Animated GIF booth – maakt je belevenis ongekend

Animated GIF booth – van foto naar film

Hoewel we nog lang niet zijn uitgekeken op de echte foto prints, zijn er tegenwoordig veel ontwikkelingen aan de digitale kant van photobooths.
Zo is het mogelijk om 4 individuele foto’s uit het fotohokjes aan elkaar te plakken en in een oneindige loop af te spelen, zodat er een soort van filmpje ontstaat. Dit filmpje staat ook wel bekend onder de noemer Boomerang GIF of GIF boooth.
Korte foto filmpjes  met attractiewaarde, welke eenvoudig zijn te delen via Social Media.

GIF booth - een photobooth met gif optie

In een tijdperk waarbij elke prikkel op social media kan leiden tot een aankoop, heeft de animated GIF booth ongekende potentie.
Benieuwd naar de theorie achter de GIF? Lees dan onze GIF Animated photobooth blog.

GIF booths met ringlamp

Voor het maken van te gekke GIFjes zijn er speciale foto machines op markt genaamd GIF booths. Dat zijn veelal mooie felle ringlampen, met daaraan een gekoppelde iPad. Het voordeel hierbij is dat er dankzij het felle lichte korte filmpjes kunnen worden gemaakt waaruit eenvoudig de foto’s voor de GIF animatie kunnen worden gehaald. Via de iPad zijn de foto’s daarna eenvoudig te delen via social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram!

Het grote nadeel van deze GIF booths vinden wij zelf dat er ondanks alle inspanningen alleen een digitaal bestandje uit komt rollen. Een echte tastbare foto herinnering in de vorm van een foto afdruk zie je niet meer terug. Daarnaast laat de kwaliteit van de GIF (afhankelijk van het iPad type) nog weleens te wensen over en dat is natuurlijk jammer van de herinnering.

GIF photo booth = GIF + echte foto afdruk

Ben jij ooit weleens een GIF booth ingedoken? Weet jij dan nog precies waar je het GIF’je hebt opgeslagen? De kans is groot dat je dit niet meer weet, omdat we worden overladen met digitale bestanden. Om deze unieke herinnering levend te houden, hebben wij ervoor gekozen om de GIF booth te combineren met onze echte photobooths. De best fotokwaliteit in combinatie met GIF animatie software.

Voordelen van onze GIF photo booth optie:

– GIF animated filmpjes worden gemaakt vanuit hoogstaande foto kwaliteit.

– Geen felle LED continue lamp die de sfeer verstoord, maar zachte continue verlichting.

– Naast GIF filmpje krijgen mensen ook de alom bekende fotoprint.

– De files zijn te delen op de iPad buiten de fotobooth, waardoor er geen oponthoud in de booth ontstaat en er meer gebruik van kan worden gemaakt

Een echte photo booth experience, in combinatie met een GIF animated optie. Een dubbele marketing mogelijkheid voor ‘Feel good brand exposure’

Om de marketing waarde van de GIFjes te verhogen, is het ook mogelijk om het fotokader helemaal te personaliseren. Daarmee maak je helemaal de blits op alle social media kanalen.

Gif fotobooth voor de leukste feesten

Welke klanten huren een GIF booth?

Omdat de GIF optie een net wat andere beleving van de photobooth geeft, wordt het eigenlijk door alle type klanten erbij gehuurd. Het gepersonaliseerde kader van de GIF wordt doorgaans alleen afgenomen door bedrijven die echt uit zijn op social exposure.

 

Gifintereseerd?

Ben je geïnteresseerd meer informatie te ontvangen over de GIF photo booth? Bel vrijblijvende voor een inspiratiesessie.

Gif Animated Fotohokjes zijn uitermate goed in te zetten bij: Foto activatie op beurzen/ foto marketing bij winkel openingen / bruiloften / evenementen.

Het is ook mogelijk om je eigen foto’s om te zetten in GIF files met deze GIF maker.  Leuk om te gebruiken op Facebook of je website.

Bereken nu je prijs!

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Ongelofelijk hoe Fotobelevenis voor ons klaar stond! Als er weer een vraag was, kregen we gelijk antwoord! Fotobelevenis was echt een toevoeging voor ons feest! Dankjewel, nu gaan we lekker genieten van die te gekke foto's!"

Michel en Ingeborg

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
UWV Logo

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!