fbpx

De Wedding Booth van Lodewijk en Alina in Landsmeer


Bruiloft in Landsmeer met een fotohokje Bruiloft in Landsmeer met een fotohokje Bruiloft in Landsmeer met een fotobooth Bruiloft in Landsmeer met een fotohokje

En daar vloog ons fotohokje weer vanuit Purmerend naar Landsmeer.. Eigenlijk zijn deze dichtbij opdrachten best wel heel erg lekker? Je bent zo thuis en kan heerlijk met de mensen over het mooie Purmerend praten.. Nou ja, als ze geen Russisch praten natuurlijk:)

Wat hadden Lodewijk en Alina hun best gedaan om de propskist aan te vullen, niet te geloven.. Alina is Russisch en dat kwam dan ook helemaal terug in de props! Super leuk!!

We hopen dat iedereen onwijs heeft genoten van de leukste belevenis en dat iedereen met een dikke stapel foto’s huiswaarts is gekeerd!

Benieuwd naar de foto’s (Yep, we hebben ze ook digitaal) ? Via Lodewijk en Alina kan je het paswoord bemachtigen..

Ga je wellicht zelf ook trouwen op korte termijn? Kijk dan eens op onze overzicht pagina met al onze photobooth belevenissen.

Of wellicht dat je op zoek bent naar originele gastenboeken of een polaroid camera voor je bruiloft, kijk dan even op polaroidbelevenis.nl

Het fotohokje is onderdeel van Jasper Lensselink Photography.

Facebook Comments

Photobooth huren bruiloft

3 september 2013

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Wederom gekozen voor een fotohokje van fotobelevenis.nl, om ons jubileum feestje compleet te maken. En het was weer een mega succes. De gasten stonden letterlijk in de rij om het hokje in te duiken en weer voor even kind te zijn. Het team van fotobelevenis is heel erg service gericht en daardoor fijn om mee samen te werken. Dank Merijn, Jasper, Noah & Alexandra. Great job! With love from Zurich"

Bilal - Cafe Zurich

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Mc Donalds fotobelevenis
Fotohokje huren ONLY fotobelevenis
Fotohokje huren Super Trash fotobelevenis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie

© 2020 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

^
Bel direct!