photobooth caravan – voor feesten en evenementen

Ben jij op zoek naar een super leuke vintage photobooth? Dan is onze photobooth caravan iets om over na te denken.
De caravan is omgebouwd tot stijlvolle foto caravan, waarbij we alle details van de caravan in de originele staat hebben gelaten. In onze fotocaravan voelt het dus echt alsof je heerlijk aan het kamperen bent.
Na de fotosessie komen er aan de buitenzijde te gekke fotostrookjes uitrollen en krijgt iedereen een echte foto afdruk mee naar huis. De tastbare photobooth herinnering die op elk prikbord komt te hangen.

photobooth caravan vintage fotohokje op wielen

Wat maakt ons photobooth caravan zo uniek?

Nóg leuker dan een fotohokje
ontzettende aantrekkingskracht
Onbeperkt foto’s afdrukken via iPad
iedereen gaat met een foto naar huis
Ingebouwde fotokast
voor een hoogstaande fotokwaliteit
Binnenzijde in originele staat
voor een ongekende vakantiebelevenis
Altijd een leuke begeleider aanwezig
voor 100% tevredenheidsgarantie en topfoto’s

Bereken nu je prijs!

7,5 jaar

toonaangevend in photo booth land

200.000+

gemaakte foto’s

4000+

geslaagde feesten met onze photobooths

Waar onze photobooth caravan wordt ingezet?

Onze foto caravan is de nieuwste telg in het assortiment, maar de inzetbaarheid is ongekend. Zo kan deze mobiele photobooth worden ingezet bij:

  • Bruiloften: duik gezellig met je vrienden de caravan in en maak de mooiste herinneringen voor later
  • Festivals: een ongekend stukje entertainment op een festival, dat voor lange rijen zal gaan zorgen
  • Bedrijfsfeesten: voor een mooie foto moet je behoorlijk samenwerken in de caravan.
  • Jubileumfeesten: maak de mooiste herinneringen met je oude vrienden.
  • Open dagen: met een foto caravan belevenis voor de deur maak je echt het onderscheid
  • Marketingevents: de foto caravan heeft van zichzelf een ongekende aantrekkingskracht. Mensen komen snel een kijkje nemen in de caravan en worden verrast door de mogelijkheden

Waarvoor zou jij het liefst de foto caravan in willen zetten? We denken graag met je mee, zodat jouw feest of evenement alle verwachtingen overtreft.

De meerwaarde van een foto caravan belevenis

Een photobooth caravan is in het gebruik niet heel anders dan onze andere photo booths.
Mensen zullen er met zoveel mogelijk mensen in proberen te duiken en als het gordijntje eenmaal dicht gaat, dan worden de gekste foto’s gemaakt:)

De meerwaarde van de caravan zit ‘m vooral in het retro gevoel dat deze caravan geeft. De uitstraling van de caravan met de mooie lichtletters, maar vooral ook het gevoel als mensen de authentieke caravan induiken. Ze gaan echt even terug in de tijd, het is net alsof er gisteren nog een stel in heeft gekampeerd. Juist dit gevoel geeft direct een vakantiebeleving met natuurlijk ons te gekke kiekje.

Fotohokje foto caravan photobooth

Vintage foto caravan photobooth met fotostrookjes

Hoe werkt zo’n caravan photobooth?

Als de caravan netjes waterpas is afgesteld en de stroom is aangesloten, gaan de led lampen met daarop PHOTOS branden. Dit is het teken dat de foto caravan kan worden gebruikt. Samen met je vrienden stap je de caravan in en neem je plaats op de bank.

Daar op de bank zul je genieten van het knusse karakter, het ‘ouderwetse’ luchtje dat in onze caravan hangt en van het authentieke gasfornuisje.

Voor je staat een fotokast en op het scherm zie jij exact welke pose je aan kunt nemen. Is iedereen er gereed voor? Dan kan iemand op de rode knop drukken en begint de fotokast af te tellen. Vier momenten waarop iedereen zijn allergrootste glimlach kan laten zien. Na elke foto wordt het resultaat weergegeven, waarbij er veelal een ongekende lach uit de caravan komt.

Nu snap je waarschijnlijk ook waarom we vier foto’s laten maken, het wordt telkens gekker.

Als de fotosessie gereed is, komen de fotostrip er aan de buitenzijde van de caravan uitrollen. Via de iPad is het mogelijk om nog extra foto afdrukken te maken.
Zo laten we gasten niet zonder print vertrekken.
Ondertussen springt de volgende groep alweer in de caravan en komt er binnen no-time weer een vrolijk gegil uit de caravan.

De complete gids voor een fotobusje huren

Het verschil met al die andere aanbieders?

Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat wij niet de enige op de markt zijn met een caravan. Juist daarom proberen wij er altijd met kop en schouder bovenuit te steken.
Het grote verschil voor onze foto caravan is onze ongekende fotokwaliteit en het feit dat de caravan helemaal authentiek is aan de binnenzijde.
Deze twee punten maken van deze belevenis echt iets ongekends.

Daarnaast werken wij met onbeperkte foto afdrukken, waarbij we gegarandeerd iedereen met een foto herinnering naar huis laten gaan.
We hopen dat we nog beschikbaar zijn op jouw inhuurdatum voor het neerzetten van een ongekende fotobelevenis.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Opties

Fotohokje en bruidsfotografie

Ga jij trouwen en ben je naast een fotohokje ook nog op zoek naar een professionele bruidsfotograaf? Jasper Lensselink is tevens oprichter van Fotobelevenis en daarmee ook als fotograaf te boeken voor jullie unieke dag. Na vier achtereenvolgende jaren genomineerd te zijn voor de bruidsfoto award, kan zijn fotografie als hoogstaand, maar vooral gecreëerd vanuit passie worden omschreven.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Thema achtergronden

We vinden het heerlijk om jullie het WOW effect mee te geven aan een foto en daarom hebben we verschillende achtergronden ontworpen die bij de meeste thema's goed passen! Unieke thema achterwanden, hebben we in de volgende varianten: zwart, zilver, goud, 80's (zwart/wit), retro (groen/wit), party, rood, mugshot, roze stippen, safari.

Lees meer

Social Media Sharing

Een 'echte' foto is al geweldig, maar natuurlijk moeten al mijn vrienden ook kunnen zien hoe gaaf deze fotobelevenis was! Social Media Sharing is tegenwoordig een 'must have'bij gave feesten of lanceringen. Delen kan eenvoudig via Facebook, Instagram, Twitter en e-mail.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis

© 2022 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!