Fotomarketing

Na een dag lang slenteren over een beurs wordt thuis de papieren tas omgekeerd, om te kijken wat er is binnengehaald.
De pennen, block notes, key cords en anti stress squeezies vliegen door de woonkamer, ongekend leuk promotie materiaal dat direct in gebruik wordt genomen.
Één artikel wordt voorzichtig behandeld en direct op het prikbord in de keuken gehangen.. Je raad het vast en zeker, het is de leuke foto die ze bij jullie op de stand konden maken.
Event marketing in de vorm van een foto afdruk met daarop jullie logo, waar iedereen nog vaak naar zal kijken. Blijvende zichtbaarheid bij je klanten zodat ze jullie merk met een positief gevoel zullen blijven herinneren.

foto marketing event marketing

Wat maakt onze fotomarketing zo uniek?

Belachelijk mooie foto’s
door een professioneel flitssysteem
Onbeperkt printen via iPad
niemand zonder een foto naar huis
Lage reiskosten door meerdere vestigingen
slechts € 0,21 per km vanaf dichtstbijzijnde vestiging
Altijd super leuke begeleider aanwezig
voor 100% tevredenheidsgarantie
Direct delen op social media
voor nog véél meer exposure

Vraag meteen een offerte aan

altijd

De beste foto apparatuur

6,5 jaar

Toonaangevend in photobooth land

800.000+

Flitsen uit onze flitsers

Waarom fotomarketing de ultieme give away is?

De kracht van fotomarketing zit ‘m in de beleving op je event en de directe print. Wij zorgen voor de print, jullie zorgen ervoor dat er wat te beleven valt!
Een echte foto setting doet het hierbij altijd heel erg goed! Bijvoorbeeld een echt kerststal waar je met leuke foto props een ongekend leuke foto kunt laten maken, of een rode loper setting met BN’er, PR achterwand en windmachine.
Des te gekker de setting, des te leuker zullen uiteindelijk de foto’s en blijvende herinnering op het prikbord van jouw klanten worden.

Een leuke foto setting zorgt er daarnaast ook nog voor social engagement, doordat mensen zien dat er wat leuks op jullie stand gebeurd. Wedden dat ze dan ook die leuke foto willen laten maken?

fotomarketing voor events

Foto hart uit de photobooth

Krijgt iedereen een foto print mee van deze event marketing?

Jullie succes met event marketing is onze passie en daarom willen we juist dat iedereen een foto afdruk mee naar huis krijgt.
De foto afdruk en beleving op de stand is jullie marketing tool en dat willen we niemand onthouden. Via onze iPad kunnen mensen eenvoudig extra foto’s afdrukken, zodat ook bij grotere groepsfoto’s iedereen met een foto naar huis gaat.
Om de attractie waarde op je stand te verhogen, raden we het ook altijd aan om ‘enkele’ foto’s af te drukken en in je stand te hangen.

Meer over foto marketing

Haal meer exposure uit event marketing?

Naast een fysieke print, hebben we ook altijd het digitale bestand direct beschikbaar.
Wil je een social buzz creëren met je foto champagne, dan is het aan te raden om het social media upload pakket bij je foto marketing af te nemen.
Dit pakket geeft een extra belevenis dimensie aan je gasten, doordat ze de foto via de welbekende social media platform kunnen uploaden. Voor tal van andere mogelijkheden praten we je graag bij in onze befaamde inspiratie sessies.

event marketing social media connectie

Opties

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Thema achtergronden

We vinden het heerlijk om jullie het WOW effect mee te geven aan een foto en daarom hebben we verschillende achtergronden ontworpen die bij de meeste thema's goed passen! Unieke thema achterwanden, hebben we in de volgende varianten: zwart, zilver, goud, 80's (zwart/wit), retro (groen/wit), party, rood, mugshot, roze stippen, safari.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Custom achtergrond

Wil jij je merk helemaal in de schijnwerpers zetten en het Hollywood gevoel meegeven aan je foto. Met een uniek stukje maatwerk kunnen we een custom achterwand voor jullie leveren.

Lees meer

Social Media Sharing

Een 'echte' foto is al geweldig, maar natuurlijk moeten al mijn vrienden ook kunnen zien hoe gaaf deze fotobelevenis was! Social Media Sharing is tegenwoordig een 'must have'bij gave feesten of lanceringen. Delen kan eenvoudig via Facebook, Instagram, Twitter en e-mail.

Lees meer

Print variatie

Standaard komt er een fotostrip uit onze fotobelevenissen rollen met daarop 3 of 4 foto's. Maar, we kunnen natuurlijk veel meer! We vinden het altijd heerlijk om helemaal in te spelen op de wensen van onze klanten. Een magazine cover, een instagram foto formaat of de positie van je foto's helemaal custom ontworpen? Het is bij ons allemaal mogelijk.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje is een echte aanrader voor een bruiloft, feest of event. Als onze gasten op de bruiloft vonden het fantastisch en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Verder goede service en vriendelijke mensen. In een woord: Super!"

Kim van Dalen - Purmerend

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!