Professionele profielfoto op locatie voor LinkedIn profiel

Zakelijke fotoshoot op jouw evenement?

Ben je binnenkort van plan een congres of zakelijk evenement te organiseren? En ben je op zoek naar wat extra entertainment?

Natuurlijk mag een photobooth dan niet ontbreken zeg ik altijd! Maar… Heb je al nagedacht over het gebruik van een mobiele fotostudio op locatie voor een echte zakelijke fotoshoot? Ideaal voor het maken van professionele profielfoto’s voor o.a. LinkedIn en de zakelijke Whatsapp.

Wedden dat dit een hit gaat worden en mensen maar al te graag een zakelijke foto laten maken bij onze professionele fotograaf?

Waarom een professionele profielfoto?

In het leven gaat het vaak om ‘de eerste indruk’. Je profielfoto is meestal het eerste wat mensen van je zien op sociale media, je bedrijfswebsite of in professionele netwerken zoals LinkedIn. Het is een kans om vertrouwen en professionaliteit uit te stralen. Een professionele profielfoto kan deuren openen, nieuwe connecties aantrekken en zelfs je geloofwaardigheid vergroten.

Mensen gebruiken soms nog steeds verouderde foto’s voor LinkedIn. Ook kiezen sommigen zelfs voor een vakantiefoto op LinkedIn. Natuurlijk is hier op zich niets mis mee. Maar een gratis upgrade naar een mooie profielfoto kan dan echter wel geweldig zijn. Dat is dan ook de reden dat mensen maar al te graag een LinkedIn foto laten maken in onze studio.

Hoe werkt onze mobiele fotostudio?

Elke locatie is natuurlijk anders, maar we gaan altijd uit van een vrije oppervlakte van 3 x 3 meter waar we een vrijstaand achterwand systeem neer kunnen zetten. We raden aan om een neutrale achtergrond te gebruiken. Zo ligt de focus echt op de personen die een profielfoto laten maken.

Om de mobiele studio compleet te maken plaatsen we nog een spiegel en natuurlijk onze flitsers. Hoogwaardige flitsapparatuur is voor ons echt de ‘key’ voor een perfect belichte professionele foto.

Maar, apparatuur is natuurlijk maar een klein deel van het geheel, want waar het uiteindelijk allemaal om draait is de persoon die op de foto mag.

Onze professionele fotografen doen dit vaker en weten daarmee precies wat er nodig is om iemand goed op de foto te zetten voor een geweldig professionele profielfoto.

Een goede zakelijke foto laten maken duurt gemiddeld zo’n 5 minuten waarbij er meerdere foto’s worden geschoten. Natuurlijk komen er ook verschillende soorten poses aan bod tijdens de fotoshoot zodat we er zeker van zijn dat iedereen goed op de foto staat.

professionele profielfoto LinkedIn

Waar een goede LinkedIn foto aan moet voldoen?

De meningen zullen hierover verschillen, maar vanuit Fotobelevenis vinden we dat een goede profielfoto tijdens een LinkedIn fotoshoot moet voldoen aan de volgende eisen:

  • De geportretteerde moet enorm blij zijn met zijn foto! Hij/zij is immers de persoon die de aankomende jaren gebruik van deze profielfoto zal gaan maken.
  • Een mooie belichting – Onze grote softbox zorgt ervoor dat de schaduwen wat vervlakken tijdens de fotoshoot.
  • Kijk in de lens, dan kijk je vanuit jouw foto ook meteen naar de mensen die jouw foto zien.
  • Een pose met wat diepte effect maakt een profielfoto doorgaans nog dynamischer.

Krijg ik de profielfoto’s ook digitaal nageleverd?

Als beloning voor het harde werken verschijnen de foto’s direct na de fotoshoot op ons sharing station. De geportretteerde kan vanuit hier meerdere professionele LinkedIn foto’s selecteren en doorsturen middels een e e-mail. Eventueel is het ook mogelijk om direct de hoge resolutie files mee te sturen.

Voor onze opdrachtgevers leuk om te weten dat elk zakelijk portret wordt voorzien van een gepersonaliseerd fotokader. Zo krijgt iedereen ook meteen een geweldige herinnering aan jouw event mee. De e-mail is daarbij ook compleet te personaliseren door onze opdrachtgever.

