Fotokast

Ongekend veel herinneringen maken, dat willen we toch allemaal? Maar dan wel met de kwaliteit waarbij de herinneringen ook echt van waarde zijn. Onze nieuwste fotokast is nu ook zonder personele begeleiding in te zetten en maakt dankzij de ringflitser ongekend mooie foto’s

Fotokast photobooth voor evenement

Wat maakt onze fotokast zo uniek?

Belachelijk mooie foto’s
door unieke ringflitser
400 foto’s inbegrepen
niemand gaat zonder foto naar huis
Zelf op te halen
om de kosten te drukken
Huren voor 24 uur
voor ongekende herinneringen
24/7 service
zo maak je altijd mooie foto’s

 

Bereken nu je prijs!

100

Mensen die YES zeiden bij de lancering

7,5 jaar

Toonaangevend in foto booth land

400 foto’s?

Dat maak je niet snel op

Wat gaat deze kast me opleveren?

Ben jij weleens op zo’n feestje beland waar je om 22:00 uur stiekem naar buiten bent gelopen omdat het zo saai was? Als deze mensen onze nieuwe fotokast hadden neergezet, dan was je zeker een paar uur langer gebleven. Want wat is er nou leuker dan gratis te gekke foto’s maken en deze ook meteen als echte print mee te krijgen.

Een fotokast geeft een ongekend stuk entertainment op het feest en daarnaast te gekke herinneringen. Vaak horen we van mensen dat ze achteraf pas zien wat voor toefje de fotokast op de taart was.

Fotokast voor op een evenement of bruiloft
Fotostrookje fotobooth fotokist

Een complete foto herinnering?

Naast het ongekende stuk entertainment levert de fotokast ook een directe foto afdruk.
Bij inhuur zonder personele begeleiding komt deze foto afdruk er twee maal uitrollen.
Om deze foto herinnering uniek te maken, worden al onze fotostrip compleet naar jullie wens gepersonaliseerd. Zo komt er echt een blijvende herinnering aan jullie event uit de fotokast rollen.

Voor Jubileum feestjes en bruiloften raden we daarnaast ook een gastenboek aan bij de fotokast. Mensen kunnen dan één foto in het gastenboek plakken en daar een leuke persoonlijke boodschap bij schrijven. Zo maken we de herinnering helemaal compleet.

De complete gids voor Fotohokje huren

Naast fotohokjes zijn er diverse soorten photobooths op de markt. Om je goed te informeren over de voor- en nadelen van deze verschillende photoobooths, hebben we een uitgebreide blog genaamd Photobooth Huren Keuzegids geschreven. De blog helpt je verder in de zoektocht naar de perfecte photo booth.

Wat maakt ons anders dan al die andere fotohokje aanbieders?

Het allergrootste verschil is waarschijnlijk het feit dat wij fotografen zijn, met een passie voor fotohokjes. Geen ondernemers die de business zijn ingedoken omdat het een hype is, maar puur omdat we zelf elke dag gelukkig worden van foto’s maken! Dat gelukkige gevoel proberen we vanuit Fotobelevenis aan al onze klanten mee te geven.
Kwaliteit door innovatie, dat is onze kracht, alles voor een perfecte belevenis.
Natuurlijk hopen wij dat we op jouw inhuurdatum nog beschikbaar zijn voor het neerzetten van een ongekende fotobelevenis met ons photobooth team.

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!