Sticker frame bedrukken polaroid fotohoejs

Sticker frame polaroid | Pimp jouw polaroidfoto

Is er binnenkort iets te vieren? Een mooi evenement, een bruiloft of een diplomering bij jullie op school?

Vast en zeker dat je op dit moment aan het overdenken bent hoe jij iedereen een ongekend leuk aandenken mee kunt geven.

Misschien staat het al op je moodboard, maar een polaroidcamera met een daarbij behorende sticker frame voor de polaroid is echt een aanrader.Vast en zeker dat je ze al kent van die leuke fotohoesjes voor de instant foto’s.

In deze blog laat ik je precies zien hoe een polaroid sticker frame jouw polaroidfoto belevenis compleet gaat maken. Vanuit onze webshop Polaroidbelevenis.nl zijn deze fotohoesjes direct te bestellen.

De fun van een polaroidfoto

Ik hoor het zo vaak van mensen.. Die polaroid van jaren geleden hebben ze nog steeds op het prikbord in hun huiskamer hangen.

Met de komst van de digitale fotografie zijn mensen door de jaren heen overspoeld geraakt met foto’s, een tastbare foto is iets wat ze niet veel meer hebben.

Het direct klaar principe van polaroidfoto’s werkt betoverend, mensen blijven zich erover verbazen! Hebben ze de foto eenmaal in hun handen, dan wordt hun glimlach groter en groter. De foto ontwikkeld langzaam door en als iedereen in beeld is zal je iedereen zien lachen.

Natuurlijk wordt dit perfecte plaatje meteen vereeuwigd door een foto van de polaroid te maken en deze direct op sociale media te plaatsen.

De instant foto gaat mee naar huis en is echt zo’n blijvende herinnering die nog lang op het prikbord zal hangen als aandenken.

stickerframes bedrukken polaroid bruiloft

Polaroid fotomarketing

Het gratis weggeven van iets leuks is natuurlijk altijd een geniaal stukje marketing. Mensen worden er blij van en komen op een positieve manier met jouw merk in aanraking.

Hoe tof is het als je mensen een gratis polaroidfoto geeft en ze meteen ambassadeur van jouw merk maakt.

Hoe werkt deze merkbeleving dan?

Hoe leuk zou het zijn als jij de gratis foto voorziet van een geweldig mooi stickerframe dat helemaal past binnen de huisstijl van jullie bedrijf. Als mensen deze foto mee naar huis nemen, hangen ze de foto veelal op de koelkast of het prikbord! Op deze manier blijft jouw merk nog heel lang zichtbaar bij de mensen thuis!

Een heel groot voordeel van een stickerframe t.o.v. een fotohoesje is dat ze de sticker niet meer van de foto af kunnen halen. Hiermee blijft de foto zijn marketingwaarde voor eeuwig behouden.

Feel good fotomarketing noemen wij het altijd maar. Mensen kijken met een glimlach naar jouw merk.

Waar zijn de polaroid sticker frames nog meer te gebruiken?

Een groot deel van de bestelde sitcker frames en polaroidhoesjes worden gebruikt voor merkbranding. Maar, omdat wij de mapjes ook op kleinere oplagen leveren zijn ze ook te gebruiken bij:

  • Diploma-uitreikingen – geef iedere geslaagde een tastbare herinnering mee;
  • Huwelijken – een uniek trouwbedankje met eigen design polaroidrandje;
  • Verjaardagen – samen met vrienden de tofste herinneringen maken;
  • Beurzen & Congressen – trek veel bezoekers naar jouw stand voor een gratis fotomoment;
  • Huwelijksverjaardag – met oude bekenden nieuwe herinneringen maken.

Is het sticker frame voor een polaroid te personaliseren?

Het sticker frame voor de polaroidfoto is zowel aan de voorzijde als achterzijde full-color te bedrukken met een eigen design. Het zelf ontwerpen van een te gek polaroidhoesje is heel eenvoudig door een bijbehorende designtemplate. Ben je zelf niet zo goed in het maken van een eigen design, dan kan onze vormgeefster je daar tegen een kleine vergoeding enorm bij helpen. Samen met jullie maakt ze dan een geweldig polaroidkader op, dat voor eeuwig rondom jullie herinnering zal plakken.

Voor welk type Instax zijn jullie fotosleeves?

Op dit moment zijn er alleen sticker mapjes voor de Fujifilm Instax Wide en de Fujifilm Instax Square te bestellen. Deze twee type camera’s worden veel gebruikt voor fotoactivatie vanwege het wat grotere formaat en de eenvoud van de camera’s.

Voor de Instax mini en Polaroid 300 verwachten we later dit jaar ook stickerhoesjes te kunnen leveren. Wil je nu al een mapje voor de Instax mini of Polaroid 300 bestellen, neem dan even contact met ons op.

Polaroid huren bruiloft met fotostickers

Op steeds meer bruiloften worden (onze) polaroidcamera’s gehuurd. In de meeste gevallen worden de polaroidfoto’s gemaakt door een ceremoniemeester en daarna ingeplakt in een gastenboek.
Zelf vinden wij dit ook echt een ‘must do’ voor ieder bruidspaar dat een polaroidcamera huurt. Op deze manier behoud je als bruidspaar namelijk ook een ongekende mooie herinnering aan de huwelijksdag.

Wil je alleen nog meer uitpakken, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een polaroidfoto mee te geven als trouwbedankje. Zo sla je met jouw gehuurde polaroidcamera twee vliegen in éé klap!. De polaroid sticker frames zijn al vanaf een oplage van 40 stuks te bestellen en daarbij ook mooi te gebruiken op de wat kleinere/intiemere huwelijken.

Tip: Je hoeft niet voor iedere gasten een sticker frame te bestellen, veelal wordt er per koppel een foto meegegeven als aandenken. Dat scheelt weer iets in de kosten.
Meer tips over het huren van een polaroidcamera op bruiloften vind je hier.

Gastenboek polaroid huwelijk verjaardag

Complete Polaroid belevenis huren?

Naast levering van fotostickers is het natuurlijk ook mogelijk om de bijbehorende Instax camera’s en polaroidfoto’s bij ons te bestellen. We helpen je maar al te graag om een complete Polaroid belevenis neer te zetten op jullie evenement.

Wil je de belevenis nog mooier maken, dan is het maken van een polaroid fotohoekje echt een aanrader. Met schitterende backdrop en feestelijke accessoires zoals foto props zet je mensen nog veel leuker op de foto en wordt het een soort van polaroid fotobooth.

Backdrops gastenboeken photo booth props

Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om gepersonaliseerde fotoprops te laten maken? Tekstbordjes en gekke items op een stokje, helemaal geheel gemaakt in jullie stijl.

Neem voor alle mogelijkheden natuurlijk contact met ons op.

Photobooth fotohokje

25 mei 2021

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op onze bruiloft hadden wij het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Logo Bossche Vakschool

© 2021 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!