Maar, om deze belevenis helemaal compleet te maken doen we nog wat extra’s. Wij zouden Fotobelevenis niet zijn als we ook niet echte print meegeven. Vanuit de selectie kunnen mensen namelijk ook enkele foto’s afdrukken, de ultieme herinnering aan jouw event.

professionele profielfoto LinkedIn

Hoe maak je deze belevenis nog completer?

Wij doen er alles aan om deze belevenis voor jou en de aanwezigen helemaal geweldig te maken. Maar, als opdrachtgever kan jij ons daarbij ook enorm helpen!

– Laat mensen vooraf weten dat er gratis LinkedIn foto’s kunnen worden gemaakt. Zo kunnen ze eventueel hun kledingkeuze hier alvast wat op aanpassen of nog even langs de kapper gaan.

– Zorg voor voldoende ruimte, het liefst op een wat rustigere plek, maar niet afgesloten.

– Het hebben van een assistent die de foto’s kan versturen is handig. Onze fotograaf kan zich dan volledig concentreren op het maken van professionele foto’s. Deze assistente kan vanuit Fotobelevenis worden geregeld, maar kan ook iemand van jullie zijn.

– In sommige gevallen wordt er ook nog weleens een visagiste voor de make-up bij de fotoshoot geboekt. Omdat wij enorm houden van een natuurlijke look zal een visagiste doorgaans alleen de grootste glimmers aanpakken.

LinkedIn-foto tips – We geven er nog een paar

Mocht je nou zelf nog op zoek zijn naar een nieuwe profielfoto voor LinkedIn, dan heb ik nog wat extra tips voor je. Alles voor een goede eerste indruk en professionele uitstraling.

– Zorg voor een zelfverzekerde lichaamshouding, sta stevig met 2 voeten op de grond en recht je rug.

– Spontaniteit is voor ons de essentie, een geweldige LinkedIn foto laat jouw van je beste kant zien, een mooie lach kan daar zeker een onderdeel van zijn

– Kijk voor de fotoshoot nog even goed in de spiegel of je haren goed zitten en er geen restjes eten tussen je tanden zitten.

 

Zakelijke fotoshoot LinkedIn profielfoto
Zakelijke fotoshoot LinkedIn profielfoto
Zakelijke fotoshoot LinkedIn profielfoto
Zakelijke fotoshoot LinkedIn profielfoto

Interesse in deze belevenis?

Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze mobiele fotostudio voor zakelijke profielfoto’s?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@fotobelevenis.nl of bel naar 0299-748025.

Toch op zoek naar iets anders?

Niet op zoek naar een zakelijk LinkedIn portret, maar wel naar een geweldig stukje entertainment op jouw evenement of open dag? Onze mobiele fotostudio kunnen we ook inzetten om mensen gewoon op de foto te zetten. Om het nog specialer te maken kunnen we ‘m ook gebruiken als cover photobooth.
Voordeel hierbij is de ongekende kwaliteit, enthousiaste fotograaf en natuurlijk de directe print en share mogelijkheden.

Fotomarketing op locatie mobiele fotostudio
Fotomarketing op locatie mobiele fotostudio
Covershoot fotomarketing photobooth

Photobooth fotohokje

16 april 2024

Klanten van Fotobelevenis vertellen…

"Alles was heel goed geregeld. De medewerker was enthousiast! Van de bezoekers hebben we alleen maar positieve reacties gehad over de photo booth."

Bram

Deze bedrijven gingen je voor!

Fotohokje huren ING vs Fotobelevnis
Fotohokje huren Miss Etam fotobelevenis
Zakelelijke klanten die een photobooth huren voor fotoactivatie
Fotohokje huren Hunkemoller fotobelevenis
Fotohokje huren Forever21 Fotobelevenis
Fotohokje huren Hema vs Fotobelevnis
Fotohokje huren KLM fotobelevenis
Fotohokje huren Haribo Fotobelevenis
Fotohokje huren Defensie Fotobelevenis
Fotohokje huren Disney fotobelevenis
Fotohokje hurenWE Fashion belevenis
logo Armade Music photobooth

© 2024 Fotobelevenis   •   Site by: Branding New

Bel direct!