Trouwen inspiratie fotohokje of fotobooth huren voor je bruiloft

Wij gaan trouwen! Op naar een perfecte bruiloft

Love & Marriage beurs – alles over trouwen

Afgelopen week was het zover, de laatste grote liefdesbeurs van het voorseizoen: ‘De Love & Marriage trouwbeurs in Utrecht’.
Twee dagen lang trouwgekte in een zeer goed bezochte jaarbeurs. Met meer dan 100 standhouders uit de huwelijksbranche was er een ongekende variatie aanbieders. Van trouwkaart tot weddingplanner, van stylist tot aan koffie tuk tuk, de bezoekers die wij spraken waren super enthousiast over deze beurs. Het grootste gedeelte van de bezoekers waren zoals altijd de bruiden met hun moeder, maar toch waren er ditmaal ook opvallend veel mannen mee.
Uit de evaluatie van de beurs bleek dat bezoekers gemiddeld 3,5 uur op de beurs verbleven en met een gemiddeld cijfer van 7,9 heel erg tevreden waren!

Waar te beginnen

Dat zeiden we tegen elkaar toen we de stand op gingen bouwen in de Jaarbeurs. Elk jaar nemen we weer teveel ‘belevenissen’ mee, simpelweg omdat we ze stuk voor stuk veel te leuk vinden. Met de creatieve hulp van de organisatie, konden we dit jaar een 5 tal fotobelevenissen promoten. De Fotobus, de flitskist, het fotohokje, de polaroid printer en onze polaroid camera’s. Daarnaast konden mensen voorin onze fotobus nog te gekken VW selfies maken, welke ze direct op de polaroid printer af konden drukken.

Genoeg te beleven op onze stand, iedereen kon zelf te gekke give-aways maken . Doordat we bij de ingang van de beurs stonden, begon de dag al direct om 10:00 uur bij binnenkomst van de eerste gasten! Helemaal geweldig, want de ingang was ook de uitgang. Hierdoor sloten we ook pas als laatste omdat iedereen voor de terugreis nog even op de foto wilden.

trouwen beurs inspiratie

Waarom we op beurzen staan?

Dat is een vraag die we ons bij de voorbereiding zelf ook weleens afvragen. Maar, als de eerste bezoeker is langs geweest, weten we altijd meteen waarom we dit doen. De zoektocht naar goede foto entertainment wordt tegenwoordig grotendeels uitgevoerd via Google.
Bruidsparen klikken op de nummer 1 tot 4 in Google, vergelijken daar wat prijzen en maken op basis van hun ondervindingen een keuze.
Dagelijks komen er veel bezoekers op onze site, waarvan een deel altijd afhaakt op onze prijs. “We hebben het bij een andere aanbieder voor 75 euro goedkoper gevonden” is een veelgehoorde zin.

Dat vinden we natuurlijk onwijs zonde, want deze mensen zien vanaf onze website blijkbaar niet goed genoeg wat ons zoveel unieker maakt dan alle andere aanbieders. Onze startprijzen liggen inderdaad hoger dan die van andere aanbieders, dat heeft er vooral mee te maken dat wij complete fotobelevenis pakketten verhuren. Pakketten die onze klanten verdienen, waarbij zij en hun gasten 800% kunnen genieten van de foto entertainment.

Maar, het allerbelangrijkste.. Ons bedrijf is opgericht vanuit een passie voor fotografie, een passie voor licht, een passie voor de allermooiste foto’s. Mooie eenmalige momenten verdienen de allerbeste foto’s. Je kan het natuurlijk op je site communiceren, maar je klanten laten ervaren wat onze foto apparaten voor kwaliteit leveren is natuurlijk het mooiste. Op zo’n beurs staan ook altijd andere top 10 aanbieders, ze kunnen onze passie voor de mooiste foto’s dan ook meteen even vergelijken. Het geeft ons een geweldige voldoening als mensen dan nog eens extra terugkomen om te vertellen dat ze echt verbaasd staan over onze kwaliteit.

Eerlijk meedenken

Ben jij weleens door zo’n sluwe verkoper in de val gelokt? Nou, ik ooit wel eens… Dat is ook de reden waarom wij vanuit Fotobelevenis adviserend verkopen. Eerlijk meedenken, daar wordt een klant blij van en wij uiteindelijk nog veel meer. Zo zien we vaak dat heel veel aanbieders een pakket vanaf 4 uur foto entertainment aanbieden op bruiloften, of zelfs een photobooth of fotokist voor een hele dag neerzetten. Veel te veel vinden we zelf altijd. Foto entertainment is een onderdeel van een bruiloft, maar moet absoluut geen hoofdact worden. Vroeger hebben we het  meegemaakt, dat veertig van de tachtig aanwezigen bij onze photobooth stonden te wachten, met als gevolg dat de dansvloer behoorlijk leeg bleef. Ga je trouwen, dan is het laatste uur van je feest een van de allermooiste momenten op de dag. Dan moet iedereen gewoon lekker meedoen en niet in de photobooth zitten.

Inspiratie trouwen beurs

Trouwbelevenis

Mensen die op bruidsbeurzen langskomen zijn veelal ook nog op zoek naar een bruidsfotograaf! Op de beurs kunnen we helaas nooit vertellen dat Jasper ook een super goede bruidsfotograaf is (dit omdat we respectvol zijn t.o.v. de andere bruidsfotografen en fotografen op de wachtlijst)  en hij ook super gave combinatie aanbiedingen van fotografie + photobooth heeft. Al je fotografie uitgevoerd door een leverancier met passie, wie wilt dat nou niet.
Mocht je nou meer interesse hebben in deze super combi! In dit artikel geeft Jasper wat eerste informatie.

Wat was er nog meer te beleven

Wat was er niet te beleven kan je meer vragen. Ik zou zelf elk bruidspaar aan willen raden om eens een trouwbeurs te bezoeken. Eentje van iets groter formaat heeft mijn voorkeur altijd, zodat je ook duidelijk het verschil tussen de verschillende aanbieders kunt zien.
Naast de altijd populaire modeshow, was er genoeg aanbod in Trouwjurken, bruidsfotografen, trouwcorsages, trouwlocatie, trouwringen,trouwauto’s, DJ’s, Foto entertainment, bruidskapsels, bruidsboeketten, trouwkaarten en weddingplanners.

Beurs impressie

Claimy van The Wedding department liep ook rond op de beursvloer en heeft onderstaande filmpje gemaakt. Natuurlijk zijn we super trots dat Claimy ook in onze fotobus kwam zitten.

Benieuwd?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, bel ons dan gewoon eens op voor een super vrijblijvend informatie gesprek.
Marijn, Annique en Sanne staan dagelijks klaar om jouw bruiloft helemaal compleet te maken.

Fotobelevenis Purmerend : 0299-748025

Photo Booth huren Amsterdam

Photobooth huren bruiloft

20 maart 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Op onze bruiloft hadden wij het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!