Flitskist achterwand

Voor elk feestje een photobooth achterwand

Om jouw feest zo compleet mogelijk te maken, raden wij je bij onze flitskist natuurlijk een achtergrond systeem aan! We hebben op dit moment 4 verschillende fotobooth achterwanden voor je in ons assortiment en zijn achter de schermen druk bezig met enkele nieuwe achtergronden. (Mocht je een gaaf idee hebben en met ons willen delen, mail het dan naar info@fotobelevenis.nl)

Het achterwand systeem wordt op 1,8 meter afstand van de flitskist geplaatst en bestaat uit 2 statieven met een horizontale ligger. De achtergronden worden op deze horizontale ligger vastgemaakt.

Wat zijn de voordelen van een achtergrond

Het complete plaatje krijgt een hele andere uitstraling! Sfeer en rust in je foto sessies! Dat is wat een achtergrond systeem je geeft.
Daarnaast maakt een achtergrond je hele fotokist belevenis natuurlijk veel completer! De hele fotosetting ziet er net wat gezelliger uit.

Berekend vrijblijvend het inhuur tarief Prijschecker

 Flitskist achterwanden

 

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis

© 2017 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!