Photoboothbruiloft fotobus trouw

VW Photobooth bus huren bruiloft? Het WOW effect

VW photobooth bus – Complete gids

De avond valt in, in de verte zie je een lichtslinger wat heen en weer wiebelen en hoor je allemaal mensen gillen van vreugde! Als je wat dichterbij komt, zie je de lichtbak ‘Photobooth’ boven op het retro volkswagen busje knipperen… Stel je het eens voor… Je hebt een retro VW busje gehuurd voor je bruiloft met daarin een fotohokje.

Wat voor gevoel denk jij dat je gasten krijgen als ze plots dat Volkswagen busje uit 1972 zijn staan op je feest! En wat voor gevoel denk je dat ze krijgen als ze merken dat dit VW busje is omgebouwd tot een VW photobooth bus!

Waarschijnlijk zal je vaak het compliment “ WOW, wat is dat fotobusje een super gave toevoeging” krijgen. Een succesvolle inzet gegarandeerd met heel erg veel foto afdrukken.

Fotobusje huren bruiloft - VW photobooth bus

De werking van de VW photobooth bus

Hoe gaaf, je mag echt de Volkswagen fotobus induiken en plaatsnemen op een lekker bankje. Natuurlijk wel met een leuke fotoprop in je handen, want dat maakt elke foto leuker.  Omdat er vaak veel mensen tegelijk de bus in willen duiken, is het altijd wat stoeien wie waar gaat zitten.

Als je naar de camera kijkt, zie je direct jezelf in het beeldscherm. We maken gebruik van een uniek “kijk recht in de camera” systeem, dat geen enkel ander fotobusje gebruikt. Een goede foto is daarmee bij voorbaat gegarandeerd.

In de bus worden standaard 4 foto’s genomen, waarbij er 7 seconden tussen elke foto zit. In deze tussentijd kan je van pose te veranderen in het retro fotobusje.

Wat maakt dit fotobusje zo uniek?

Om de mooiste foto’s te kunnen maken in deze retro Volkswagen bus, is ervoor gekozen om zoveel mogelijk flitskracht aan de bus toe te voegen.De fotokast is ten opzichte van andere fotobusje aanbieders omgekeerd geïnstalleerd (je zit met je rug naar de bestuurderskant toe), waardoor we een aantal super sterke flitsers hebben kunnen inbouwen. We hebben dus geen concessie gedaan op de fotokwaliteit, maar het uiterste eruit gehaald.

Doordat de mensen nu meer bij de zijdeur zitten, is de interactie met de mensen buiten ook wat leuker. Bij eventuele technische probleempjes, kunnen we dat ook eenvoudig vanaf de achterzijde van de bus oplossen. Mensen hebben het dus vaak ook helemaal niet door.

Als de sessie gereed is, komt de print direct aan de binnenzijde van de bus uit de printer rollen. Via de iPad aan de buitenzijde van de fotobus kunnen jullie gasten de foto’s nog extra afdrukken of naar zichzelf toe mailen. Iedereen met een foto naar huis, dat is onze missie, dat is het aandenken aan jullie bruiloft!

Origineel gastenboek op jullie bruiloft

Hoe leuk is het als iedereen een fotostrip extra afdrukt en deze in een leuk gastenboek plakt! Natuurlijk meteen voorzien van een persoonlijke tekst.
Via onze webshop Polaroidbelevenis.nlverkopen we diverse te gekke gastenboeken, eventueel aangevuld met een goede marker en foto plakkers.

Tip: zet een tafeltje vlakbij de photobooth bus zodat mensen eenvoudig iets in het gastenboek kunnen schrijven. Een leuk bloemetje en wellicht een klein uitleg bordje doet het altijd goed.
Op onze Pinterest pagina hebben we alvast wat inspiratie voor je samengevoegd als je een retro Volkswagen busje wilt huren.

Rijdt jullie fotobusje ook nog?

Onze bus wordt professioneel onderhouden en is voorzien van een gloednieuwe motor! Daarom rijden we zelf nog naar elke opdracht toe. Natuurlijk hebben we ook een ANWB zakelijk abonnement en worden we bij pech snel geholpen.

In ons team hebben we 4 toppers die in de photobooth bus mogen rijden, dus we sturen niet zomaar iedereen je kant op.
Matien, Wouter, Richard en Esmond zijn de gelukkigen:)
Met een snelheid van 80 – 100 km/ uur cruisen we heel Nederland door en zelfs nog een stukje België in. Onderweg krijgen we gemiddeld 20 keer een paar toetertjes, met mensen die hun duim opsteken! Ongekend leuk om in zo’n retro vw busje te toeren. We komen dus altijd met een dikke glimlach aan op je bruiloft.

Verhuren jullie de fotobus ook voor trouwvervoer?

Fotohokje & trouwvervoer? Nee, dat doen wij helaas niet. En wel om de volgende reden.. We houden van focus en zijn van mening dat je door focus het allerbeste resultaat neer kunt zetten. Wij focussen daarom op een photobooth bus, welke helemaal is omgebouwd om de allerbeste foto’s van Nederland te kunnen maken.

