Fotokast

Ongekend veel herinneringen maken, dat willen we toch allemaal? Maar dan wel met de kwaliteit waarbij de herinneringen ook echt van waarde zijn. Onze nieuwste fotokast is nu ook zonder personele begeleiding in te zetten en maakt dankzij de ringflitser ongekend mooie foto’s voor een photobooth.

Fotokast photobooth voor evenement

Wat maakt onze fotokast zo uniek?

Belachelijk mooie foto’s
door unieke ringflitser
400 foto’s inbegrepen
niemand gaat zonder foto naar huis
Zelf op te halen
om de kosten te drukken
Huren voor 24 uur
voor een ongekende tastbare herinneringen
24/7 service
zo maak je altijd mooie foto’s

Bereken nu je prijs!

100

Mensen die YES zeiden bij de lancering

7,5 jaar

Toonaangevend in foto booth land

400 foto’s?

Dat maak je niet snel op

Wat gaat deze fotokast me opleveren?

Ben jij weleens op zo’n feestje beland waar je om 22:00 uur stiekem naar buiten bent gelopen omdat het zo saai was? Als deze mensen onze nieuwe fotokast hadden neergezet, dan was je zeker een paar uur langer gebleven. Want wat is er nou leuker dan gratis te gekke foto’s maken voor een photobooth en deze ook meteen als echte print mee te krijgen.

Een fotokast geeft een ongekend stuk entertainment op het feest en daarnaast te gekke herinneringen. Vaak horen we van mensen dat ze achteraf pas zien wat voor toefje de fotokast op de taart was.

Fotokast voor op een evenement of bruiloft
Fotostrookje fotobooth fotokist

Een complete foto herinnering?

Naast het ongekende stuk entertainment levert de fotokast ook een directe foto afdruk voor alle gasten.
Bij inhuur zonder personele begeleiding komt deze foto afdruk er twee maal uitrollen.
Om deze foto herinnering uniek te maken, worden al onze fotostrip compleet naar jullie wens gepersonaliseerd. Zo komt er echt een blijvende herinnering aan jullie event uit de fotokast rollen.

Voor Jubileum feestjes en bruiloften raden we daarnaast ook een gastenboek aan bij de fotokast. Mensen kunnen dan één foto in het gastenboek plakken en daar een leuke persoonlijke boodschap bij schrijven. Zo maken we de herinnering helemaal compleet.

De complete gids voor Fotohokje huren

Naast fotohokjes zijn er diverse soorten photobooths op de markt. Om je goed te informeren over de voor- en nadelen van deze verschillende photooboths, hebben we een uitgebreide blog genaamd Photobooth Huren Keuzegids geschreven. De blog helpt je verder in de zoektocht naar de perfecte photo booth belevenis.

Een photobooth in verschillende kleuren?

Jazeker! Omdat niet iedereen van een strakke zwarte voorzijde houdt, leveren we onze fotokast ook met een vintage roze en vintage blauwe voorkant. Zo past deze fotokast naadloos in jouw bruiloft of feestje.
Voor bedrijven is het daarnaast ook mogelijk om de voor-/ en achterzijde van de fotokast helemaal te bedrukken. Zo maak je helemaal een onvergetelijke indruk op je gasten.

Fotokast photobooth thema kleuren

Wat maakt ons anders dan al die andere fotohokje aanbieders?

Het allergrootste verschil is waarschijnlijk het feit dat wij fotografen zijn, met een passie voor fotohokjes. Geen ondernemers die de business zijn ingedoken omdat het een hype is, maar puur omdat we zelf elke dag gelukkig worden van foto’s maken! Dat gelukkige gevoel proberen we vanuit Fotobelevenis aan al onze klanten mee te geven.
Kwaliteit door innovatie, dat is onze kracht, alles voor een perfecte belevenis.
Natuurlijk hopen wij dat we op jouw inhuurdatum nog beschikbaar zijn voor het neerzetten van een ongekende fotobelevenis met ons photobooth team.

Opties

Social Media Sharing

Een 'echte' foto is al geweldig, maar natuurlijk moeten al mijn vrienden ook kunnen zien hoe gaaf deze fotobelevenis was! Social Media Sharing is tegenwoordig een 'must have'bij gave feesten of lanceringen. Delen kan eenvoudig via Facebook, Instagram, Twitter en e-mail.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Ongelofelijk hoe Fotobelevenis voor ons klaar stond! Als er weer een vraag was, kregen we gelijk antwoord! Fotobelevenis was echt een toevoeging voor ons feest! Dankjewel, nu gaan we lekker genieten van die te gekke foto's!"

Michel en Ingeborg

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!