VW fotobusje – mobiele photo booth voor feesten en evenementen

Wil jij gasten verrassen met een originele photo booth ervaring? Dan is ons fotobusje echt iets om over na te denken, omdat dit geen ‘standaard fotohokje’ is, maar een mobiele photobooth op wielen. Onze retro Volkswagen fotobus is omgebouwd tot high class photo booth waarin feestgangers ongekend leuke foto’s kunnen maken.

De fotoafdruk met gekke foto komt er direct na de fotosessie uitrollen en iedereen krijgt de foto mee naar huis. Het is een tastbare herinnering aan jullie top feest die zo het prikbord op kan.

photobooth fotobusje huren

Wat maakt ons fotobusje zo uniek?

Nóg leuker dan een fotohokje
ontzettende aantrekkingskracht
Onbeperkt printen via iPad
niemand gaat zonder foto naar huis
Belachelijk mooie foto’s
door een uniek flitssysteem
Uniek camera positie systeem
je kijkt altijd recht in de lens in ons foto busje
Lage reiskosten binnen Nederland
slechts € 0,25 per km voor dit fotohokje op wielen
Altijd een super fotobusje begeleider aanwezig
voor 100% tevredenheidsgarantie en topfoto’s

Bereken nu je prijs!

6,5 jaar

toonaangevend in photo booth land

200.000+

gemaakte foto’s

400+

geslaagde feesten met onze retro VW fotobus

 Anderen huurden onze VW photobooth bus voor deze events

De afgelopen jaren is ons fotobusje uitgerukt voor veel feesten, partijen en evenementen.

  • Bruiloften: je familie en vrienden maken de gekste foto’s op jullie bruiloft. ’s Avonds op jullie feest gaat het ongekend los!
  • Bedrijfsfeesten: leer collega’s en zakenrelaties van een andere kant kennen.
  • Jubileumfeesten: maak de mooiste herinneringen met je oude vrienden.
  • Marketingevents: trek de aandacht met deze eyecatcher en laat geïnteresseerden op een luchtige manier kennismaken met je bedrijf. De unieke herinnering is natuurlijk ook op social media te delen.

Waarvoor wil jij onze retro fotobus huren? We denken graag met je mee, zodat jouw feest of evenement alle verwachtingen overtreft.

Is zo’n fotobusje echt heel anders dan een photo booth?

Een fotobusje is in gebruik niet heel anders dan een normale photo booth. Mensen duiken er met zoveel mogelijk mensen in, sluiten het gordijntje en maken dan de gekste foto’s!

Maar de aantrekkingskracht van de retro Volkswagen bus is toch echt wat groter dan de allermooiste fotohokjes. Mensen vinden VW busjes gewoon leuk, krijgen er een heerlijk vakantiegevoel van en gaan helemaal los als ze horen dat het een mobiele photo booth is.

Wil je dus echt de gasten verrassen of ben je op zoek naar een eye cather om heel veel mensen naar je photo booth te trekken? Dan is ons fotobusje de absolute aanrader. Om de belevenis helemaal compleet te maken, hebben we een blog geschreven: VW photobooth huren voor je bruiloft – de complete gids geschreven. Hierbij beschrijven we uitgebreid alle mogelijkheden van de fotobus.

VW photo booth bus bruiloft en evenementen

Hoe werkt zo’n fotobusje?

Je stapt in het busje en neemt plaats op de bank. Op het scherm zie je exact welke pose je aanneemt (is het al gek genoeg?!). Eenmaal op de rode knop gedrukt, begint de fotomachine af te tellen en mag je op vier momenten je allergrootste glimlach laten zien. Na elke foto wordt direct het resultaat weergegeven, waarmee het grootste schatergelach uit de bus komt. De volgende foto zal dit tafereel vastleggen. Je snapt al waarom we vier foto’s maken; het wordt steeds beter!

Eenmaal klaar met de fotosessie zal de print direct in de bus worden afgedrukt. Via de iPad zijn extra afdrukken te maken. Niemand hoeft te knokken om de foto te bemachtigen, want iedereen die die foto wil kan er eentje printen. Zo laten we gasten niet zonder print vertrekken. De volgende groep mag plaatsnemen in de bus en de fotomachine doet zijn werk weer.

De complete gids voor een fotobusje huren

Wat maakt ons anders dan al die andere fotohokje aanbieders?

Het allergrootste verschil is waarschijnlijk het feit dat wij fotografen zijn, met een passie voor photo booths. We zijn geen ondernemers die de business  ingedoken zijn omdat het een hype is, maar puur omdat we zelf elke dag gelukkig worden van foto’s maken! Dat gelukkige gevoel proberen we vanuit Fotobelevenis aan al onze klanten mee te geven.
Kwaliteit door innovatie, dat is onze kracht, alles voor een perfecte belevenis. Daarom hebben we bij het ombouwen van de Volkswagen fotobus erop gelet dat de foto’s van de allerbeste kwaliteit zijn en dat de alles aanwezig is voor een WOW effect.
We hopen dat we nog beschikbaar zijn op jouw inhuurdatum voor het neerzetten van een ongekende fotobelevenis.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Opties

Social Media Sharing

Een 'echte' foto is al geweldig, maar natuurlijk moeten al mijn vrienden ook kunnen zien hoe gaaf deze fotobelevenis was! Social Media Sharing is tegenwoordig een 'must have'bij gave feesten of lanceringen. Delen kan eenvoudig via Facebook, Instagram, Twitter en e-mail.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Fotohokje en bruidsfotografie

Ga jij trouwen en ben je naast een fotohokje ook nog op zoek naar een professionele bruidsfotograaf? Jasper Lensselink is tevens oprichter van Fotobelevenis en daarmee ook als fotograaf te boeken voor jullie unieke dag. Na vier achtereenvolgende jaren genomineerd te zijn voor de bruidsfoto award, kan zijn fotografie als hoogstaand, maar vooral gecreëerd vanuit passie worden omschreven.

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Thema achtergronden

We vinden het heerlijk om jullie het WOW effect mee te geven aan een foto en daarom hebben we verschillende achtergronden ontworpen die bij de meeste thema's goed passen! Unieke thema achterwanden, hebben we in de volgende varianten: zwart, zilver, goud, 80's (zwart/wit), retro (groen/wit), party, rood, mugshot, roze stippen, safari.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op onze bruiloft hadden wij het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
logo Armade Music photobooth
Logo Drechtsteden
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
UWV Logo
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!