Fotohokje huren bruiloft | een uniek bedankje

Een fotohokje laat herinneringen niet vervagen.

Na afloop van de bruiloft liggen jullie uitgeput op bed. Voldaan na een ongekend mooie trouwdag. Nog even pak je het gastenboek uit het fotohokje erbij, waarin jullie gasten allemaal een fotostrip hebben geplakt aangevuld met een persoonlijke boodschap.
Cheers, geniet nog lang na van deze grappige fotobooth foto’s.

Ontzorgde fotohokje bruiloft belevenis.

Het eerst contact, de project belevenis, we proberen er alles aan te doen om top leverancier te zijn. Een compleet perfect ontzorgde fotobelevenis op jullie bruiloft is daar het eindproduct van.
Vooraf stemt ons team alle afspraken duidelijk met jullie, af en zal onze vormgeefster jullie fotostrip naar wens vormgeven.
Onze medewerkers komen ruim op tijd aan op locatie, zodat het fotohokje op jullie bruiloft op tijd kan beginnen.

Fotobelevenis.nl

Fotohokje bruiloft reserveren

Op zoek naar wat extra tips? Lees hier de 10 tips voor een ongekende photobooth belevenis op je bruiloft.

Fotohokje Huren Bruiloft

Staat er altijd een medewerker bij het fotohokje?

Onze photobooths worden voor bruiloften en feesten alleen met begeleiding verhuurd. In deze blog kan je precies lezen waarom we dat doen.
We zijn top leverancier van grappige foto’s, met een zeer hoge herinneringswaarde en zijn van mening dat een medewerker hier een zeer belangrijke rol in heeft.
Onze medewerkers hebben verstand van photobooths en weten als geen ander hoe we de kwaliteit van ons product kunnen waarborgen. Daarnaast zal de begeleider natuurlijk ook iedereen uitleggen hoe de photobooth werkt.

Hoe vaak mag ik het fotohokje induiken?

Onze missie luidt als volgt: Iedereen een foto van fotobelevenis op zijn koelkast.
Het is onze passie om de tastbare herinnering weer bij mensen in huis te krijgen, zodat ze meer genieten van de kleine momentjes.
Je mag dus onbeperkt de photobooth induiken en via de ipad aan de buitenzijde van het fotohokje kan je de foto’s nog extra afdrukken, via de email versturen of op social media uploaden. Schroom niet om 20 keer terug te komen met je hele team, daar huur je ons op je bruiloft juist voor in!

Fotostrips, gastenboeken en bedankjes

De photobooth is gestart, de medewerker zorgt ervoor dat iedereen helemaal begrijpt wat de bedoeling is en de fotostrips vliegen ‘m om de oren.
Hoe leuk is het als de gasten 1 foto een gastenboek plakken en daar een persoonlijke note bijschrijven. Een ultiem kado voor jullie.
Om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid kan de medewerker de fotostrips ook voorzien van een speciaal fotomapje, het ultieme bedankje voor jullie bruiloft.

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"We hebben zoveel leuke reacties gehad op het fotobusje! Gasten waren echt verrast. Er stond een enthousiaste medewerker bij die goed kon helpen. Veel verkleedspulletjes om iedereen nog feestelijker te maken. Superleuke foto’s als herinnering aan ons feest. Dank!"

Joop & Iris

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!