Fotohokje op feesten en events – onbeperkte prints

Een fotohokje met emotie?

Hoe hard zou jij gillen als je de hoofdprijs wint in de Staatsloterij? Hard?! Precies dat geluid horen wij uit ons fotohokje komen op een gemiddelde feestavond. Jong en oud, mannen en vrouwen, allemaal vinden ze de ervaring in onze photo booth helemaal te gek!

Alle gemaakt foto’s worden direct uitgeprint en overhandigd. Iedereen krijgt zijn eigen afdruk. Het is een mooie tastbare herinnering aan het feest of evenement. Je zult de foto strips nog jarenlang overal tegenkomen bij mensen op hun prikbord of koelkast. Dat is toch hét bewijs van een tof feest of evenement?

Fotohokje winkelcentrum

Wat maakt ons fotohokje zo uniek?

Onbeperkt alle foto’s printen via iPad
niemand gaat zonder foto naar huis
Belachelijk mooie foto’s
door uniek flitssysteem
Uniek camera positie systeem
laat je gasten altijd recht in de lens kijken
Lage reiskosten door meerdere vestigingen
slechts € 0,21 per km vanaf dichtstbijzijnde vestiging
Altijd een enthousiaste begeleider aanwezig
voor 100% tevredenheidsgarantie en topfoto’s

Bereken nu je prijs!

6,5 jaar

Toonaangevend in fotohokjesland

1.000.000+

Afgedrukte foto’s

2000+

Geslaagde evenementen met ons fotohokje

Anderen huurden ons fotohokje voor deze events

De afgelopen jaren zijn onze fotohokjes ingezet voor veel feesten, partijen en evenementen.

  • Bruiloften: laat je familie en vrienden helemaal losgaan en verzamel deze foto’s in een gastenboek.
  • Bedrijfsfeesten: ontdek welke collega de gekste bek kan trekken.
  • Intranetfoto’s: voor serieuze en minder serieuze profielfoto’s van iedereen in je organisatie.
  • Marketingevents: een foto mét jouw boodschap of logo eronder? Hiermee hang je straks op talrijke prikborden.
  • Zakelijke borrels: binnen no-time de leukste informele foto’s uit de printer.

Zie jij het effect al voor je? Wij wel! En we denken graag met je mee, zodat jouw feest of evenement met fotohokje alle verwachtingen overtreft.

Waarom maak je in een fotohokje zulke leuke foto’s?

De kracht van het fotohokje zit ‘m in de afgesloten ruimte. Als het gordijn dicht wordt getrokken, ervaren de mensen echt wat privacy. Met het gevoel van “er is toch niemand die ons ziet”, trekken ze de gekste bekken en manoeuvreren ze zich in de meest ondenkbare posities.

Met ons unieke ‘kijk recht in de camera’ systeem, ziet iedereen real time hoe ze op de foto komen. VIER – DRIE – TWEE – ÉÉN! Het gegil uit de foto booth zweept de mensen in de wachtrij op om die maffe foto weer te overtreffen.

Winkelbeleving verhogen met een photobooth
Fotohokje marketing photo booth afdrukken verkrijgbaar met bedrijfslogo

Ik sta echt nooit leuk op foto’s, maar dit fotohokje was awesome!

Op sommige feestjes loopt een fotograaf rond die van elk vriendengroepje een fotootje schiet. In je ooghoeken zie je hem al aankomen met die mega camera. Snel roep je wat vrienden bij je, zeg je super overdreven ‘Cheeeeese’ en hoop je de foto ooit nog een keer te kunnen zien. Omdat je geforceerd moest lachen, blijkt de digitale foto een week later tenenkrommend te zijn. Wat jammer van het moment, want het feest was wél leuk.

In ons fotohokje bepaal jij zelf het moment waarop je een foto maakt en zie je tijdens de hele sessie exact hoe je poseert! Er worden vier foto’s gemaakt, dus succes gegarandeerd! Iedereen staat er perfect op. Of extra maf, als je wilt. Na het maken van de foto’s krijg je direct een gepersonaliseerde foto print in je hand gedrukt met daarop 4 te gekke foto’s

De complete gids voor Fotohokje huren

Review Fotohokje van Sandra en Mark

“Echt een aanrader. Allereerst de weg naar de huwelijksdag toe, goede en complete informatie en denken overal in mee. Daarnaast ook een topmedewerker op de dag zelf, ontzettend enthousiast en wist er met onze gasten een groot succes van te maken. Prijs – kwaliteitsverhouding is super. Daarnaast vinden alle bruiloftsgasten de fotostrip een leuker aandenken aan het feest dan welk ander cadeautje ook.”

