Fotohokje – onbeperkte prints

Stel: Je wint een mooie prijs in de staatsloterij! Zou jij het dan uitgillen van vreugde?
Als je op een gemiddeld feestavond voor ons fotohokje staat te wachten, lijkt het er soms op alsof iedereen een prijs in de staatsloterij heeft gewonnen! Jong en oud, mannen en vrouwen, allemaal vinden ze onze photo booth belevenis helemaal te gek!
De fotoprint die ze direct uitgeprint meekrijgen is de ongekende tastbare herinnering aan jou feest of evenement. Je zult de strips nog jarenlang overal tegenkomen bij mensen op hun prikbord.

 

Wat maakt onze photobooth zo uniek?

Belachelijk mooie foto’s
door uniek flitssysteem
Onbeperkt printen via iPad
niemand zonder een foto naar huis
Lage reiskosten door meerdere vestigingen
slechts € 0,21 per km vanaf dichtstbijzijnde vestiging
Altijd een super begeleider aanwezig
voor 100% tevredenheidsgarantie
Uniek camera positie systeem
je kijkt altijd recht in de lens

 

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

2000+

Geslaagde photobooth belevenissen

6,5 jaar

Toonaangevend in fotohokjesland

800.000+

Flisten uit het fotohokje

Waarom maak je in een fotohokje zulke leuke foto’s?

De kracht van het fotohokje zit ‘m in de afgesloten ruimte. Als het gordijn dicht wordt getrokken, ervaren de mensen echt wat privacy. Met het gevoel van “er is toch niemand die ons ziet”, trekken ze de gekste bekken en manoeuvreren ze zich in de meest ondenkbare posities.
Met ons unieke ‘kijk recht in de camera’ systeem, ziet iedereen real time hoe ze op de foto komen. VIER – DRIE – TWEE – ÉÉN! Het gegil uit de foto booth zweept de mensen in de wachtrij aan om het natuurlijk te overtreffen.

Winkelbeleving verhogen met een photobooth
Fotohokje marketing photo booth afdrukken verkrijgbaar met bedrijfslogo

Ik sta echt nooit leuk op foto’s!

Soms loopt er op een feestje weleens een fotograaf rond, die van alle vriendengroepje een fotootje schiet. In je ooghoeken zie je hem al aankomen met die mega camera. Snel roep je wat vrienden bij je, zeg je super overdreven ‘Cheeeeese’ en hoop je de foto ooit nog een keer ergens terug te kunnen zien. Omdat je geforceerd moest lachen, blijkt de digitale foto een week later niet mooi te zijn. Wat jammer van het moment.

In ons fotohokje bepaal jij zelf het moment en zie je tijdens de hele sessie exact hoe je poseert! Succes gegarandeerd!
Daarnaast krijg je ook direct een gepersonaliseerde foto print in je hand gedrukt met daarop 4 te gekke foto’s.

Het is onze missie om de echte foto print weer bij de mensen thuis te krijgen, omdat een foto print veel meer herinneringen op laat snuiven dan een digitaal bestandje.
Daarnaast vinden we het heerlijk om onze kennis te delen, zodat jouw fotobelevenis ongekend zal worden.

De complete gids voor Fotohokje huren

Verhuren jullie ook verschillende fotohokjes?

Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, verhuren we onze fotohokjes in 3 verschillende thema uitvoeringen:

De fotohokjes verschillen alleen aan de buitenzijde, de unieke foto kwaliteiten bezitten ze allemaal.
Natuurlijk zijn onze fotohokjes ook aan de buitenzijde geheel te personaliseren voor bijvoorbeeld event marketing.

Naast fotohokjes zijn er diverse soorten photobooths op de markt. Om je goed te informeren over de voor- en nadelen van deze verschillende photoobooths, hebben we een uitgebreide blog genaamd Photobooth Huren Keuzegids geschreven. De blog helpt je verder in de zoektocht naar de perfecte photo booth.

Wat maakt ons anders dan al die andere fotohokje aanbieders?

Het allergrootste verschil is waarschijnlijk het feit dat wij fotografen zijn, met een passie voor photobooths. Geen ondernemers die de business zijn ingedoken omdat het een hype is, maar puur omdat we zelf elke dag gelukkig worden van foto’s maken! Dat gelukkige gevoel proberen we vanuit Fotobelvenis aan al onze klanten mee te geven.
Kwaliteit door innovatie, dat is onze kracht, alles voor een perfecte belevenis.
Natuurlijk hopen wij dat we op jouw inhuurdatum nog beschikbaar zijn voor het neerzetten van een ongekende fotobelevenis met ons photobooth team.

Opties

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Thema achtergronden

We vinden het heerlijk om jullie het WOW effect mee te geven aan een foto en daarom hebben we verschillende achtergronden ontworpen die bij de meeste thema's goed passen! Unieke thema achterwanden, hebben we in de volgende varianten: zwart, zilver, goud, 80's (zwart/wit), retro (groen/wit), party, rood, mugshot, roze stippen, safari.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Social Media Sharing

Een 'echte' foto is al geweldig, maar natuurlijk moeten al mijn vrienden ook kunnen zien hoe gaaf deze fotobelevenis was! Social Media Sharing is tegenwoordig een 'must have'bij gave feesten of lanceringen. Delen kan eenvoudig via Facebook, Instagram, Twitter en e-mail.

Lees meer

Fotohokje en bruidsfotografie

Ga jij trouwen en ben je naast een fotohokje ook nog op zoek naar een professionele bruidsfotograaf? Jasper Lensselink is tevens oprichter van Fotobelevenis en daarmee ook als fotograaf te boeken voor jullie unieke dag. Na vier achtereenvolgende jaren genomineerd te zijn voor de bruidsfoto award, kan zijn fotografie als hoogstaand, maar vooral gecreëerd vanuit passie worden omschreven.

Lees meer

Photobooth branding

De uitstraling van je reclame campagne of bedrijf terug laten komen op onze foto belevenissen? Ons fotohokje en de photo booth bus zijn deels of geheel te 'branden' door middel van stickers. Natuurlijk kunt u ons personeel, beeldschermen en photo booth props ook meenemen in de personalisatie.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Op zondag 14 februari 2016 had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!

Adriana

Deze bedrijven gingen je voor!

Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Zakelijk inhuur photobooth voor merkactivatie
Zakelijke inhuur voor merkactivatie
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie

© 2017 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!