photobooth caravan – voor feesten en evenementen

Ben jij op zoek naar een super leuke vintage photobooth? Dan is onze photobooth caravan iets om over na te denken. De caravan is omgebouwd tot stijlvolle foto caravan, waarbij we alle details van de caravan in de originele staat hebben gelaten. In onze fotocaravan voelt het dus echt alsof je heerlijk aan het kamperen bent. Na de fotosessie komen er aan de buitenzijde te gekke fotostrookjes uitrollen en krijgt iedereen een echte foto afdruk mee naar huis. De tastbare photobooth herinnering die op elk prikbord komt te hangen.
photobooth caravan vintage fotohokje op wielen

Wat maakt ons photobooth caravan zo uniek?

Nóg leuker dan een fotohokje ontzettende aantrekkingskracht
Onbeperkt foto’s afdrukken via iPad iedereen gaat met een foto naar huis
Ingebouwde fotokast voor een hoogstaande fotokwaliteit
Binnenzijde in originele staat voor een ongekende vakantiebelevenis
Altijd een leuke begeleider aanwezig voor 100% tevredenheidsgarantie en topfoto’s

Bereken nu je prijs!

7,5 jaar
toonaangevend in photo booth land
200.000+
gemaakte foto’s
4000+
geslaagde feesten met onze photobooths

Waar onze photobooth caravan wordt ingezet?

Onze foto caravan is de nieuwste telg in het assortiment, maar de inzetbaarheid is ongekend. Zo kan deze mobiele photobooth worden ingezet bij:
  • Bruiloften: duik gezellig met je vrienden de caravan in en maak de mooiste herinneringen voor later
  • Festivals: een ongekend stukje entertainment op een festival, dat voor lange rijen zal gaan zorgen
  • Bedrijfsfeesten: voor een mooie foto moet je behoorlijk samenwerken in de caravan.
  • Jubileumfeesten: maak de mooiste herinneringen met je oude vrienden.
  • Open dagen: met een foto caravan belevenis voor de deur maak je echt het onderscheid
  • Marketingevents: de foto caravan heeft van zichzelf een ongekende aantrekkingskracht. Mensen komen snel een kijkje nemen in de caravan en worden verrast door de mogelijkheden
Waarvoor zou jij het liefst de foto caravan in willen zetten? We denken graag met je mee, zodat jouw feest of evenement alle verwachtingen overtreft.

De meerwaarde van een foto caravan belevenis

Een photobooth caravan is in het gebruik niet heel anders dan onze andere photo booths. Mensen zullen er met zoveel mogelijk mensen in proberen te duiken en als het gordijntje eenmaal dicht gaat, dan worden de gekste foto’s gemaakt:) De meerwaarde van de caravan zit ‘m vooral in het retro gevoel dat deze caravan geeft. De uitstraling van de caravan met de mooie lichtletters, maar vooral ook het gevoel als mensen de authentieke caravan induiken. Ze gaan echt even terug in de tijd, het is net alsof er gisteren nog een stel in heeft gekampeerd. Juist dit gevoel geeft direct een vakantiebeleving met natuurlijk ons te gekke kiekje.
Fotohokje foto caravan photobooth
Vintage foto caravan photobooth met fotostrookjes

Hoe werkt zo’n caravan photobooth?

Als de caravan netjes waterpas is afgesteld en de stroom is aangesloten, gaan de led lampen met daarop PHOTOS branden. Dit is het teken dat de foto caravan kan worden gebruikt. Samen met je vrienden stap je de caravan in en neem je plaats op de bank. Daar op de bank zul je genieten van het knusse karakter, het ‘ouderwetse’ luchtje dat in onze caravan hangt en van het authentieke gasfornuisje. Voor je staat een fotokast en op het scherm zie jij exact welke pose je aan kunt nemen. Is iedereen er gereed voor? Dan kan iemand op de rode knop drukken en begint de fotokast af te tellen. Vier momenten waarop iedereen zijn allergrootste glimlach kan laten zien. Na elke foto wordt het resultaat weergegeven, waarbij er veelal een ongekende lach uit de caravan komt. Nu snap je waarschijnlijk ook waarom we vier foto’s laten maken, het wordt telkens gekker. Als de fotosessie gereed is, komen de fotostrip er aan de buitenzijde van de caravan uitrollen. Via de iPad is het mogelijk om nog extra foto afdrukken te maken. Zo laten we gasten niet zonder print vertrekken. Ondertussen springt de volgende groep alweer in de caravan en komt er binnen no-time weer een vrolijk gegil uit de caravan.

De complete gids voor een fotobusje huren

Het verschil met al die andere aanbieders?

Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat wij niet de enige op de markt zijn met een caravan. Juist daarom proberen wij er altijd met kop en schouder bovenuit te steken. Het grote verschil voor onze foto caravan is onze ongekende fotokwaliteit en het feit dat de caravan helemaal authentiek is aan de binnenzijde. Deze twee punten maken van deze belevenis echt iets ongekends. Daarnaast werken wij met onbeperkte foto afdrukken, waarbij we gegarandeerd iedereen met een foto herinnering naar huis laten gaan. We hopen dat we nog beschikbaar zijn op jouw inhuurdatum voor het neerzetten van een ongekende fotobelevenis.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op onze bruiloft hadden wij het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren KLM fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!