Over ons

Een ongekende photobooth belevenis

Ergens ben je in contact gekomen met de term photobooth, fotohokje of fotobooth! Het zijn woorden die worden gebruikt voor fotobelevenissen, waar het draait om entertainment van je gasten in combinatie met een echte fotoprint!

Om te oriënteren voor je feest of activatie, ben je waarschijnlijk al enkele aanbieders tegengekomen en vraag jij je af wat alle verschillen zijn tussen deze aanbieders.
Hoewel het concept bij iedereen gelijk is (een fotokast met een printer), is de techniek, kennis, begeleiding en service de grote verschilmaker.
Vanaf een website is het verschil soms vrij moeilijk te bepalen en wordt er veelal snel naar de prijs gekeken.

Een goede photobooth belevenis wordt pas voelbaar…

Sommige photobooth leveranciers leveren hun diensten voor een minimale prijs (hier zit veelal geen begeleiding bij), anderen leveranciers vragen een maximale prijs.

De prijs van een goede photobooth belevenis wordt veelal pas voelbaar wanneer het op ‘jouw’ avond plotseling mis gaat met de booth… Een begeleider volstrekt onbekwaam lijkt te zijn, de foto kwaliteit bizar slecht is, of het hokje van ellende uit elkaar valt.
Nu ligt voor iedere klant die voelbare grens anders en beschikt ook niet iedereen over een eenzelfde budget. Maar 1 dingen heeft iedereen gemeen, ze willen iets van foto entertainment, dat kwalitatief goed is en waar direct fotoprints uitkomen rollen!

De kracht van ons Fotobelevenis team!

Opererend van Purmerend en Deventer, zijn we dagelijks met z’n allen bezig  om een top belevenis neer te zetten voor onze klanten.  Jouw moment verdient belachelijk mooie foto’s en dat moet ook nog eens goed in je budgettering passen. Dat is onze gezamelijke deler!

We kunnen hier natuurlijk een hele lijst gaan opsommen wat ons zo uniek maakt..
Dat zullen wij je niet aandoen,  omdat we daar niet zo van houden… Graag laten we onze klanten dat graag aan je vertellen via onze review platforms.

ThePefectWedding is het review platform voor onze bruidsparen, Klantenvertellen het review platform voor onze zakelijke opdrachten.
Eerlijke reviews, die ons elke dag helpen om ons bedrijf naar een nog hoger niveau te pushen. Eerlijke reviews die ons de dagelijkse dosis energie geven om er volledig voor te gaan!

Fotobelevenis.nl

Over Marijn & Jasper

Als mensen onze foto niet zien, denken ze vaak dat Marijn en Ik (Jasper) twee leuke mannen zijn:) Marijn is namelijk ook een veel gebruikte jongens naam.

Maar, mijn Marijn is dus een vrouw! En niet zomaar eentje… Lees onder de foto ons hele verhaal…

Jasper & Marijn

Begin 2009 hebben wij alles achter ons gelaten om onze grootste droom te kunnen waarmaken; Een jaar lang op wereldreis! 365 dagen lang hebben wij mogen genieten van diverse culturen, supermooie landschappen, bijzondere dieren en het vrije leven als reiziger!
Een ontzettend mooie, avontuurlijke en speciale reis waar we voor de rest van ons leven de meest bijzondere herinneringen uit kunnen halen. Tijdens deze sabbatical hebben we ontzettend veel gezien, meegemaakt en ook heel veel inspiratie en ideeën opgedaan. Vele ideeën hebben we op ons lijstje gezet voor in de toekomst, maar één daarvan zijn we direct bij thuiskomst mee begonnen; het starten van een fotografie bedrijf! Ooit begonnen als HetFotohokje.nl, zijn we nu uitgegroeid naar Fotobelevenis.nl, Polaroidbelevenis.nl & Photobooth.nl

How’s it going mate?

We zijn op het idee van een fotohokje gekomen toen we in Australië op een rodeofestival waren in het noorden van het land. Tussen de stoere cowboys, stieren, wat kermisattracties en een hele hoop stof, zagen we daar een wat aftandse metale box staan, met het woord ‘Photo booth’ erop. Dichterbij aangekomen bleek het dus een fotohokje te zijn, waar je jezelf op de foto kon zetten. Inderdaad ja, net zoals op de treinstations hier in Nederland, maar dan gewoon puur voor je plezier! Dat moesten wij natuurlijk gelijk uitproberen! Dus we zijn in de rij gaan staan, werden gelijk begroet door een typische Australische cowboy met ‘How’s it going mate’ en kregen een gekke hoed en bril in onze handen gedrukt. Hup, het hokje in, even gekke bekken trekken, 4 keer flitsen en klaar was de herinnering!

Ja, we vonden het idee helemaal te gek! Hoe leuk zou het zijn, als je in Nederland ook zo’n photo booth kan huren voor welk feest of evenement dan ook? Een unieke combinatie van plezier, gezelligheid, entertainment en een herinnering in één!

3650 dagen in business

Met onze achtergronden in de Media & Entertainment en professionele fotografie een schitterend project om samen uit te voeren.
Nu bijna 10 jaar later, denken we nog weleens terug aan die 3650 dagen geleden, dat we platzak, maar met een rugtas vol herinneringen thuiskwamen… Nu 3650 dagen later hebben we ook ongeveer al 4000 opdrachten voor te gekke klanten uit mogen voeren. Hebben we naast opdrachten in heel Nederland en België ook met onze photobooths in Parijs, Barcelona, Keulen en München mogen staan. Hebben we nu een echt bedrijfspand, 2 fotobussen, 8 fotohokjes, 2 flitskisten, 2 hashtagprinters, 60 polaroidcamera’s, 100.000 snorren op een stokje en 16 te gekke mensen in ons team!

Maar, het allerbelangrijkste.. We hebben in die 3650 dagen ook 2 kinderen gekregen.. Max & Isa

Regelmatig gaan we even met z’n allen de photobooth in. Al is het alleen maar om hun een waardevolle herinnering aan een mooi moment in hun leven mee te geven! Op naar de volgende 3650 dagen, hopelijk kom jij daar ook in voor!

Jasper & Marijn

P.s. sinds de geboorten van Max en Isa ben ik me ook gaan beseffen dat hun toekomst door klimaatverandering er anders uit zal gaan zien. Om impact te maken in mijn eigen omgeving ben ik SamenDuurzaam.nl gestart. Daarmee is Fotobelevenis ook een stuk duurzamer geworden.

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Het Fotohokje is een echte aanrader voor een bruiloft, feest of event. Als onze gasten op de bruiloft vonden het fantastisch en zelfs mensen waar je het niet van zou verwachten gingen lekker gek op de foto! Verder goede service en vriendelijke mensen. In een woord: Super!"

Kim van Dalen - Purmerend

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren VVN belevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Shell vs Fotobelevnis
Logo Bossche Vakschool
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Mexx fotobelevenis
UWV Logo
Fotohokje huren Ami fotobelevenis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
Fotohokje huren Rabobank vs Fotobelevenis

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!