Review Fotohokje van Nick en Laura

“Op het laatste moment hebben we voor onze bruiloft in september gekozen voor een fotohokje. Het contact met de medewerkers verliep prima ondanks de vakantieperiode. We werden vriendelijk te woord gestaan en al snel kwam Fotobelevenis met een mooi persoonlijk ontwerp van de fotostrip. Ook tijdens de avond was er een vriendelijke medewerker. Zeker een aanrader!”

Review fotohokje van Marinka en Leon

“Op onze bruiloft 6 oktober 2017 hadden we een fotohokje van Fotobelevenis. Iedereen vond het fantastisch en de foto’s zijn hilarisch. Echt leuk om te bewaren en op terug te kijken. Zeker een aanrader!”

Verhuren jullie ook verschillende fotohokjes?

Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, verhuren we onze fotohokjes in 3 verschillende thema’s:

  • Classic photo booth
  • Vintage / Retro photo booth

Fotohokjes overzicht

De fotohokjes verschillen aan de buitenzijde, maar ze maken allemaal topkwaliteit foto’s. En voor marketingevents kun je zelfs het fotohokje aan de buitenkant geheel laten personaliseren. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee om een topervaring neer te zetten!

Wat maakt ons anders dan al die andere fotohokje aanbieders?

Dat is een vraag die we elke dag invulling proberen te geven. We hebben allemaal de intentie om iets moois voor onze klanten neer te zetten, maar het feit dat wij fotografen zijn brengt ons vaak net wat verder. Geen ondernemers die de photobooth business zijn ingedoken omdat het een hype is, maar puur omdat we zelf elke dag gelukkig worden van foto’s maken en afdrukken! Dat gelukkige gevoel proberen we vanuit Fotobelevenis aan al onze klanten mee te geven. Kwaliteit door innovatie, dat is onze kracht, alles voor een perfecte belevenis tijdens jullie event of bruiloft.

Natuurlijk hopen we dat er nog een fotohokje beschikbaar is op jouw gewenste datum. We zouden het super tof vinden om ook voor jou een ongekende fotobelevenis neer te zetten met ons photobooth team.

TIP: hoe kies je tussen verschillende fotohokjes?
Naast fotohokjes zijn er diverse soorten photo booths op de markt. Om je goed te informeren over de voor- en nadelen van deze verschillende photo booths, hebben we een uitgebreide blog genaamd Photo booth Huren Keuzegids geschreven. De blog helpt je (als het goed is) verder in de zoektocht naar de perfecte photo booth. Je mag uiteraard ook contact opnemen met ons als je vragen hebt!

Opties

Social Media Sharing

Een 'echte' foto is al geweldig, maar natuurlijk moeten al mijn vrienden ook kunnen zien hoe gaaf deze fotobelevenis was! Social Media Sharing is tegenwoordig een 'must have'bij gave feesten of lanceringen. Delen kan eenvoudig via Facebook, Instagram, Twitter en e-mail.

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Thema achtergronden

We vinden het heerlijk om jullie het WOW effect mee te geven aan een foto en daarom hebben we verschillende achtergronden ontworpen die bij de meeste thema's goed passen! Unieke thema achterwanden, hebben we in de volgende varianten: zwart, zilver, goud, 80's (zwart/wit), retro (groen/wit), party, rood, mugshot, roze stippen, safari.

Lees meer

Photobooth branding

De uitstraling van je reclame campagne of bedrijf terug laten komen op onze foto belevenissen? Ons fotohokje en de photo booth bus zijn deels of geheel te 'branden' door middel van stickers. Natuurlijk kunt u ons personeel, beeldschermen en photo booth props ook meenemen in de personalisatie.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Alles was heel goed geregeld. De medewerker was enthousiast! Van de bezoekers hebben we alleen maar positieve reacties gehad over de photo booth."

Bram

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis

© 2022 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!