photobooths huren voor je zomerborrel

Photobooth huren zomerborrel – dat vergeet je niet snel

Photobooth huren zomerborrel

De vakantie is grotendeels voorbij en zo’n beetje heel Nederland begint langzaam aan weer met werken. Tijd voor een ‘get together’ in de vorm van een leuke zomerborrel.

Stel het je toch eens voor wat er allemaal kan gebeuren nadat je op ‘photobooth huren zomerborrel’ hebt gezocht…

Op vrijdagochtend loop jij met een wat stroef hoofd het kantoor binnen en zie je overal en nergens de te gekke fotostrips uit de fotobooth hangen.

In jouw kantoor hangt er nog een verdwaalde flamingo tussen de planten en op je bureau ligt een kaartje.

“Dank je wel voor het organiseren van deze onvergetelijke zomerborrel..” Groetjes van ‘De opperbaas’.

Dit willen we toch allemaal als we in de party squad van een bedrijf zitten? Iets onvergetelijks neerzetten met z’n allen op de zomerborrel. Daarnaast kan die gekke foto van de opperbaas uit het fotohokje ook nog weleens van pas komen bij je beoordelingsgesprek:)

fotobooth-huren-zomerfeest

Waarom een photobooth inzetten op je zomerborrel?

Vraag je eerst eens af waarom jullie een zomerborrel of personeelsfeest organiseren. In de meeste gevallen is dat niet alleen om iedereen te bedanken voor zijn inzet, maar ook om ‘gezellig’ met zijn allen samen te zijn en de teamspirit zo weer een boost te geven.

Met een leuke borrel, mooie locatie en wat eten zullen de meeste ‘get togethers’ al super geslaagd zijn.

Maar, een photobooth maakt het feest niet alleen geslaagd, maar ook onvergetelijk.

Gratis foto’s maken met je collega’s, gezichten trekken die je anders nooit op de werkvloer laat zien en stiekem even met die allerleukste collega op de foto.

Daarnaast is een fotobooth voor jong en oud geschikt! Werkelijk iedereen zal even een foto in de booth maken.

Momenten die niet meer verloren zullen gaan door de te gekke foto print die direct uit de fotobooth komt rollen.

En weet je wat helemaal mooi is? We werken als 1 van de weinige bedrijven in Nederland met onbeperkte foto prints. M.a.w. duik jij met 5 collega’s een boooth in, dan mag je ook alle 5 een fotostrookje mee naar huis nemen.

Daarnaast bewaren we ook alle digitale foto’s altijd en alle foto’s van jouw feest sturen wij dus ook door naar de party squad. Zo gaan al die mooie momenten echt nooit verloren.

Hoe werkt een photo booth eigenlijk?

In het kort gezegd is een photo booth niet meer dan een fotocamera met daaraan een printer gekoppeld. Natuurlijk zit er wel wat meer technologie achter, je kunt hier alles over teruglezen in deze blog: ‘goedkoop fotohokje huren’.

De camera is ook gekoppeld aan een beeldscherm, waarbij je precies kunt zien of iedereen goed staat gepositioneerd voor de foto.

Druk op de rode knop en de fotobooth zal starten met aftellen. 5-4-3-2-1.. Voel jij ‘m al aankomen? Iedereen wordt zenuwachtig en trekt de gekste bekken! Direct na het maken van de foto wordt deze op het beeldscherm vertoond, waarna echt niemand zijn lach meer in kan houden.

Terwijl iedereen nog aan het bijkomen is, telt de fotokast gewoon weer af voor de volgende foto.  Na een reeks van 4 foto’s, staat bij iedereen het zweet op zijn voorhoofd en komen de foto’s direct uit de fotobooth rollen.

Iedereen is dol enthousiast en vraagt meteen aan onze begeleider of de foto ook meerdere malen kan worden afgedrukt. Dat is eenvoudig mogelijk via de iPad die naast de fotobooth staat.

Zo weten wij zeker dat alle gasten met een ongekend mooie tastbare herinnering naar huis gaan.

Wedden dat ze later op de avond nog een keer achterin de rij aan gaan sluiten?

Welke photobooth past het beste bij onze zomerborrel?

We verhuren verschillende typen photobooths omdat er veel verschillende wensen zijn.

