Fotohokje – onbeperkte prints

Stel: Je wint een mooie prijs in de staatsloterij! Zou jij het dan uitgillen van vreugde?
Als je op een gemiddeld feestavond voor ons fotohokje staat te wachten, lijkt het er soms op alsof iedereen een prijs in de staatsloterij heeft gewonnen! Jong en oud, mannen en vrouwen, allemaal vinden ze onze photo booth belevenis helemaal te gek!
De fotoprint die ze direct uitgeprint meekrijgen is de ongekende tastbare herinnering aan jou feest of evenement. Je zult de strips nog jarenlang overal tegenkomen bij mensen op hun prikbord.

photobooth-fotohokje

Wat maakt ons fotohokje zo uniek?

Belachelijk mooie foto’s
door uniek flitssysteem
Onbeperkt printen via iPad
niemand zonder een foto naar huis
Lage reiskosten door meerdere vestigingen
slechts € 0,21 per km vanaf dichtstbijzijnde vestiging
Altijd een super begeleider aanwezig
voor 100% tevredenheidsgarantie
Uniek camera positie systeem
je kijkt altijd recht in de lens

 

Bereken nu je prijs!

2000+

Geslaagde fotohokje belevenissen

6,5 jaar

Toonaangevend in fotohokjesland

800.000+

Flitsen uit het fotohokje

Waarom maak je in een fotohokje zulke leuke foto’s?

De kracht van het fotohokje zit ‘m in de afgesloten ruimte. Als het gordijn dicht wordt getrokken, ervaren de mensen echt wat privacy. Met het gevoel van “er is toch niemand die ons ziet”, trekken ze de gekste bekken en manoeuvreren ze zich in de meest ondenkbare posities.
Met ons unieke ‘kijk recht in de camera’ systeem, ziet iedereen real time hoe ze op de foto komen. VIER – DRIE – TWEE – ÉÉN! Het gegil uit de foto booth zweept de mensen in de wachtrij aan om het natuurlijk te overtreffen.

Winkelbeleving verhogen met een photobooth
Fotohokje marketing photo booth afdrukken verkrijgbaar met bedrijfslogo

Ik sta echt nooit leuk op foto’s!

Soms loopt er op een feestje weleens een fotograaf rond, die van alle vriendengroepje een fotootje schiet. In je ooghoeken zie je hem al aankomen met die mega camera. Snel roep je wat vrienden bij je, zeg je super overdreven ‘Cheeeeese’ en hoop je de foto ooit nog een keer ergens terug te kunnen zien. Omdat je geforceerd moest lachen, blijkt de digitale foto een week later niet mooi te zijn. Wat jammer van het moment.

In ons fotohokje bepaal jij zelf het moment en zie je tijdens de hele sessie exact hoe je poseert! Succes gegarandeerd!
Daarnaast krijg je ook direct een gepersonaliseerde foto print in je hand gedrukt met daarop 4 te gekke foto’s. We kunnen deze foto’s in allerlei formaten afdrukken.

Het is onze missie om de echte foto print weer bij de mensen thuis te krijgen, omdat een foto print veel meer herinneringen op laat snuiven dan een digitaal bestandje.
Daarnaast vinden we het heerlijk om onze kennis te delen, zodat jouw fotobelevenis ongekend zal worden.

De complete gids voor Fotohokje huren

Echt een aanrader. Allereerst de weg naar de huwelijksdag toe, goede en complete informatie en denken overal in mee. Daarnaast ook een topmedewerker op de dag zelf, ontzettend enthousiast en wist er met onze bruiloftsgasten een groot succes van te maken. Prijs – kwaliteitsverhouding is super. Daarnaast vinden alle bruiloftsgasten de fotostrip een leuker aandenken aan het feest dan welk ander cadeautje ook.

Op het laatste moment hebben we voor onze bruiloft in september gekozen voor een fotohokje. Het contact met de medewerkers verliep prima ondanks de vakantieperiode. We werden vriendelijk te woord gestaan en al snel kwam Fotobelevenis met een mooi persoonlijk ontwerp van de fotostrip. Ook tijdens de avond was er een vriendelijke medewerker. Zeker een aanrader!

Op onze bruiloft 6 oktober 2017 hadden we een fotohokje van Fotobelevenis. Iedereen vond het fantastisch en de foto’s zijn hilarisch. Echt leuk om te bewaren en op terug te kijken. Zeker een aanrader!

Verhuren jullie ook verschillende fotohokjes?

Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, verhuren we onze fotohokjes in 3 verschillende thema uitvoeringen:

fotohokje overzicht bruiloften en feesten

De fotohokjes verschillen alleen aan de buitenzijde, de unieke foto kwaliteiten bezitten ze allemaal.
Natuurlijk zijn onze fotohokjes ook aan de buitenzijde geheel te personaliseren voor bijvoorbeeld event marketing.

Naast fotohokjes zijn er diverse soorten photobooths op de markt. Om je goed te informeren over de voor- en nadelen van deze verschillende photoobooths, hebben we een uitgebreide blog genaamd Photobooth Huren Keuzegids geschreven. De blog helpt je verder in de zoektocht naar de perfecte photo booth.

Wat maakt ons anders dan al die andere fotohokje aanbieders?

Het allergrootste verschil is waarschijnlijk het feit dat wij fotografen zijn, met een passie voor fotohokjes. Geen ondernemers die de business zijn ingedoken omdat het een hype is, maar puur omdat we zelf elke dag gelukkig worden van foto’s maken! Dat gelukkige gevoel proberen we vanuit Fotobelevenis aan al onze klanten mee te geven.
Kwaliteit door innovatie, dat is onze kracht, alles voor een perfecte belevenis.
Natuurlijk hopen wij dat we op jouw inhuurdatum nog beschikbaar zijn voor het neerzetten van een ongekende fotobelevenis met ons photobooth team.

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar! Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!