Photobooth huren op je feest

Ga jij binnenkort een feestje vieren en heb je gezocht op ‘photobooth huren feestje”? Dan ben je helemaal goed terecht gekomen!

Stel je het eens voor.. Om 03.00 uur ‘s nachts kom je na een ongekend geslaagd feestje thuis. Op je What’s app komen er allemaal appjes binnen op de vriendengroep met te leuke foto’s uit de photobooth! Je beste vriedin appt daarbij: “Wat een gaaf feest was dit! En die photobooth was echt de bom!”
Met een glimlach op je gezicht plof je neer en kijk je met een half gesloten oog nog heel even naar die leuke fotostrips die jij nog in je broek had zitten.

Waarom een photobooth huren?

Ben je zelf weleens op zo’n feestje geweest waar je het na een uurtje wel zo’n beetje gezien had? De inzet van een fotobooth op je feest geeft de gasten iets te doen!
We noemen het niet voor niets erg leuk foto entertainment. Even afzonderen in zo’n leuk fotohokje, of gekke poses ‘striken’ voor de fotospiegel en een grappige foto maken. Het geeft de mensen een ongekende glimlach op hun gezicht.
Na de fotosessie krijgen ze direct de foto als herinnering mee en kunnen eventueel ook nog een foto in een uniek gastenboek plakken.
Wedden dat al je vrienden het nog lang over dit feest en die te gekke photobooth zullen hebben? Daarnaast zal je bij al je vrienden alle foto’s op hun prikborden en koelkasten terugvinden.

Onze photobooths worden voor allerlei soorten feesten ingezet

De afgelopen jaren zijn onze photobooths uitgerukt voor veel feesten, partijen en evenementen.

 • Huwelijksverjaardag: Laat je gasten te gekke herinneringen maken op jullie huwelijksjubileum.
 • My Sweet 16: feestjes die wij zelf ook niet snel vergeten. Maak ze gek met foto’s!
 • Verjaardagsfeestjes: met vrienden en familie de mooiste foto herinneringen maken.
 • Housewarmings: een extra stukje gezelligheid

Waarvoor wil jij onze photo booth huren? We denken graag met je mee, zodat jouw feest of evenement alle verwachtingen overtreft.
Natuurlijk worden we ook veel ingehuurd voor bruiloften, open dagen, bedrijfsborrels en merkactivatie.

VW photo booth bus bruiloft en evenementen

De kracht van een photobooth

Wanneer je een photobooth huurt, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken. Onze foto printers zorgen ervoor dat deze foto binnen enkele seconden ook worden afgedrukt.

In het kort gezegd is een photobooth niet meer dan een fotocamera met daaraan een printer en beeldscherm gekoppeld. Natuurlijk is het wel iets meer dan dat, meer hierover kan je in deze blog over de inhuur van ‘goedkoop fotohokje huren’ lezen.

Druk op de knop en de fotobooth begint met aftellen. 5-4-3-2-1.. Voel jij ‘m al aankomen? Iedereen begint zenuwachtig te worden en trekt natuurlijk een gekke bek! Direct na het maken van een foto wordt deze op het beeldscherm vertoond, waarna echt niemand zijn lach meer in kan houden.
Ondertussen telt de fotobooth alweer af voor de volgende foto.. Na een reeks van 4 foto’s, staat bij iedereen het zweet op zijn voorhoofd en wordt de foto netje afgedrukt in onze professionele fotoprinter.
Om te garanderen dat er alleen maar mooie of gekke foto’s uitrollen, sturen wij een medewerker mee wanneer je de fotobooth huurt. Via de iPad aan de buitenzijde van de photobooth kunnen we de foto’s nog extra afdrukken of via e-mail of social media direct delen. Zo weten wij zeker dat alle gasten er met een ongekend mooie tastbare herinnering vandoor gaan.
Wedden dat ze later op de avond nog een keer achterin de rij aan gaan sluiten?

Tip: combineer het met een gastenboek voor een ongekende herinnering aan de avond.
photobooth huren feestje

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Welke photobooth huur jij op je feestje?