Zo worden sommige feestjes op zeer kleine locaties gehouden, waar anderen een compleet kasteel afhuren. Vinden mensen het soms fijn om maar met een paar man op de foto te gaan, waar anderen met het hele team foto’s willen maken.

In deze blog ‘photobooth huren keuzegids’ hebben we zo goed als mogelijk alle verschillen in de photobooths uit elkaar gezet.

Onze meest verhuurde fotoboohts voor zomerborrels zijn:

Fotohokje

Fotokast

Flitskist

VW-Fotobus

Hoe tune ik mijn photobooth helemaal naar een zomers thema?

Om het zomerse thema eenvoudig terug te laten komen kunnen we enkele mooie toevoegingen bij de photobooths leveren. Voor niet al teveel geld kan je de booth daarmee helemaal omtoveren naar zomers karakter, zodat er ook nog budget overblijft voor andere belangrijke dingen.

Fotostrip in zomers thema

Photobooth-huren-zomerborrel-fotostrookje

De fotostrookje uit de photobooth noemen wij een fotostrip en kunnen we helemaal personaliseren. Dat zit bij onze prijs inbegrepen en onze vormgeefster maakt in samenspraak met jullie de allermooiste foto strips op.

Een datum, logo en naam van het feest is vaak aan te raden, zodat mensen over een jaar nog precies weten waar de foto is genomen. Een tastbare herinnering die nog lang zal blijven voortbestaan.

We horen echt ongelooflijk vaak van klanten dat ze na twee jaar nog steeds die leuke fotostrips op kantoor hebben hangen!

Wil je wat meer inspiratie opdoen? De blog over ‘de perfecte fotostrip uit een fotohokje’ laat alle mogelijkheden zien.

Achterwand in de fotobooth

In ons fotohokje en onze fotobus is het mogelijk om een zomerse achterwand te installeren. Deze achterwanden met daarop ijsjes, flamingo’s of kaketoes geven een zomers karakter tijdens het foto’s maken.

backdrops photo booth huren

Voor de overige foto machines is het mogelijk om een vrijstaande achterwand met leuke linten te bestellen. Deze linten geven de foto’s een extra feestelijk karakter mee.

Zomerse foto props

Om het helemaal af te romen, kunnen wij onze zomerse of tropische foto props natuurlijk ook aanraden. Het laat jong – en oud helemaal los gaan tijdens de foto sessies. Deze phtoobooth props zijn eenvoudig via onze webshop bij te bestellen of natuurlijk mee te nemen in de offerte.

Gepersonaliseerde mail functie

Via onze iPad (welke altijd naast een photobooth staat) is het mogelijk om je foto naar een e-mail adres te sturen zodat je ‘m ook digitaal tot beschikking hebt. De tekst in deze mail is door onze opdrachtgevers helemaal te personaliseren.

Zo kan jij je gasten een super leuke zomerse groet meegeven en eenvoudig bedanken voor hun aanwezigheid tijd het personeelsfeestje. Meer over deze functie is terug te lezen via deze pagin – Fotohokje met email functie

GIF booth

Met onze GIF animated photobooth optie, worden de foto’s uit een fotobooth achter elkaar geplakt in een oneindige loop. Ook wel bekend als de Boomerang gif. Het GIFje is een super leuk extra aandenken aan de avond en kan eenvoudig via de iPad naar de mensen hun mail worden verstuurd.
Voorzien van een leuk zomers kader blijft dit een te gekke digitale herinnering aan het feestje.
Meer over deze optie is te lezen in deze ‘GIF Booth‘ blog.

Social media sharing

Natuurlijk kunnen we ook alle foto’s uit de photobooths direct op social media plaatsen. Maar met de kennis die wij de afgelopen 8 jaar hebben opgebouwd, raden we dat voor het imago van het bedrijf niet aan tijdens zomer/- kerstborrels.

Ik weet genoeg, laat mij de prijzen zien!

 

Verderop in het jaar ook nog wat leuke feestjes?

Fotohokje huren voor je kerstborrel – Maak je kerstborrel echt een keer onvergetelijk

Fotohokje huren voor een nieuwjaarsborrel – De beste wensen, maar dan eens in een leuke setting!

Mocht je prive dit jaar nog iets te vieren hebben:

Fotohkje huren voor je bruiloft

Photobooth huren zakelijk

17 mei 2019

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op onze bruiloft hadden wij het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!