De photobooth van Ira en Nisan bij de Westergasfabriek in Amsterdam

Foto booth huren Westergasfabriek Photo booth huren Westergasfabriek Photobooth huren Westergasfabriek fotobooth huren Westergasfabriek

Er zijn bruiloften en bruiloften.. Ira en Nisan pakte het groots aan op de Westergasfabriek in Amsterdam. Natuurlijk kon daar een super gaaf gepimpt fotohokje met wat gekke snorren op een stokje en een gouden achterwand niet bij ontbreken!

Het fotohokje is heerlijk gebruikt, wat een leuke foto’s allemaal weer!Iedereen ook genoten van alle snorren op een stokje? We hopen dat iedereen met een dikke stapel foto’s huiswaarts is gekeerd!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Ira en Nisan kan je het paswoord bemachtigen.. Als je dit hebt, klik dan HIER

Klik HIER om de online galerie te bezichtigen

Het fotohokje is onderdeel van Jasper Lensselink Photography.

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

24 september 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!