Flitskist – brengt mensen dichter bij elkaar

Wanneer ben jij voor het laatst met al je vrienden of collega’s op de foto geweest?

Dat is nou precies de reden waarom veel mensen kiezen voor onze flitskist. Deze photobooth ziet er niet alleen stijlvol uit, maar hij laat jullie gasten en vrienden ook te gekke foto’s maken. Het brengt mensen echt dichter bij elkaar.
Door het open karakter van deze photobooth kan echt je hele vriendengroep op de foto. En natuurlijk krijgt daarna iedereen direct een foto afdruk mee. Alle foto’s worden namelijk onbeperkt afgedrukt.
Flitskist; veel meer dan alleen een photobooth.

Flitskist sharingbox fotodoos voor op je bruiloft

Wat maakt onze flitkist zo uniek?

Onbeperkt alle foto’s printen via iPad
niemand gaat zonder tastbare foto herinnering naar huis
Belachelijk mooie foto’s
door schitterende licht verspreiding
Uniek design op poten
deze fotokist blend naadloos in elke locatie
Thema achterwanden voor het perfecte plaatje
keuze uit verschillende kleuren linten
Altijd een enthousiaste begeleider aanwezig
voor 100% tevredenheidsgarantie en topfoto’s

Bereken nu je prijs!

6,5 jaar

Toonaangevend op de photobooth markt

1.000.000+

Afgedrukte foto’s

750+

Geslaagde evenementen met onze flitskist

Anderen huurden onze flitskist voor deze events

De afgelopen jaren zijn onze flitskist photobooths ingezet voor veel feesten, partijen en evenementen.

  • Bruiloften: laat je gasten helemaal losgaan en verzamel de leukste foto’s in een gastenboek.
  • Bedrijfsfeesten: laat collega’s samen de mooiste en leukste foto’s maken.
  • Schoolfeesten: een uniek moment om met jouw klasgenoten op de foto te gaan.
  • Marketingevents: wil je echt bij iedereen op het prikbord thuis hangen? Iedereen is dol op GRATIS foto’s!
  • Bedrijfsborrels: met het team even helemaal los gaan!

Zie jij het effect van zo’n belevenis al voor je? Wij wel! En we denken graag met je mee, zodat jouw feest of evenement met onze flitskist alle verwachtingen overtreft.

Is zo’n flitskist nou echt heel anders dan een fotohokje?

De techniek van de fotomachine is exact hetzelfde als die van onze fotohokjes. De beleving voor de photobooth is allen anders dan in een fotohokje. De flitskist is een ‘open photobooth’ en daardoor passen er veel meer mensen op de foto.

Bij de flitskist zien we daardoor ook veel vaker dat er complete vriendengroepen/ teams op de foto gaan. Door het open karakter worden er wel net iets minder gekke foto’s gemaakt dan in een gesloten fotohokje, maar daarentegen is er wel voor iedereen te zien dat er iets te beleven valt. Zo kan iedereen elkaar ook heerlijk aanmoedigen om te zoeken naar de gekste poses.

Flitskist fotobox huren voor je bruiloft

Photobooth landgoed pijnenburg lage vuursche

Onbeperkte afdrukken bij een photobooth? Hoe moet ik dat zien?

Als jullie gasten de mooiste foto herinneringen maken over de hele dag, is het natuurlijk jammer als er maar 300 afdrukken kunnen worden gemaakt. Als een van de weinige bedrijven werken wij met ongelimiteerde foto afdrukken. Gaan er 8 mensen op de foto, dan krijgen ze ook allemaal een foto mee naar huis. De tastbare herinnering is namelijk het ultieme aandenken aan jullie bruiloft, feestje of evenement

Photobooth huren keuze gids

Wat maakt ons anders dan al die andere flitskist aanbieders?

Zo ondertussen zijn er nogal wat aanbieders op de markt met een fotodoos, fotokist of sharingbox. Het allergrootste verschil is waarschijnlijk het feit dat wij fotografen zijn, met een passie voor photobooths. Geen ondernemers die de business zijn ingedoken omdat het een hype is, maar puur omdat we zelf elke dag gelukkig worden van foto’s maken! Dat gelukkige gevoel proberen we vanuit Fotobelevenis aan al onze klanten mee te geven. Kwaliteit door fotografie kennis, dat is onze kracht, alles voor een perfecte belevenis.
We hopen dat we nog een flitskist beschikbaar hebben voor jouw gewenste datum. We zouden het tof vinden om ook voor jou een ongekende fotobelevenis neer te zetten met ons
photobooth team.

TIP: hoe kies je tussen verschillende photobooths?
Naast fotohokjes zijn er diverse soorten photo booths op de markt. Om je goed te informeren over de voor- en nadelen van deze verschillende photo booths, hebben we een uitgebreide blog genaamd Photo booth Huren Keuzegids geschreven. De blog helpt je verder in de zoektocht naar de perfecte photo booth. Je mag uiteraard ook contact opnemen met ons als je vragen hebt!

Opties

Social Media Sharing

Een 'echte' foto is al geweldig, maar natuurlijk moeten al mijn vrienden ook kunnen zien hoe gaaf deze fotobelevenis was! Social Media Sharing is tegenwoordig een 'must have'bij gave feesten of lanceringen. Delen kan eenvoudig via Facebook, Instagram, Twitter en e-mail.

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!