Fotokast fotokist fotodoos sharingbox voor bruiloft huren

Fotokast

Een photobooth die mensen op jouw feest dichter bij elkaar brengt. Gezellig met elkaar gekke foto’s maken voor deze mooie fotokast. Natuurlijk komt er direct een mooie foto afdruk uit de fotokast rollen met een gepersonaliseerd fotokader.

 • Geschikt voor groter groepen
 • Onbeperkt foto’s afdrukken
 • Compact van stuk, groot in kwaliteit

Fotohokje huren bruiloft trouw flitskast

Fotohokje

Wil jij dat mensen echt heel erg gek gaan doen op jouw feestje? Huur dan een fotohokje!
Zodra het gordijntje van de fotobooth sluit, begint de belevenis past echt.
Staat iedereen in de juiste positie? Druk op de knop en het fotohokje start automatisch met het nemen van foto’s.
Door ons unieke camera systeem kijk je altijd in de camera en met onze professionele flitsers, garanderen we de allermooiste foto’s.
De foto’s worden direct afgedrukt en zijn via de iPad onbeperkt af te drukken en te e-mailen.

 • Onbeperkt printen via de Ipad
 • In Vintage stijl en Chique goud/wit
 • Gif booth optie mogelijk
 • Belachelijk mooie foto’s

Photobooths fotodoos huren bruiloft

Flitskist

Onze flitskist is een one-of-a kind photobooth. Niet alleen zijn design maakt hem zo begeerd, maar vooral het interne flitssysteem maakt deze fotokist zo uniek. 2 professionele flitsers zorgen voor een optimale belichting van de gasten. Bij de flitskist maken mensen met grotere groepen grappige foto’s. De iPad naast de fotobooth maakt het mogelijk om voor iedereen een foto mee naar huis te krijgen als ultieme herinnering aan de avond.

 • De leukste groepsfoto’s
 • Gif booth optie mogelijk
 • Ongekende lichtverspreiding voor te gekke foto’s

Photobooths Fotobusje huren voor je bruiloft

Fotobusje

Heb jij net iets meer ruimte op je feestlocatie of vier je het buiten? Dan is ons VW Fotobusje zeker een aanrader.
Wedden dat ze het allemaal uitschreeuwen van vreugde! Direct na de fotosessie wordt de foto in de VW fotobus geprint en kan iedereen aan de buitenzijde naar hartenlust de foto’s delen en extra afdrukken.

 • Nog leuker dan een fotohokje
 • Belachelijke WOW factor bij je gasten
 • Direct fotoprint voor iedereen

Magische fotospiegel photobooth huren

Fotospiegel

Weet jij van je vrienden dat ze thuis uren voor de spiegel staan? Dan zou dit weleens de hit van de avond kunnen worden.
Poseer voor de spiegel zoals je thuis ook voor de spiegel poseert en de spiegel zal door zijn unieke ingebouwde flitstechniek super mooie foto’s van jou en je gasten maken. Dit is de fototrend van 2018. De fotoherinnering komt direct uit de printer rollen.

 • Ongekende entertainment voor de spiegel
 • Groot formaat fotosprint voor unieke herinnering
 • Altijd begeleider aanwezig voor ongekende topfoto’s

photobooths polaroid printen huren voor je bruiloft

Polaroid printer

Maak een leuk fotohoekje op je feest en laat mensen met hun eigen mobiele telefoon te gekke selfies maken. De selfies kunnen daarna eenvoudig via een Wifi verbinding worden afgedrukt op onze polaroid printern. Instantselfie printing noemen we dat ook wel.
Het is een ongekende photo booth belevenis, iedereen zal ervan genieten. Gebruik de afscheur strook aan de polaroid foto voor een leuke boodschap aan je gasten.

 • Het WOW effect in je broekzak
 • Foto’s direct vanaf je telefoon op polaroid formaat gedrukt
 • Geen internet benodigd

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie

© 2023 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!