Fotozuil

Megaveel herinneringen maken, dat wil toch iedereen? Maar dan wel van topkwaliteit, waarbij de herinneringen ook echt van waarde zijn. De fotozuil is heel goed in te zetten zonder personele begeleiding en maakt dankzij de krachtige ingebouwde flitsers prachtige foto’s voor een photobooth. Maak kennis met de jongste telg in de fotobelevenisfamilie!

Fotozuil huren bruiloft photobooth

Wat maakt onze fotozuil zo uniek?

Belachelijk mooie foto’s
super flitser in de fotozuil
Onbeperkte foto’s
niemand gaat zonder foto naar huis
Ook zonder personeel te huur
om de kosten te drukken
24/7 service
zo maak je altijd mooie foto’s

Bereken nu je prijs!

10 jaar

Toonaangevend in fotobooth land

Design

Onze fotozuil is uniek in zijn soort

400 foto’s?

Dat maak je niet snel op

Wat gaat deze fotozuil me opleveren?

Heb je weleens meegemaakt dat het feest waarvoor je was uitgenodigd enorm saai bleek te zijn? Zonde! Een fotozuil kan echt een verschil maken en het feest meer flair geven, want wat is er nou leuker dan gratis te gekke foto’s te maken? Je mag de prints ook nog eens direct mee naar huis nemen!

Een fotozuil zorgt voor entertainment op het feest en daarnaast hou je er ook nog eens te gekke (foto)herinneringen aan over. Vaak horen we van mensen dat ze achteraf pas zien welk toefje de fotozuil op de taart was.

Fotokast voor op een evenement of bruiloft
Fotostrookje fotobooth fotokist

Een complete foto herinnering?

Naast het stukje entertainment zorgt de fotozuil ook voor een directe fotoafdruk. Alle gasten gaan dus met een prachtige print naar huis. De fotoherinneringen kunnen we op verschillende manieren opmaken: je kunt kiezen uit vele verschillende templates, maar ook voor een gepersonaliseerd fotokader, zodat de fotostrips naadloos aansluiten bij de look & feel van het feest. Zo komt er echt een blijvende herinnering aan jullie event uit de fotozuil rollen.

Voor Jubileumfeestjes en bruiloften raden we daarnaast ook een gastenboek aan bij de fotozuil. In het gastenboek kunnen de gasten dan één foto plakken en daar een leuke, persoonlijke boodschap of anekdote bij schrijven. Dat maakt de herinnering helemaal compleet.

De complete gids voor Fotohokje huren

Naast fotohokjes zijn er diverse soorten photobooths op de markt. Om je goed te informeren over de voor- en nadelen van deze verschillende photooboths, hebben we een uitgebreide blog genaamd Photobooth Huren Keuzegids geschreven. De blog helpt je verder in de zoektocht naar de perfecte photo booth belevenis.

Inzet zonder personele begeleiding

De fotozuil is uitermate geschikt om in te zetten zonder begeleiding. De fotobelevenis zullen we altijd netjes op tijd klaarzetten en je van een korte uitleg voorzien. Vaak halen we de fotozuil de volgende dag weer op. Bij inhuur zonder personele begeleiding komt de fotoafdruk er tweemaal uitrollen, één voor de gasten en één voor in het gastenboek. Zo kun je met alle gasten genieten van het feest en samen prachtige herinneringen maken! En mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gaan, dan staan we natuurlijk 24/7 voor je klaar!

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Heel fijn om met Fotobelevenis samen te werken. Goede follow up, redelijke prijzen, leuk personeel en het hele concept is gewoon geweldig en al het personeel was heel enthousiast en heeft opnieuw een mooie blijvende herinnering meegekregen. Voor herhaling vatbaar!"

Nienke

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!