoluut een aanrader! Met de flitskist hebben we op ons trouwfeest de extra dimensie gekregen die wij zochten. Echt een heel leuke aanvulling van de avond.

Vanaf het moment dat de flitskist 'open' ging, heeft ie volop foto's gemaakt en bij iedereen een glimlach opgeleverd. We hebben enorm veel plezier gehad. Een leuk aandenken aan ons trouwfeest .

bruidspaar fotohokje

Michel en MarijkeEcht een aanrader. Allereerst de weg naar de huwelijksdag toe, goede en complete informatie en denken overal in mee.

Prijs - kwaliteitsverhouding is super. Daarnaast vinden alle bruiloftsgasten de fotostrip een leuker aandenken aan het feest dan welk ander cadeautje dan ook.

fotokast huren

Sandra en Mark

Ik kan alleen maar lovende woorden uitspreken over Fotobelevenis.nl.
Vanaf het moment dat ik contact met ze heb opgenomen tot naderhand, was de communicatie vlekkeloos. Heerlijk makkelijk en snel.
Het fotohokje was superleuk. We hadden een 50-jarig huwelijk van onze ouders, het publiek was dus ook een beetje ouder. Zowel de gasten als ook mijn ouders vonden het helemaal te gek.

Fotohokje huren jubileum

Christa Rosendaal


Waarom onze photo booth een slimme keuze is

De hele dag vermaak
Een photo booth is topentertainment voor jong en oud. En feestartikelen kunnen wij ook meeleveren.
Belevingsgarantie
Van 249 bruidsparen kregen we gemiddeld een 9,7 voor onze photo booth service.
24/7 support
Er gaat haast nooit iet mis met onze photo booths. Gebeurt er tóch iets? Dan staan wij altijd paraat om je te helpen.
Direct geprint
Per fotosessie komen 2 fotostrips uit de photo booth rollen. Er zitten meer strips in dan jullie in een dag kunnen opmaken.
Gastenboek vol foto's
Laat je gasten een fotostrip in het gastenboek plakken voor een ultieme herinnering aan jullie bruiloft.
Ruim op tijd geleverd
Je photo booth staat klaar voordat de eerste gasten aanwezig zijn. En hij blijft tot in de late uurtjes bij jullie.

SuperDeal: korting als je nu een optie neemt

Willen jullie voordelig een photo booth huren voor jullie bedrijfsfeest of bruiloft? Eentje die meer fotostrips bevat dan jullie op kunnen maken? Met onze SuperDeal ben je goedkoop uit, krijg je topkwaliteit foto’s en 24/7 service.

 Maak je bruiloft of feest nóg leuker. Neem nu een vrijblijvende optie voor een van de onderstaande fotobelevenissen.


Fotozuil hele dag inhuur

Fotozuil bruiloft 2021
 • Hele dag beschikbaar
 • Hoge prijs/fotokwaliteit verhouding
 • Directe print (2 fotostrips per sessie)
 • Onbeperkte hoeveelheid sessies
 • Keuze uit 24 fotostrip designs
 • Geen host, wel 24/7 support
 • Foto’s digitaal nageleverd (binnen 7 werkdagen)
 • Online galerie met alle foto's

Van 677,-

Voor €525,-*

Fotospiegel hele dag inhuur

Fotospiegel bruiloft 2021
 • Hele dag beschikbaar
 • Hoge prijs/fotokwaliteit verhouding
 • Directe print (2 fotostrips per sessie)
 • Onbeperkte hoeveelheid sessies
 • Keuze uit 24 fotostrip designs
 • Geen host, wel 24/7 support
 • Foto’s digitaal nageleverd (binnen 7 werkdagen)
 • Online galerie met alle foto's

Van €813,-

Voor €613,-*

*Exclusief reiskosten a 0,40 per/km vanuit Purmerend of Deventer

De voordelen nog even op een rijtje

Fotobelevenis

Huur voor de hele dag tot in de late uurtjes

Altijd met print functionaliteit 

Geen medewerker, dus goedkoper 

Compleet verzorgd 

Beste fotobelichting door professionele flitsers  

Andere aanbieders

✓ Voor een beperkt aantal uren

✓ Alleen goedkoop zonder print functie

✓ Medewerker op locatie en daardoor prijziger

✓ Maken gebruik van continue verlichting

Klantenvertellen reviews Fotobelevenis

Hoe wij zorgen voor de perfecte ervaring?

Stap 1: We bellen altijd om je wensen door te spreken

We vinden het fijn om je na de aanvraag even te bellen. Zo kunnen we goed naar je wensen luisteren en onze expertise gebruiken om jullie bruiloft helemaal onvergetelijk te maken met de perfecte photo booth, fotozuil of fotospiegel. En misschien wil je ook feestartikelen voor op de foto door ons laten regelen? Dat kan!

