Animated GIF photo booth

Van fotostrip naar animated GIF booth

De trend voor foto marketing in 2017 wordt ongetwijfeld de GIF photo booth! Korte foto filmpjes  met attractie waarde, welke eenvoudig zijn te delen via Social Media.
In een tijdperk waarbij elke prikkel op social media kan leiden tot een aankoop, heeft animated GIF booth ongekende potentie.

Over de theoretische invulling van de GIF animatie fotobooth, verwijzen we je graag naar deze BLOG!

De animated GIF booth

De best fotokwaliteit in combinatie met GIF animatie software was het uitgangspunt van dit product.
De reden dat we geen nieuwe photo booth introduceren, maar het als extra optie aanbieden bij onze high-end fotobelevenissen.

– GIF animated is verpakt in een Flitskist, fotohokje of fotobus, waardoor we hoogstaande foto kwaliteit kunnen garanderen.
– We werken niet met de felle LED continue lamp, maar gebruiken flitslicht in combinatie met een zachte continue verlichting.
– Standaard worden er bij onze photobooths leuke achterwanden geleverd.
– Het grootste voordeel is naar onze mening dat wij naast het GIF filmpje ook gewoon te gekke foto’s af kunnen drukken van ongekende kwaliteit! Een echte photo booth experience, in combinatie met een GIF animated optie. Een dubbele marketing mogelijkheid voor ‘Feel good brand exposure’

Ben je geïnteresseerd meer informatie te ontvangen over de GIF photo booth? Bel vrijblijvende voor een inspiratiesessie.

Gif Animated Fotohokjes zijn uitermate goed in te zetten bij: Foto activatie op beurzen/ foto marketing bij winkel openingen / bruiloften / evenementen.

De GIF Animated photo booth optie is al te boeken vanaf 95 euro inclusief btw!

Het is ook mogelijk om je eigen foto’s om te zetten in GIF files met deze GIF maker.  Leuk om te gebruiken op Facebook of je website.

Bereken vrijblijvend de inhuurprijs Prijschecker

Animated GIF photo booth trend 2017
Animated GIF fotohokje trends 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Op zondag 14 februari 2016 had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Ami fotobelevenis

© 2017 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!