Fotospiegel – photobooth trend

Spiegeltje spiegeltje aan de wand.
Wie heeft de mooiste fotospiegel van het land?
Heb jij al te vaak in een fotohokje gestaan? Onze magische fotospiegel zal je hart sneller doen kloppen! Deze photobooth geeft je gasten een ongekende belevenis inclusief een fotoafdruk met vier ongekend mooie foto’s!

Magische photobooth

 

Wat maakt onze magische fotospiegel zo uniek?

Belachelijk mooie foto’s
door uniek ingebouwd flitssysteem
Onbeperkt printen via iPad
niemand zonder een foto naar huis
Lage reiskosten door meerdere vestigingen
slechts € 0,21 per km vanaf dichtstbijzijnde vestiging
Eenvoudig te personaliseren
voor ongekende marketing
Unieke animatie in de spiegel
laat je gasten beleven

 

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

180cm x 90 cm

De grootste fotospiegel van het land

6,5 jaar

Toonaangevend in fotobooth land

200+

Mensen die tijdens de eerste uitvoering WOW zeiden

Wat maakt deze photobooth zo magisch?

De magic factor zit ‘m waarschijnlijk in het feit dat er achter de spiegel een foto animatie afspeelt. Mensen krijgen daardoor echt het “WOW, wat is dit?” gevoel en het trek ook direct nieuwsgierigen.

Want zeg nou zelf, heb jij je weleens voor een spiegel laten fotografen?

Klaar voor de belevenis? De spiegel telt af voor 4 te gekke foto’s, waarbij je tussentijds het resultaat al te zien krijgt. Direct na de belevenis print de photobooth de foto uit in de bijpassende printer unit en zijn de foto’s via de iPad te mailen.

Om je om te toveren tot photobooth deskundige hebben we een leuke photobooth blog geschreven. Hierbij beschrijven we uitgebreid alle mogelijke photobooths

Magische fotospiegel huren

Gepersonaliseerd fotokader

De fotoprint uit de magische fotospiegel is een tastbare herinnering die mensen dierbaar is. Het weerspiegelt een gezellig moment met vrienden of collega’s. Het is daarom niet verwonderlijk dat bijna al onze foto’s op het prikbord, bureau of op de koelkast belanden, zodat we elke dag van de foto kunnen genieten.

Hoe mooi is het dan als daar jullie namen, logo of marketing slogan op staat. Onze vormgeefster kan het fotokader helemaal naar jullie wensen opmaken, niets is daarbij te gek.

Maak vandaag nog een vrijblijvende reservering

Wat maakt ons anders dan al die andere fotohokje aanbieders?

Het allergrootste verschil is waarschijnlijk het feit dat wij fotografen zijn, met een passie voor photobooths. Geen ondernemers die de business zijn ingedoken omdat het een hype is, maar puur omdat we zelf elke dag gelukkig worden van foto’s maken! Dat gelukkige gevoel proberen we vanuit Fotobelvenis aan al onze klanten mee te geven.
Kwaliteit door innovatie, dat is onze kracht, alles voor een perfecte belevenis.
Natuurlijk hopen wij dat we op jouw inhuurdatum nog beschikbaar zijn voor het neerzetten van een ongekende fotobelevenis met ons photobooth team.

Photobooths Fotospiegel huren voor je bruiloft

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Opties

Thema achtergronden

We vinden het heerlijk om jullie het WOW effect mee te geven aan een foto en daarom hebben we verschillende achtergronden ontworpen die bij de meeste thema's goed passen! Unieke thema achterwanden, hebben we in de volgende varianten: zwart, zilver, goud, 80's (zwart/wit), retro (groen/wit), party, rood, mugshot, roze stippen, safari.

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Social Media Sharing

Een 'echte' foto is al geweldig, maar natuurlijk moeten al mijn vrienden ook kunnen zien hoe gaaf deze fotobelevenis was! Social Media Sharing is tegenwoordig een 'must have'bij gave feesten of lanceringen. Delen kan eenvoudig via Facebook, Instagram, Twitter en e-mail.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!