Polaroid foto uit photobooth

Polaroid printer inzetten als goedkope fotobooth | 9 tips

Ben jij op zoek naar een mooie manier om jullie trouwdag of feest vast te leggen met echte foto’s? Misschien heb je al gekeken naar fotobooths bij jou in de buurt, jouw feest verdient natuurlijk het leukste entertainment.

Naast onze fotobooths verhuren we ook een polaroid printer. Deze fotomachine is uniek in zijn soort en een gouden combinatie tussen een polaroidcamera en een fotohokje.

Een polaroidprinter op je feest of huwelijk laat jouw gasten echt ongekend genieten.

In deze blog geef ik je 9 ongekende tips hoe jij deze polaroidprinter het allerbeste in kunt gaan zetten als goedkope fotobooth.

Wat is een polaroid printer eigenlijk?

Bij de term polaroid printer denken mensen vaak aan een klein apparaatje waarmee je vanaf je telefoon enkele foto’s af kunt drukken. Dat klopt ook, want deze kleine fotoprinters zijn op dit moment super populair! Onze polaroid printer is een soort van ‘grote broer’ van de kleinere printer. Met een ongekende capaciteit, waarbij ook meerdere mensen tegelijk connectie kunnen maken met de printer.

Het principe van een polaroid printer is vrij eenvoudig: jullie gasten kunnen foto’s maken met hun mobiele telefoon en deze foto’s vervolgens afdrukken op onze printer. Het afdrukken is mogelijk door de telefoon te verbinden met het door de printer aangeboden netwerk. De printer heeft een capaciteit van 6 foto’s per minuut, dus er kan er echt heel veel worden afgedrukt.

De foto’s die uit de printer komen rollen zijn voorzien van een fotokader dat helemaal naar jullie wens is opgemaakt door onze vormgeefster. Elke foto is daarmee dus een uniek aandenken aan jullie feest!

1 – Maak een fotohoekje

Wil jij dat mensen echt ongekend gebruik gaan maken van jullie polaroid photobooth? Maak dan een te gek fotohoekje rondom de printer. Een soort van leuke fotosetting, met een achterwandje, leuke photo booth props of wellicht een opblaasbare flamingo.

Als je gasten zo’n gezellig hoekje zien, zijn ze veel sneller geneigd om even in te stappen en een paar te gekke selfies te maken! Je maakt er dan eigenlijk een soort van selfiebooth van, die helemaal voldoet aan jouw wensen.

2 – Leg een gastenboek naast de polaroidprinter

Willen jullie zelf ook een te gekke herinnering aan de bruiloft overhouden? Leg dan een gastenboek met fotoplakkers en een stift naast de polaroid printer. Zo kan iedereen een mooie fotoherinnering in het boek plakken en er een te gekke boodschap bijschrijven. Wedden dat de prints en de teksten gedurende de avond steeds gekker gaan worden?

Vergeet na afloop natuurlijk niet om het boek ook meteen mee te nemen naar huis, jullie kunnen er voor het slapen gaan nog even stiekem van genieten.

Gastenboek
Fotograaf: The Grovers

3 – Laat de ceremoniemeester kort een uitleg geven

Een polaroidprinter is zo’n gadget die behoorlijk nieuw is en sommige mensen snappen naar alle waarschijnlijkheid niet helemaal hoe het nou werkt. Jullie doen er goed aan om de ceremoniemeester even kort een uitleg te laten geven! Zo krijgen mensen niet alleen wat meer vertrouwen, maar weten ze ook dat er een polaroid photo booth in de zaal staat waar foto’s kunnen worden gemaakt.

4 – Personaliseren van de fotoafdruk

Fotoherinneringen uit een photobooth komen vaak bij mensen thuis aan de koelkast of op het prikbord te hangen. Nou ja, de foto’s die niet in het gastenboek belanden. Hoe leuk is het als deze polaroidfoto is voorzien van een uniek fotokader met daarop alle kenmerken van jullie feest! Bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum, of het logo van het bedrijf?

Laat onze vormgeefster er iets unieks van maken, het is immers een herinnering voor het leven.

Polaroid fotobooth printer

5 – Op de foto met je dierbaren

(spatie teveel)Ook als bruidspaar moet je natuurlijk niet vergeten om op de foto te gaan. Juist op dit moment als al je dierbaren aanwezig zijn is het belangrijk om veel foto’s te maken! Print de foto’s direct uit, hang ze op en ga er nog heerlijk van genieten!

6 – Zorg voor een goede belichting in je fotohoek

De kwaliteit van een foto wordt medebepaald door het licht waar een foto mee wordt gemaakt. Staat er bijvoorbeeld een roze lamp vlakbij de printer, dan krijgen al je foto’s een roze zweem mee. Zorg er dus voor dat er voldoende en vooral ook mooi zacht licht aanwezig is, het zal de kwaliteit van de foto’s enorm ten goede komen.

7 – Laat je gasten veel foto’s van de dag uitprinten

De polaroid photobooth printer wordt standaard geleverd met maar liefst 400 foto’s! Dat is echt een enorme hoeveelheid! Tot op heden heeft geen bruidspaar die hoeveelheid opgemaakt. Schroom dus niet om ongekend veel te printen en vraag je gasten dus ook om foto’s die ze gedurende de dag hebben gemaakt af te drukken! Zo krijgen jullie nog op dezelfde dag een soort van fotoreportage cadeau. Omdat dus nog niemand de 400 foto’s heeft opgemaakt kunnen we toch wel een beetje spreken van ‘inclusief onbeperkt printen’.

8 – Geen stress voor je bruiloft

We vinden het heerlijk om zo min mogelijk stress te ervaren voor, tijdens en na een bruiloft. Dat is ook de reden dat we in heel Nederland de polaroidprinters al twee dagen voor aanvang van de bruiloft of feest kunnen leveren. Zo kunnen jullie alvast wat testen en oefenen op een leuke feestfoto. Retourneren gaat eenvoudig, dat kan op de eerstvolgende normale werkdag.

9 – Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Naast een fotoafdruk worden alle afgedrukte foto’s ook digitaal bewaard. Deze digitale bestanden kunnen we in een online galerie uploaden en kan je eventueel zelf delen via social media. Superleuk natuurlijk om zo ook meteen een hoop extra digitale bestanden van je bruiloft gratis en voor niets erbij te krijgen.

Hopelijk ben je na het lezen van deze blog weer helemaal up to date voor wat betreft de werking van de polaroidprinter. Direct kijken of de polaroidprinter ook op jullie bruiloft of feest beschikbaar is en of hij echt goedkoop is?

 

LP.s. Ben je toch meer op zoek naar magic mirrors, gif booths of wil je een echt fotohokje huren?

Kijk dan op onze ‘photobooth overzicht‘ pagina om te kijken welke photobooths we verhuren in Nederland en België.

Photobooth fotohokje

7 september 2020

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"We hebben zoveel leuke reacties gehad op het fotobusje! Gasten waren echt verrast. Er stond een enthousiaste medewerker bij die goed kon helpen. Veel verkleedspulletjes om iedereen nog feestelijker te maken. Superleuke foto’s als herinnering aan ons feest. Dank!"

Joop & Iris

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!