Fotohokje huren op bruiloft, feesten en beurzen

Een fotohokje met emotie?

Hoe hard zou jij gillen als je de hoofdprijs wint in de Staatsloterij? Hard?! Precies dat geluid horen wij uit ons fotohokje komen op een gemiddelde feestavond. Jong en oud, mannen en vrouwen, allemaal vinden ze de ervaring in onze photo booth helemaal te gek! Alle gemaakt foto’s worden direct uitgeprint en overhandigd. Iedereen krijgt zijn eigen afdruk. Het is een mooie tastbare herinnering aan het feest of evenement. Je zult de foto strips nog jarenlang overal tegenkomen bij mensen op hun prikbord of koelkast. Dat is toch hét bewijs van een tof feest of evenement?
Fotohokje winkelcentrum

Wat maakt ons fotohokje zo uniek?

Onbeperkt alle foto’s printen via iPad niemand gaat zonder foto naar huis
Belachelijk mooie foto’s door uniek flitssysteem
Uniek camera positie systeem laat je gasten altijd recht in de lens kijken
Lage reiskosten door meerdere vestigingen slechts € 0,33 per km vanaf dichtstbijzijnde vestiging
Ook zonder begeleider te boeken bespaar eenvoudig op de kosten

Vraag gratis een offerte aan!

9,5 jaar
Toonaangevend in fotohokjesland
1.000.000+
Afgedrukte foto’s
2000+
Geslaagde evenementen met onze photobooths

Anderen huurden ons fotohokje voor deze events

De afgelopen jaren zijn onze fotohokjes ingezet voor veel feesten, partijen en evenementen.
  • Bruiloften: laat je familie en vrienden helemaal losgaan en verzamel deze foto’s in een gastenboek.
  • Bedrijfsfeesten: ontdek welke collega de gekste bek kan trekken.
  • Intranetfoto’s: voor serieuze en minder serieuze profielfoto’s van iedereen in je organisatie.
  • Marketingevents: een foto mét jouw boodschap of logo eronder? Hiermee hang je straks op talrijke prikborden.
  • Zakelijke borrels: binnen no-time de leukste informele foto’s uit de printer.
Zie jij het effect al voor je? Wij wel! En we denken graag met je mee, zodat jouw feest of evenement met fotohokje alle verwachtingen overtreft.

Waarom maak je in een fotohokje zulke leuke foto’s?

De kracht van het fotohokje zit ‘m in de afgesloten ruimte. Als het gordijn dicht wordt getrokken, ervaren de mensen echt wat privacy. Met het gevoel van “er is toch niemand die ons ziet”, trekken ze de gekste bekken en manoeuvreren ze zich in de meest ondenkbare posities. Met ons unieke ‘kijk recht in de camera’ systeem, ziet iedereen real time hoe ze op de foto komen. VIER – DRIE – TWEE – ÉÉN! Het gegil uit de foto booth zweept de mensen in de wachtrij op om die maffe foto weer te overtreffen.
Winkelbeleving verhogen met een photobooth
Foto marketing branded photo booth

Ik sta echt nooit leuk op foto’s, maar dit fotohokje was awesome!

Op sommige feestjes loopt een fotograaf rond die van elk vriendengroepje een fotootje schiet. In je ooghoeken zie je hem al aankomen met die mega camera. Snel roep je wat vrienden bij je, zeg je super overdreven ‘Cheeeeese’ en hoop je de foto ooit nog een keer te kunnen zien. Omdat je geforceerd moest lachen, blijkt de digitale foto een week later tenenkrommend te zijn. Wat jammer van het moment, want het feest was wél leuk. In ons fotohokje bepaal jij zelf het moment waarop je een foto maakt en zie je tijdens de hele sessie exact hoe je poseert! Er worden vier foto’s gemaakt, dus succes gegarandeerd! Iedereen staat er perfect op. Of extra maf, als je wilt. Na het maken van de foto’s krijg je direct een gepersonaliseerde foto print in je hand gedrukt met daarop 4 te gekke foto’s. Natuurlijk maakt iedereen dan snel een foto van deze strip om ‘m direct te delen op sociale media.

Review Fotohokje van Sandra en Mark

“Echt een aanrader. Allereerst de weg naar de huwelijksdag toe, goede en complete informatie en denken overal in mee. Daarnaast ook een topmedewerker op de dag zelf, ontzettend enthousiast en wist er met onze gasten een groot succes van te maken. Prijs – kwaliteitsverhouding is super. Daarnaast vinden alle bruiloftsgasten de fotostrip een leuker aandenken aan het feest dan welk ander cadeautje ook.”

Review Fotohokje van Nick en Laura

“Op het laatste moment hebben we voor onze bruiloft in september gekozen voor een fotohokje. Het contact met de medewerkers verliep prima ondanks de vakantieperiode. We werden vriendelijk te woord gestaan en al snel kwam Fotobelevenis met een mooi persoonlijk ontwerp van de fotostrip. Ook tijdens de avond was er een vriendelijke medewerker en konden we onbeperkt printen. Zeker een aanrader!”

Review fotohokje van Marinka en Leon

“Op onze bruiloft hadden we een fotohokje van Fotobelevenis. Iedereen vond het fantastisch en de foto’s zijn hilarisch. Echt leuk om te bewaren en op terug te kijken. Zeker een aanrader!”

Verhuren jullie ook verschillende fotohokjes?

Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, verhuren we onze fotohokjes in 2 verschillende thema’s:

  • Classic photo booth
  • Vintage / Retro photo booth

Fotohokjes overzicht

De fotohokjes verschillen aan de buitenzijde, maar ze maken allemaal topkwaliteit foto’s. En voor marketingevents kun je zelfs het fotohokje aan de buitenkant geheel laten personaliseren. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken v.w.b. het photobooth huren. We denken graag met je mee om een topervaring neer te zetten! Om de beleving compleet te maken ontvangt de huurder alle foto’s achteraf ook nog digitaal. Niet op een usb stick, maar duurzaam via Wetransfer.

Wat maakt ons anders dan al die andere fotohokje aanbieders?

Dat is een vraag die we elke dag invulling proberen te geven. We hebben allemaal de intentie om iets moois voor onze klanten neer te zetten, maar het feit dat wij fotografen zijn brengt ons vaak net wat verder. Geen ondernemers die de photobooth business zijn ingedoken omdat het een hype is, maar puur omdat we zelf elke dag gelukkig worden van foto’s maken en afdrukken! Dat gelukkige gevoel proberen we vanuit Fotobelevenis aan al onze klanten mee te geven. Kwaliteit door innovatie, speciale camera’s, dat is onze kracht, alles voor een perfecte belevenis tijdens jullie event of bruiloft.

Natuurlijk hopen we dat er nog een fotohokje beschikbaar is op jouw gewenste datum. We zouden het super tof vinden om ook voor jou een ongekende fotobelevenis neer te zetten met ons photobooth team.

TIP: hoe kies je tussen verschillende fotohokjes?
Naast fotohokjes zijn er diverse soorten photo booths op de markt. Om je goed te informeren over de voor- en nadelen van deze verschillende photo booths, hebben we een uitgebreide blog genaamd Photo booth Huren Keuzegids geschreven. De blog helpt je (als het goed is) verder in de zoektocht naar de perfecte photo booth. Je mag uiteraard ook contact opnemen met ons als je vragen hebt!

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje is een echte aanrader voor een bruiloft, feest of event. Als onze gasten op de bruiloft vonden het fantastisch en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Verder goede service en vriendelijke mensen. In een woord: Super!"

Kim van Dalen - Purmerend

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!