Vacature Photobooth host

Photobooth huren met goede service

Gezocht: Representatieve Photobooth host – Purmerend en Deventer

De auto staat gereed, de tank is gevuld. De photobooth ligt netjes in de auto en de radio staat ingesteld op je favoriete zender!

It’s time to hit the road, naar de leukste evenementen en feesten in Nederland en België.

Aangekomen op locatie ben jij de persoon die ons bedrijf ‘Fotobelevenis’ vertegenwoordigd. Na overleg met de locatie manager, plaats jij de fotobelevenis en zorg je ervoor dat het geheel ruim op tijd operationeel is. Na opening begeleid jij de mensen in de photobooth en zorg je ervoor dat alles gesmeerd verloopt!

Na afloop van het feest, ruim je de photobooth weer netjes op en cruise je onder het genot van wat goede muziek weer naar de thuisbasis.

Klinkt dit je goed in de oren? Dan ben jij wellicht de representatieve/ creatieve persoon die wij zoeken ter uitbreiding van ons team. Kennis van fotografie is altijd welkom, maar brengen wij je ook graag bij.

Periode

Fotobelevenissen verhuren we het hele jaar door, alle dagen van de week! De piek van ons werkt lig in juni en september in de weekenden!

Functie eisen/werkzaamheden:

Wij zoeken een representatieve topper (22-35 jaar) die als student of als ZZP’er aan de slag kan en die bereid is om op onregelmatige werktijden aan de slag te gaan. De opdrachten zijn zowel doordeweeks als in de weekenden, overdag tot soms diep in de nacht. Je staat meestal alleen op een opdracht en bent het aanspreekpunt op locatie en tevens ons visitekaartje van Fotobelevenis.nl

Wat voor kreten passen er bij de persoon die wij zoeken?
– sociaal vaardig en niet verlegen
– vertrouwen en verantwoordelijk
– ambitieus en creatief
– zelfstandig
– relaxed
– spierballen
– representatief
– In het bezit van je rijbewijs B
– omgeving Purmerend (Vestiging West) & omgeving Deventer (Vestiging Oost)

Reageren / meer informatie:

Ben je geïnteresseerd? Mail ons dan je inspirerende motivatie met foto en CV in de bijlage naar info@fotobelevenis.nl

Bedrijfsomschrijving:

Wij zijn een creatief en ambitieus bedrijf wat de beste fotobelevenissen levert in de vorm van ons fotohokje, fotokasten, hashtagprinters, fotospiegels, de fotobus, de flitskist, polaroidcamera’s en onze photoboothprops.
Onze hoofdvestiging zit in Purmerend, onze licentiehouder Roy zit met zijn bedrijf in Deventer

Op een te gekke locatie wordt gebruik gemaakt van ons super leuke product! Bijvoorbeeld ons fotohokje: waarbij de gasten het hokje in gaan, waar 4 leuke foto’s worden gemaakt, voorzien van super leuke props, lachende mensen en gekke posities:)
Na deze lachende ervaring, worden de foto’s gelijk uitgeprint en kan men deze mee naar huis nemen, in een gastenboek plakken en uiteraard aan iedereen ter plekke laten zien!

Facebook Comments

Photobooth vacature

16 januari 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wij zijn op 2 juni 2017 getrouwd en hadden het Fotohokje 's avonds op het feest staan als gastenboek. Wat een groot succes was dit! Iedereen op ons feest is er in ieder geval 1 keer in geweest, maar de meesten konden het niet laten om er vaker in te gaan. 3 dagen later ontvingen wij alles foto's al digitaal via de mail, wat een snelle service. Noah was super vriendelijk en erg behulpzaam. Echt top en zeker een aanrader op een feest. Gegarandeerd succes! Veel liefs, Wilco & Annet"

Wilco & Annet

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!