Voorbeeld: Fotohokje

Stel: Je wint een mooie prijs in de staatsloterij! Zou jij het dan uitgillen van vreugde?
Als je op een gemiddeld feestavond voor ons fotohokje staat te wachten, lijkt het er soms wel op alsof iedereen een prijs in de staatsloterij heeft gewonnen! Jong en oud, mannen of vrouwen, allemaal vinden ze de fotohokjes belevenis helemaal te gek!
De fotoprint die ze direct uitgeprint meekrijgen is de ongekende tastbare herinnering aan jou feest of evenement. Je zult de strips nog jarenlang overal tegenkomen bij mensen op hun prikbord

 

Wat maakt onze photobooth zo uniek?

Belachelijk mooie foto’s
door uniek flitssysteem
Onbeperkt printen via iPad
iedereen met een foto naar huis
Geen reiskosten binnen Nederland
voor België € 0,25 p/km vanaf de grens
Altijd een super begeleider aanwezig
voor 100% tevredenheidsgarantie
Uniek camera ophangsysteem
je kijkt altijd recht in de lens

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

2000+

geslaagde photobooth belevenissen

6,5 jaar

toonaangevend in fotohokjesland

800.000+

flisten uit het fotohokje

Waarom maak je in een fotohokje zulke leuke foto’s?

De kracht van het fotohokje zit ‘m in de afgesloten ruimte. Als het gordijn dicht wordt getrokken, ervaren de mensen echt even wat privacy. Met het gevoel van “er is toch niemand die ons ziet”, trekken ze de gekste bekken en manoeuvreren ze zich in de meest gekke posities.
Met ons unieke ‘kijk recht in de camera’ systeem, zien ze ook precies wat voor gekke pose er op de foto komen. Het gegil uit het fotohokje zweept de mensen in de wachtrij aan om het natuurlijk te overtreffen.

Winkelbeleving verhogen met een photobooth

Echt een aanrader. Allereerst de weg naar de huwelijksdag toe, goede en complete informatie en denken overal in mee. Daarnaast ook een topmedewerker op de dag zelf, ontzettend enthousiast en wist er met onze bruiloftsgasten er een groot succes van te maken. Prijs – kwaliteitsverhouding is super. Daarnaast vinden alle bruiloftsgasten de fotostrip een leuker aandenken aan het feest dan welk ander cadeautje dan ook.


Op het laatste moment hebben we voor onze bruiloft in september gekozen voor een fotohokje. Het contact met de medewerkers verliep prima ondanks de vakantieperiode. We werden vriendelijk te woord gestaan en al snel kwam fotobelevenis met een mooi persoonlijk ontwerp van de fotostrip. Ook tijdens de avond was er een vriendelijke medewerker. Zeker een aanrader!

Op onze bruiloft 6 oktober 2017 hadden we een fotohokje van fotobelevenis. Iedereen vond het fantastisch en de foto’s zijn hilarisch. Echt leuk om te bewaren en op terug te kijken. Zeker een aanrader!

Ik sta echt nooit leuk op foto’s!

Soms loopt er op een feestje weleens een fotograaf rond, die van alle vriendengroepje een fotootje schiet. In je ooghoeken zie je hem al aankomen met die mega camera. Snel roep je wat vrienden bij je, zeg je super overdreven ‘Cheeeeese’ en hoop je de foto ooit nog een keer ergens terug te kunnen zien. Omdat je toch wat geforceerd moest lachen, blijkt de digitale foto een week later toch niet helemaal top te zijn. Wat jammer van het moment.

In ons fotohokje bepaal jij zelf het moment en zie je tijdens de hele sessie exact hoe je poseert! Succes gegarandeerd!
Daarnaast krijg je ook direct een gepersonaliseerde foto print in je hand gedrukt met daarop 4 te gekke foto’s.

Het is onze missie om de echte foto print weer bij de mensen thuis te krijgen, omdat een foto print veel meer herinneringen op laat snuiven dan een digitaal bestandje.

Meer over onze missie

Fotohokje marketing photo booth afdrukken verkrijgbaar met bedrijfslogo

Belachelijk mooi aandenken

De gasten op je feest of evenement krijgen na de photobooth sessie direct de foto in hun hand. Via de ipad aan de buitenzijde van het fotohkje kan iedereen elk gewenste foto nog extra afdrukken. Iedereen met een foto naar huis, dat is wat wij belangrijk vinden. Door het gepersonaliseerde kader wordt de herinnering helemaal compleet. Om de fotobelevenis helemaal compleet te maken, kunnen we ook orginele foto mapjes leveren.

Waarom wij iets duurder lijken dan andere fotohokje aanbieders

Omdat wij super complete pakketten zonder extra kosten achteraf aanbieden. Geen reiskosten, onbeperkt printen en altijd een super begeleider van ons team erbij om er zeker van te zijn dat de belevenis 800% naar wens verloopt. Een fotobelevenis kan je maar 1 keer uitvoeren, wij doen dat graag helemaal perfect! Alles voor een perfecte fotobelevenis.

Facebook Comments

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Leroy & Carmelle

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!