Photo Booth huren Amsterdam
offerte aanvragen fotohokje

Stap 2: Een heldere offerte, geen kosten achteraf

Om alle afspraken duidelijk op papier te hebben, stellen we altijd een vrijblijvende offerte op! Deze offerte is 14 dagen geldig, waarbij de optie op de photo booth op jullie huwelijksdatum ook gegarandeerd is.

In onze offertes zijn de kosten duidelijk uitgesplitst, zoals de huur van de photo booth, extra feestartikelen en de transportkosten vanaf Deventer of Purmerend. Met onze heldere offerte weten jullie zeker dat je een all-inclusive prijs met ons afspreekt.Stap 3: Project opstart - met volle vaart erin

Ken jij dat gevoel van "nog even de avond van tevoren?" Wij doen niet aan haast of stress. Wij regelen alles ruim voor jullie bruiloft, want dat is weer een punt van jullie to do lijst af.

Zijn jullie akkoord op de offerte? Dan krijg je direct onze vragenlijst met alle informatie die we van je nodig hebben om de perfecte fotobelevenis te organiseren. Vul deze zo snel mogelijk in, dan gaan we er een mooi feestje van maken.


Hard working people
Fotostrip uit photobooth

Stap 4: Het ontwerp voor jullie fotokader

We hebben een mooie verzameling fotostrip-templates waaruit jullie mogen kiezen. Hier zetten we gratis jullie namen en huwelijksdatum in. Ga je liever voor iets unieks? Onze vormgeefster maak speciaal voor jullie een ontwerp voor de meerprijs van €24,95.

Stap 5: De photo booth wordt ruim op tijd geleverd

Wij vertrekken ruim op tijd naar jullie feestlocatie om de photo booth neer te zetten. We houden rekening met files en ander onverwacht oponthoud onderweg. Jij weet dus 100% zeker dat je photo booth up and running is vóór je eerste gasten er zijn. Dat geeft ons ook de kans om een paar simpele dingetjes uit te leggen over de photo booth aan de mensen van je feestlocatie. Zo kunnen jouw gasten bij binnenkomst direct aan de slag met het maken van fotoherinneringen.


Fotohokjes fun in een fotobus
Fotohokje huren 50ste verjaardagStap 6: Een ongekend evenement

Say cheeeeese! Per fotosessie komen 2 fotostrips uit de photo booth rollen. Zo heeft iedereen een aandenken aan jullie heerlijke huwelijksfeest. Tot in de late uurtjes blijft de photo booth staan, want eerlijk is eerlijk… dan worden de leukste foto’s gemaakt!


Veelgestelde vragen

Q: Hoeveel foto's worden er per sessie afgedrukt?
A: Per fotosessie worden er twee fotostrips afgedrukt. Het leuke daarbij is natuurlijk dat er één foto mee kan worden genomen en de andere in bijvoorbeeld een gastenboek kan worden geplakt! Dat maakt zo’n suf gastenboek ineens 10 keer interessanter voor het bruidspaar.

Q: Iedereen wil graag een foto, hoe lossen we dat op?
A: Het klopt. Niet iedereen kan bij de eerste fotosessie direct een eigen print meekrijgen. Maar de oplossing is simpel. Ga gewoon nog een keer met z'n allen op de foto! Het aantal foto's dat gemaakt mag worden is onbeperkt, dus spring gerust nogmaals voor de fotokast of in het fotohokje.

Q: Verhuren jullie ook photobooths met een host/medewerker?
A: Jazeker, we beschikken over een ongekend leuk team van enthousiaste medewerkers die wekelijks op pad gaan met onze photo booths. Een voordeel van een host bij je booth is natuurlijk de service en sfeermaker. Ook ziet het er wat luxer uit als iemand de gasten vooraf vertelt hoe de fotomachine werkt. Maar hé, een host is niet per se nodig. Het is bijna zo eenvoudig als een selfie maken. Daarom verhuren we ook veel photo booths en fotozuilen zonder medewerker ter plaatse.

Q: Ik wil het fotokader graag personaliseren, zijn daar kosten aan verbonden?
A: We hebben een schitterende verzameling van gratis templates waaraan we gratis jullie namen en datum toevoegen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om onze vormgeefster een fotokader op maat te laten ontwerpen. De kosten hiervoor bedragen €24,95.

Q: Wat moeten we doen als er een storing optreedt bij de photobooth?
A: We gaan er natuurlijk niet van uit, maar het is altijd mogelijk dat er een storing op kan treden bij de photo booth. Onze telefonische hulplijn staat 24/7 tot jullie beschikking. En bij het opzetten van de photo booth geven we een duidelijke uitleg over de werking van de apparatuur.


Q: Werken jullie met een aanbetaling?
A: Na het definitief maken van jullie reservering starten wij het project intern op. Er zal dan onder andere een aanbetalingsfactuur van 10% jullie kant op worden gestuurd. Het resterende bedrag van de boeking zal 3 à 4 weken voor jullie feest worden gefactureerd.
Last minute? Dat is natuurlijk ook mogelijk en voor bedrijven is het ook mogelijk om op factuur te betalen.
^
Bel direct!