Dat is ook de reden waarom we de mensen met hun rug naar de voorzijde van de bus laten plaatsnemen, hierdoor konden we een ongekend goede flitsers en foto printer netjes in de bus bouwen.

Daarnaast staan we veel op festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en naast heerlijke kampvuurtjes.
Hoe netjes we ook zijn op de bus, hij krijgt tijdens sommige kampvuur feestjes toch ook weleens een kampvuur geurtje mee. Geen probleem als je de volgende avond pas weer op pad hoeft, maar als je daar de volgende ochtend een bruidspaar in zou moeten vervoeren.. Het heeft niet onze voorkeur.
Daarom raden wij voor ongekend goed trouwvervoer in een Volkswagen busje MyWayCampers.nl aan. Het unieke aan deze aanbieder is ook dat je zelf mag rijden in de Volkswagen bus. En zeg nou zelf.. Twee Volkswagen busjes op je bruiloft is toch gewoon helemaal bijzonder!

Mocht je op zoek zijn naar ander trouwvervoer, dan kan je via Trouwautos.nl ook mooie auto’s huren.

Fotobusje VW photobooth bus

Zijn er ook nog andere fotobus aanbieders?

Jazeker! Dat we 4 jaar geleden met de photobooth bus begonnen, waren we de allereerste in Nederland met een VW photobooth. Door de jaren heen zijn er ook andere aanbieders bijgekomen die Volkswagen busjes voor bruloften verhuren..
Het verschil in aanbieders zit ‘m vooral in prijs / kwaliteit en focus (sommige aanbieders doen het er lekker bij).
Zelf zeggen wij dat jouw mooiste moment belachelijk mooie foto’s verdient en door ons unieke flits en ‘kijk recht in de lens systeem’ maken we dat ook elke keer weer waar.

Kort opsommend wat onze fotobus jou op kan leveren:

De allermooiste foto’s
Onbeperkte fotoprints via de iPad (iedereen met een echte foto naar huis)
Het unieke ‘kijk recht in de camera’ systeem
Ongekend mooi ingebouwd flitssysteem voor een perfect plaatje
– Direct je foto’s delen via Email functie
(geheel te personaliseren)

Ik heb helaas geen budget voor een VW Fotobooth bus

Geen probleem, we verhuren naast photobooth bussen namelijk ook normale fotohokjes, fotoboxen en allerlei andere photobooths. Maar om jouw de ultieme budget fotobus belevenis aan te bieden, hebben we een te gek VW busje fotoframe ontworpen. Je kan dan leuke foto’s maken met bijvoorbeeld je mobiele telefoon en deze direct uitprinten met onze polaroid printer.Volkswagen busje foto frame photobooth

Een combinatie van passies

Mocht je het leuk vinden om iets meer over mijn passie voor retro Volkswagen busjes te weten, dan raad ik je onderstaand stukje zeker aan.
Als fanatiek windsurfer kocht ik 22 jaar geleden mijn eerste Volkswagen T3 bus uit het bouwjaar 1980. Een luchtgekoeld busje voor 3000 gulden, waar ik samen met mijn vrienden in de zomer half Europa mee doortrok.

De bus hadden we helemaal omgebouwd tot surfbus, met aan de bovenzijde plek voor 6 surfplanken en de onderzijde 50cm overgehouden om nog heerlijk in te kunnen slapen.
Aangekomen op de surfbestemming parkeerden we de bus ergens op een parkeerplaats dicht bij de kust en gingen dan na een kampvuurtje met bier heerlijk slapen.
Er was voor mij destijds geen mooier gevoel in de wereld dan ’s ochtends de klep van de bus te openen en vanuit je bed de mooiste golven de baai in te zien rollen.
Een kopje koffie op het gaspitje, een broodje van de bakker, een paar foto’s schieten en snel het water induiken voor een ‘early morning’ surfsessie.

Met pijn in mijn hart kwam de bus op een gegeven moment de APK niet meer door en heb ik ‘m voor een paar honderd euro verkocht aan een handelaar die auto’s naar Afrika verscheepte. Waarschijnlijk rijdt hij daar nog ergens rond.

windsurfen in Klitmoller Denemarken 1996

Toen ik 5 jaar geleden de kans kreeg om een T2 bus te kopen en we al een paar jaar met fotohokjes bezig waren, kon ik het niet laten om een fotobus te bouwen. Niet alleen om zelf weer het surf gevoel meer terug te krijgen, maar vooral om andere mensen te laten genieten van deze gave bus! In 2016 hebben we nog een 2de bus gekocht en ook omgebouwd tot photo booth bus.
Als ik op mijn 70ste met pensioen mag, ga ik de bussen weer terugbouwen naar surfbus. Heerlijk samen met Marijn de kust van Europa verkennen op onze oude dag. Het surfgevoel bekruipt me nu al.

Maar tot die tijd, gaan we mensen blij maken met de allerbeste foto herinneringen. Fotoherinnering die net als de foto van mijn oude volkswagen busje een bijzonder gevoel krijgen als de tijd verstrijkt.

Verder nog wat interessante links:

Photobooth huren bruiloft

26 mei 2017

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
logo Armade Music photobooth
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Logo Drechtsteden
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren ABN AMRO belevenis
Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Steps Fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!