Marijn en Jasper

Trending Topic #Photobooth

Je zal toch maar eens de gelukkig zijn die een mooi feestje mag organiseren! Wellicht voor je eigen bruiloft, voor het bedrijf of voor een vriend. In de wandelgangen heb je al enkele keren de tip ‘huur zo’n leuke photobooth’ gekregen! Snel ben je op internet gaan kijken en waarschijnlijk al enkele aanbieders tegengekomen. Wat zijn het er veel he! De term ‘photo booth’ wordt voor heel erg veel producten gebruikt. Van een fotokist op een statief tot aan een fotohokje en van fotozuil tot aan een fotobusje, iedereen gebruikt er de term ‘photobooth’, ‘fotobooth’ of ‘fotohokje’ voor.

In onze informatieve blog ‘Photobooth huren keuze gids‘ nemen we uitgebreid alle verschillende soorten photobooths met je door.

Wat een keuze op de markt

Keuzestress is niet fijn! En wat nou als je een verkeerde aanbieder of een verkeerd product kiest? Dan zijn je momenten misschien wel helemaal niet goed vastgelegd, valt de kwaliteit enorm tegen, werkt de techniek niet of heeft niemand interesse het te gebruiken. Dat is natuurlijk enorm zonde, want het zijn momenten die je nooit meer over kunt doen! Weg mooie herinneringen. Dat moet natuurlijk niet gebeuren! En daarom hebben wij onze belevingsgarantie!

Fotobelevenis

Jouw speciale momenten verdienen de beste foto’s! Dat is de basis van onze onderneming.
Super foto’s maak je als je producten uitvoerig zijn getest, er iemand bij de photobooth staat om (net als een fotograaf) de kwaliteit te controleren en de gasten te begeleiden. Daarnaast denken wij eerlijk met je mee, om je een product aan te bieden dat perfect bij je past.
Wij willen ambassadeurs maken van onze klanten. Klanten die zo tevreden zijn, dat ze Fotobelevenis bij hun vrienden en familie aanraden.
Hoe bereik je dat? Door van begin tot eind je klanten continue te verassen met ongekende kwaliteit.

Passie voor fotografie

Onze aanpak werkt! Met al meer dan 2000 uitgevoerde photobooth opdrachten weten we hoe belangrijk het voor onze klanten is dat iedereen met de beste foto’s naar huis toe gaat! Het zijn foto herinneringen die zeer lange tijd op prikborden en koelkasten hangen. Hoe geweldig is het als mensen daar dagelijks naar kijken en bij een super foto terugdenken aan jouw photobooth belevenis.

Bekijk onze photobooths

hétfotohokje.nl

 

Over Marijn en Jasper

Wij zijn Marijn Kous en Jasper Lensselink, de personen achter Fotobelevenis.
Begin 2009 hebben wij alles achter ons gelaten om onze grootste droom te kunnen waarmaken; Een jaar lang op wereldreis! 365 dagen lang hebben wij mogen genieten van diverse culturen, supermooie landschappen, bijzondere dieren en het vrije leven als reiziger!

Een ontzettend mooie, avontuurlijke en speciale reis waar we voor de rest van ons leven de meest bijzondere herinneringen uit kunnen halen. Tijdens deze sabbatical hebben we ontzettend veel gezien, meegemaakt en ook heel veel inspiratie en ideeën opgedaan. Vele ideeën hebben we op ons lijstje gezet voor in de toekomst, maar één daarvan zijn we direct bij thuiskomst mee begonnen; Jawel, jullie raden het al; de realisatie van een photo booth verhuur bedrijf.

Hoe we op het idee kwamen

We zijn op dit idee gekomen toen we in Australië op een rodeo festival waren in het noorden van het land. Tussen de stoere cowboys, stieren, wat kermisattracties en een hele hoop stof, zagen we daar een wat aftandse metalen box staan, met het woord ‘Photo Booth’ erop. Dichterbij aangekomen bleek het dus een fotohokje te zijn, waar je zelf op de foto kon. Inderdaad ja, net zoals op de treinstations hier in Nederland, maar dan gewoon puur voor je plezier! Dat moesten wij natuurlijk gelijk uitproberen! Dus we zijn in de rij gaan staan, werden gelijk begroet door een typische Australische cowboy met ‘How’s it going mate’ en kregen een gekke hoed en bril in onze handen gedrukt. Hup, het fotohokje in, gekke bekken trekken, 4 keer flitsen en klaar was de herinnering! Om het helemaal compleet te maken, werd de foto direct afgedrukt! Het is een herinnering die we nu jaren later nog steeds op ons prikbord hebben hangen.
Ja, we vonden het idee helemaal te gek! Hoe leuk zou het zijn, als je in Nederland ook zo’n photo booth kan huren voor welk feest of evenement dan ook? Een unieke combinatie van plezier, gezelligheid, entertainment en een herinnering in één!

De start van een nieuw leven

Met onze achtergronden in de Media & Entertainment en Professionele Fotografie een schitterend project om samen uit te voeren.
Nu alweer bijna 8 jaar later, hebben we Fotobelevenis ontwikkeld tot dé foto entertainment expert van Nederland. Onze: “wat maakt ons zo uniek?” focust op creativiteit, kwaliteit, passie voor fotografie, ervaring en service, hetgeen we met een super enthousiast team van 15 personen elke dag weer voor 800% waar proberen te maken.

Naast ons bedrijf, zijn we de afgelopen jaren ook trotse ouders geworden van Max en Isa. Op school vinden ze dat Max en Isa altijd van die gekke bekken trekken op de foto! Hoe zou dat nou toch komen?

Graag helpen we jou ook verder in je zoektocht naar de perfecte fotobelevenis!

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op voor een inspiratie sessie.

  Deel deze pagina

  Klanten van Fotobelevenis vertellen…

  "We hebben zoveel leuke reacties gehad op het fotobusje! Gasten waren echt verrast. Er stond een enthousiaste medewerker bij die goed kon helpen. Veel verkleedspulletjes om iedereen nog feestelijker te maken. Superleuke foto’s als herinnering aan ons feest. Dank!"

  Joop & Iris

  Deze bedrijven gingen je voor!

  Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
  Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
  Fotohokje huren Ami fotobelevenis
  Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
  Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
  Fotohokje huren KLM fotobelevenis
  Fotohokje huren Disney fotobelevenis
  Fotohokje huren VVN belevenis
  Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
  Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
  Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
  Fotohokje huren ABN AMRO belevenis

  © 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

  Bel direct!