VW fotobusje – mobiele fotobooth

Je gasten verassen met een originele photo booth belevenis? Dan is ons fotobusje echt iets om over na te denken. De retro Volkswagen bus is omgebouwd tot high class photobooth waar mensen ongekend leuke foto’s in kunnen maken.
De foto afdruk komt er na de fotosessie direct uitrollen en krijgen ze mee naar huis. Het is de tastbare herinnering aan jouw feest of evenement.

photobooth fotobusje huren

 

Wat maakt ons fotobusje zo uniek?

Belachelijk mooie foto’s
door uniek flitssysteem
Onbeperkt printen via iPad
niemand zonder een foto naar huis
Lage reiskosten binnen Nederland
slechts € 0,25 per km
Altijd een super fotobusje begeleider aanwezig
voor 100% tevredenheidsgarantie
Uniek camera positie systeem
je kijkt altijd recht in de lens in ons foto busje

 

Bereken nu je prijs!

400+

Geslaagde fotobus belevenissen

6,5 jaar

Toonaangevend in photobooth land

200.000+

Flitsen uit de fotobus

Is zo’n fotobusje echt heel anders dan een photobooth?

Een fotobusje is niet heel veel anders dan een normale photobooth. Mensen duiken er met zoveel mogelijk mensen in, sluiten het gordijntje en maken dan de gekste foto’s!

Maar, de aantrekkingswaarde van de retro Volkswagen bus is toch echt wat groter dan ons allermooiste fotohokje. Mensen vinden VW busjes gewoon leuk, krijgen er een heerlijk vakantiegevoel van en gaan helemaal los als ze horen dat het een mobiele photobooth is.

Wil je dus echt de gasten verassen of heel veel mensen naar je photobooth trekken? Dan is ons fotobusje de absolute aanrader. Om de belevenis helemaal compleet te maken, hebben we een blog VW photobooth huren voor je bruiloft – de complete gids geschreven. Hierbij beschrijven we uitgebreid alle mogelijkheden van de fotobus.

photobooth fotobusje

Hoe werkt zo’n fotobusje?

Bij het ombouwen van de Volkswagen fotobus hebben we de focus compleet op de allerbeste foto kwaliteit gelegd. Je mag daarom bij het instappen heerlijk plaatsnemen op de bank bij de ingang van de fotobus.

In het scherm zie je exact welke pose je aanneemt. Eenmaal op de rode knop gedrukt, begint de fotomachine af te tellen en mag je op vier momenten je allergrootste glimlach laten zien.
Na elke foto wordt direct het resultaat weergegeven, waarmee het grootste schater gelach uit de bus vrijkomt.

Eenmaal gereed met de sessie, zal de print direct in de bus worden afgedrukt en zijn via de iPad extra afdrukken mogelijk.
De volgende groep mag plaatsnemen en de fotomachine doet zijn werk weer.

De complete gids voor een fotobusje huren

Wat maakt ons anders dan al die andere fotohokje aanbieders?

Het allergrootste verschil is waarschijnlijk het feit dat wij fotografen zijn, met een passie voor photobooths. Geen ondernemers die de business zijn ingedoken omdat het een hype is, maar puur omdat we zelf elke dag gelukkig worden van foto’s maken! Dat gelukkige gevoel proberen we vanuit Fotobelevenis aan al onze klanten mee te geven.
Kwaliteit door innovatie, dat is onze kracht, alles voor een perfecte belevenis.
Natuurlijk hopen wij dat we op jouw inhuurdatum nog beschikbaar zijn voor het neerzetten van een ongekende fotobelevenis.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen

Opties

Thema achtergronden

We vinden het heerlijk om jullie het WOW effect mee te geven aan een foto en daarom hebben we verschillende achtergronden ontworpen die bij de meeste thema's goed passen! Unieke thema achterwanden, hebben we in de volgende varianten: zwart, zilver, goud, 80's (zwart/wit), retro (groen/wit), party, rood, mugshot, roze stippen, safari.

Lees meer

Photobooth Props

De photo booth props maken de weg naar een te gekke foto wat makkelijker en kunnen een thema versterken. Van kerst thema tot aan kaptein priksnor en van Alice in Wonderland tot aan James Bond, de diversiteit zal je verbazen. Om het helemaal uniek te maken, kunnen we als enige photo booth aanbieder in Nederland de props op een stokje ook helemaal personaliseren.

Lees meer

Foto enveloppen

Omdat een bedankje nooit bijzonder genoeg kan zijn. Tover je fotostrip om in een uniek bedankje met onze kraft look foto enveloppen. De mapjes zijn voor foto marketing doeleinden of bruiloften ook volledig custom te bedrukken.

Lees meer

Gastenboeken

Een unieke herinnering aan de avond! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Laat je gasten 1 foto in een gastenboek plakken, met daarbij een kleine persoonlijke noot. Het is een unieke herinnering aan je avond. Gastenboeken hebben we in verschillende soorten en maten.

Lees meer

Fotohokje en bruidsfotografie

Ga jij trouwen en ben je naast een fotohokje ook nog op zoek naar een professionele bruidsfotograaf? Jasper Lensselink is tevens oprichter van Fotobelevenis en daarmee ook als fotograaf te boeken voor jullie unieke dag. Na vier achtereenvolgende jaren genomineerd te zijn voor de bruidsfoto award, kan zijn fotografie als hoogstaand, maar vooral gecreëerd vanuit passie worden omschreven.

Lees meer

Social Media Sharing

Een 'echte' foto is al geweldig, maar natuurlijk moeten al mijn vrienden ook kunnen zien hoe gaaf deze fotobelevenis was! Social Media Sharing is tegenwoordig een 'must have'bij gave feesten of lanceringen. Delen kan eenvoudig via Facebook, Instagram, Twitter en e-mail.

Lees meer

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar! Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Latoya & Herman

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis

© 2018 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!